5 társasjáték vérbeli nyomozóknak

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nincs is jobb egy jó kis társasjátéknál a borongós, esős estékre. Ha egy vérbeli nyomozó veszett el benned és szereted a kalandokat, izgalmakat, feltétlenül szerezd be az alábbi játékokat.

5 társasjáték vérbeli nyomozóknak
Fotó: Shutterstock

1. Cluedo: Sherlock

A Cluedo: Sherlock a klasszikus Cluedo társasjáték egy speciális kiadása, ahol nekünk kell megfejteni, hogy ki ölte meg Moriarty-t! Nyomozhatsz a kedvenc karaktereiddel, így Sherlock Holmes-szal, John Watsonnal, vagy akár Irene Adlerrel is lehetsz! Ki kell deríteni, hogy ki, hol és milyen eszközzel ölte meg Moriarty-t.

Ár: 15990 Ft
Itt szerezheted be: tarsasjatek-webaruhaz.hu

2. Mr. Jack in New York társasjáték

A vérmes hasfelmetsző miután kijutott Londonból New York felé vette az irányt. Kövesd te is és vásárold meg a következő játékot is, hogy újabb üldözősdiben lehessen részed. Manhattanbe menekült Jack és éjszakánként a városban járkál. Nagyon óvatos, hiszen a legfontosabb, hogy a nyomozók elől újra elszökjön. Ha te egy vérbeli nyomozó vagy, akkor biztosan sikerül majd elkapnod őt.

Ár: 8060 Ft
Itt szerezheted be: tarsasbolt.hu

3. Mysterium

Ez a kooperációs társasjáték remekül kombinálja a Dixit és a Cluedo társasjáték elemeit, így egészen egyedi és lebilincselő elegyet alkotott ezzel a társasjátékkal.

A játékban az egyik játékos egy segítőkész szellem szerepét ölti magára, a többi játékos pedig misztikus nyomozót alakítva próbálja megoldani a különleges rejtélyt az ősi kastélyban. A szellem által kiosztott kártyák segítségével kell a játékosoknak megtalálnia a sok karakter, helyszín és tárgy közül azt, amelynek köze van a rejtélyhez.

Ár: 12900 Ft
Itt szerezheted be: fejlesztojatekvilag.hu

4. Sherlock nyomozós társasjáték

Szereted az izgalmas kikövetkeztetős játékokat? Vagy még nem is próbáltad? Granna Sherlock társasjátékban próbára teheted magad, mennyire látsz át a dolgokon, vajon kideríted-e ki a gonosztevő. Népszerű Sherlock Holmes bőrébe bújhatsz, vajon neked is lesz olyan logikád, amivel megoldod a rejtélyt? A játék során egy lap kerül az asztal közepére, ő lesz a gonosztevő, a maradék kártyát osszátok szét. Így nincs más dolgotok, mint kitalálni ki lehet az.

Ár: 3490 Ft
Itt szerezheted be: gyerekajandek.hu

5. Cluedo

A helyszín egy parti, ahol egy áldozatot találnak. De ki volt a tettes? Oldd meg a különös rejtélyt és derítsd ki, ki lehetett a gyilkos! Talán Miss Scarlet tette a súlyzóval az étkezőben, vagy Mrs. Peacock a hallban? Újabb és újabb pletykák kapnak szárnyra! Leplezd le a botrányt és találd meg a gyilkost a Cluedo társasjátékban! A Cluedo kiváló kiegészítője a családi és baráti összejöveteleknek.

Ár: 10990 Ft
Itt szerezheted be: gemklub.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője