Vátyi Erikát annyira megihlette a tavaszi idő, hogy világos összeállítást választott

2019.február.5.

Vátyi Erika enteriőrtervező, a Glamour Women of the Year 2019 jelöltje "Az év lakberendezője" kategóriában. Erika immár 10 éve álmodik belső tereket megbízóinak.

Eredetileg közgazdász, de pályájának első pár évében, saját lakásának berendezése olyannyira magával ragadta, hogy ráeszmélt, nem a bankár szakma az ő igazi hivatása. Átképezte magát, s még be sem fejezte a lakberendező iskolát, már megkapta első megbízását. Újabb, meg újabb munkák követték egymást, és elhivatottságának, töretlen lelkesedésének meglett az eredménye. Erika ma már elismert tervező. Elsődlegesen magánlakásokat, házakat és vállalati tereket tervez, sok esetben menedzseli is kivitelezésüket. Célja a terek stílusos újraértelmezése és a harmónia megteremtése, amellyel hite szerint a belső harmóniánkhoz is közelebb kerülünk.

Íme Erika mai szettje


Erikának a ma délelőtt is izgalmasan telt. Cserkúthy Hannával találkozott, ugyanis Hanna fogja megtervezni a ruháját a Glamour gálára. A nap további részében Erika ügyintézős-szaladgálós feladatok elé néz, úgyhogy a mai ruhaválasztásban a kényelem a szempont mindenekelőtt. A jó idő tavaszi hangulata megihlette, és egy világos összeállítás mellett döntött, amit hangsúlyos kiegészítőkkel dobott fel. Erikát még indulás előtt, a lakásában kapta lencsevégre Geri.

Blúz: Magenta
Nadrág: Tom Tailor
Öv: Humanic
Fülbevaló: Franck Herval
Gyűrű: PandoraFotó: Zsolnai Imaging

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói