5 ok, amiért sok csinos lány sokáig szingli marad

2017.augusztus.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha egy csinos lányról kiderül, hogy nincs senkije, az emberek nagy része rögtön hátrahőköl: dehát hogy lehetséges ez? Vajon mit rontott el, hogy egyedül maradt? A legtöbben számításba sem veszik, hogy a szingliség sokaknál egy tudatos döntés, és semmit sem kellett "elrontani" hozzá. Sőt!

Íme 5 indok, amiért sok lány az egyedüllét mellett dönt:

Olykor előfordul, hogy olyan fiúval megyünk el randizni, akiről igazából már az első perctől tudjuk, hogy úgysem alakulhat ki köztünk semmi. Olyan, mintha a randi egy társadalmi elvárás lenne, és aki nem csinálja, az garantáltan egyedül hal meg. Sok lány - éljen! - képes elengedni ezt a nyomást, és úgy gondolja, csak akkor találkozik legközelebb fiúval, ha valóban felkeltette az érdeklődését az illető.

Nincs semmi probléma a kalandokkal, hiszen attól, hogy egyedül vagy, még nem kötelességed aszkéta életmódot folytatni, azonban sokan úgy döntenek, olyannal bújnak csak ágyba, akihez érzelmek is kötik majd. A változó partnerekre bizony rá lehet unni, és könnyen megeshet, hogy nem látsz már izgalmat az újabbnál újabb pasik meghódításában.

Láttad már? 7 érzés, ami drasztikusan átalakul benned, ha idősebb leszel

Fiatal felnőttként rengeteg elvárás nehezedik ránk: végezzük el az egyetemet, építsünk karriert, legyen szociális életünk, figyeljünk az egészségünkre, és, ha lehet - legyen egy fantasztikusan működő párkapcsolatunk is. De mi a helyzet, ha valaki nem vágyik erre? Van olyan életszakasz, hogy az előbb felsoroltak bőven elégnek bizonyulnak, és leginkább önmagunkra szeretnénk koncentrálni.

Egy csinos, céltudatos, határozott lány a tökéletes feleség-alapanyag, és ez sokak számára ijesztő lehet. Ha egy srác összejön egy ilyen lánnyal, pontosan tudja, hogy megtalálta az "igazit", és nem lenne szabad elbaltáznia a nagy lehetőséget. Éppen az utóbbitól rémül majd meg: fél, hogy elveszti a szabadságát, esetleg nem megfelelően teljesít a kapcsolatban, így tovább áll. Figyelem! Nem feladatod, hogy felnevelj egy éretlen srácot, egyenrangú viszonyra törekedj!

Az intelligens és tapasztalt lányok nagy része pontosan tudja, milyen férfira vágyik. Ha tanultál a korábbi kapcsolataidból, és végiggondoltad a jövőbeni céljaidat, valószínűleg könnyen definiálható, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a partnerednek. Amennyiben nincs így, nem kell megalkudnod - várd meg azt az embert, aki mellett úgy érzed, tudsz kompromisszumokat kötni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője