10 intő jel a társkereső oldalakon, amely rossz dologra figyelmeztet

2020.június.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Te is belefutottál már néhány olyan személybe a társkereső oldalakon, akikkel jobb lett volna, ha egyáltalán nem is állsz szóba? Vannak olyan jelek, amikből már első ránézésre is következtethetsz arra, hogy inkább ne pazarold az idődet az illetőre. Még ha esetleg el is kezdesz vele beszélgetni, a későbbiekben akkor is figyelj az intő jelekre!

1. Keveset árul el magáról a profilján

Persze, nem mindenki tárja fel szívesen a magánélete részleteit egy társkereső oldalon, de bizonyos mértékű nyitottság igenis szükséges ahhoz, hogy még az ismerkedés előtt el tudd dönteni, az illető érdekes lehet-e számodra. Ha annyi erőfeszítést sem fektet bele a társkeresésbe, hogy legalább néhány mondatot megoszt magáról, akkor nem valószínű, hogy igazi kapcsolatot keres.

2. Nincsenek ízléses képei

Persze nem arról van szó, hogy tökéletesen belőtt vagy fotós által készített képeknek kellene szerepelnie a profilján, de nem túl ígéretes, ha homályos szelfiket vagy szexuális töltetű képeket oszt meg magáról.

3. Nem nézi meg a profilodat

Ha azzal kezdi a beszélgetésetek, hogy feltesz egy olyan kérdést, amire a választ egyértelműen megadtad a profilodon, akkor az elég árulkodó jel lehet arról, hogy nem is foglalkozott azzal, milyen információkat osztasz meg magadról. Márpedig ha komoly szándékkal kezd el veled beszélgetni, akkor biztos, hogy előtte rendesen megnézi az adatlapodat.

4. Nincs érdekes mondanivalója

Néhány emberrel egyszerűen csak annyi a baj, hogy unalmas. Ha nincs elég mondanivalója, vagy nem igyekszik azon, hogy tartalmasan beszélgessetek, akkor aligha számíthatsz vele hosszú távú kapcsolatra.

5. Mindig legalább egy napba telik, amíg válaszol

Igen, elfoglalt bárki lehet, de ha indok nélkül mindig eltelik legalább egy nap, amíg válaszol, akkor nem sok jóra számíthatsz tőle. Szünetet mindenki tart az elfoglaltságai között, és ha valóban fontos vagy neki, akkor legalább néhány óránként válaszol arra, amit írsz neki.

6. Te tartod életben a beszélgetést

Mindig neked kell újabb kérdéseket feltenned és magadról mesélned, mert ő ugyan válaszol mindenre, de magától nem kezdeményez új témákat? Ez sem bíztató jel, hisz ha nem tudtok kommunikálni, akkor nincs is miről beszélni kettőtök kapcsán.

7. Néhány üzenet után videohívást akar

Ha valaki látni akar videóban, akkor könnyen lehet, hogy meg akar bizonyosodni arról, valóban úgy nézel-e ki, mint a képeiden. Ez önmagában még nem rossz, de ha néhány üzenet után hozza fel ezt a témát, az túl gyors tempó ahhoz, hogy ne tűnjön lerohanásnak.

8. Csak chatelni akarnak az applikáción keresztül

A másik végletet azok a személyek alkotják, akik kizárólag az alkalmazáson keresztül akarnak beszélgetni, és csak írásban. Nem akarnak telefonálni, videochatelni, és találkozni sincs idejük. Ebben az esetben könnyen lehet, hogy más lányoknál is próbálkozik, vagy jelenleg is kapcsolatban van.

9. Zavart a videochat közben

Ha beszéltek videochaten, először természetes, ha mindketten izgultok. Azonban ha jól működik köztetek a kémia, akkor hamar feloldódnak a gátlások, és jól el tudtok beszélgetni. Ha azonban zavartnak tűnik a beszélgetés alatt, és nem igazán tud semmire reagálni, akkor lehet, hogy nem ő lesz számodra az ideális társ.

10. Telefonos szexet akar

Amíg nem találkoztok személyesen, van egy határ, amit egyikőtöknek sem ajánlott átlépni. Ide tartozik az is, ha telefonos szexre akar bíztatni. Úgy, hogy még nem is ismer, ez minden, csak nem a tisztelet jele, tehát jobb, ha gyorsan leteszel róla!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk!
WAMP x Fashion Revolution Hungary

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk! WAMP x Fashion Revolution Hungary

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)