5 dolog, amit a férfi csak akkor tesz meg, ha igazán szerelmes

2018.augusztus.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az élet olyan, mint egy hullámvasút, tele van váratlan akadályokkal, mélypontokkal és szédítő magaslatokkal is. Bár ennek az elképesztő menetnek más és más pontjain tartunk, az közös mindenkiben, hogy azt az egyetlent és igazit keressük, akivel megoszthatjuk ezt az utazást. Azonban ebben az őrült, rohanó világban egyáltalán nem egyszerű megtalálni azt a személyt, aki feltétel nélkül szeretni fog minket, de ne aggódjunk, mert úgyis bekopogtat a nagy Ő az ajtón, akire jellemzők lesznek a következő tulajdonságok.

szerelem
Fotó: Shutterstock

Íme 5 dolog, amit megtesz érted szerelmed, ha igazán szerelmes:

1. Nem fél megmutatni az érzékeny oldalát

sírás
Fotó: giphy

A legtöbb kultúrában az az elterjedt nézet, hogy a férfiaknak el kell rejteniük az érzéseiket, hiszen ők az erősebbik nem képviselői, akik sosem sírnak, és egész egyszerűen legyőzhetetlennek tűnnek. És bár a legtöbben szeretnék, ha tényleg így látnák őket a külső szemlélők, de nem a szerelmük. Előtte nem félnek kimutatni a gyengeségeiket, és hogy milyenek is ők valójában. Ha sikerült találnod egy ilyen srácot, igazi mázlista vagy!

2. Minden nap gyönyörűnek lát

reggel
Fotó: giphy

Annak ellenére, hogy manapság irreális elvárások vannak azzal szemben, mi vagy ki a szép, és egy torz szépségideál él az emberek fejében, hiszen mindenhonnan a tökéletes arcú, testű és sminkelt modellek néznek vissza ránk, a férfi, aki igazán szerelmes, a nap minden percében imádni fogja a nőt, akit a párjának mondhat. Még ha te azt is gondolod, hogy kócos hajjal és felpuffadt szemekkel nem vagy szép, hidd el, nagyra fogja értékelni, hogy meg mered mutatni neki ezt az arcodat is, és összességében úgyis csak ez fog számítani.

Hogyan tartsd fenn az érdeklődését, miután összeköltöztök?

Hogyan tartsd fenn az érdeklődését, miután összeköltöztök?

3. Áldozatokat hoz a boldogságodért

Ha őszinték akarunk lenni magunkkal, az egoizmus az emberi természet része, amin nehéz felülkerekedni, de a mindent elsöprő szerelemnek ez sem jelenthet akadályt. Ha egy férfi megtalálta az igazit, bármit megtenne azért, hogy az imádott nő boldog legyen. Minden fajta áldozat a szerelem megnyilvánulása, ezeket sose szabad figyelmen kívül hagyni. Bár az élet sokszor akadályokat állíthat elétek, a férfi bármit megtenne a kapcsolatotokért, hiszen tudja, hogy érdemes küzdenie érte.

4. Ő a legnagyobb rajongód

Ha a férfi igazán szeret, ő lesz a legnagyobb rajongód. Miután a te boldogságod az ő boldogsága is, együtt fog örülni veled minden egyes sikerednek, és vigasztalni fog, ha bármi rossz történne veled. Talán nem fog mindennel egyetérteni, vagy egyáltalán megérteni azt, hogy mit miért csinálsz, de ő az, aki mindig ott lesz neked, és támogatni fog, még akkor is, ha a dolgok nem úgy sülnének el, ahogy szeretnéd. Nem tekint versenytársnak, nem akar legyőzni. Az igazi veled együtt akar nyerni.

5. Az apró dolgokra is odafigyel

Végül pedig, ha valami téged boldoggá tesz, a párod örömmel fog osztozni benne, természetesen veled együtt. Figyelni fog minden apróságra, amit szeretsz, vagy ami jó kedvre derít, és a legváratlanabb pillanatokban fog meglepni velük, csak hogy mosolyogni lásson, vagy felvidítson téged egy bús napon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője