7 mondat, amitől minden független nő falra mászik

2018.január.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amennyiben te is egyedülálló vagy egy ideje, garantáltan szembesültél már vele, hogy bizonyos emberek képtelenek megérteni, hogy a szingliség nem egy átok, hanem a saját választásod is lehet. Különösképpen, ha az átlagosnál függetlenebb típus vagy, és nem jössz össze csak azért valakivel, mert utálod egyedül tölteni az estéket. Sőt mi több! Te általában szólóban érzed a legjobban magad.

Íme 7 mondat, amit minden független nő jól ismer, és garantáltan a falra mászik tőle:

Miért kellene kötelezően a partnereddel menned vacsorázni vagy éppen mozizni? A cordon bleu egyedül is finom, a Trónok Harca egyedül is izgalmas. Egyedül vagy a barátnőiddel is remekül tudsz szórakozni, nem lételemed, hogy megoszd egy férfival minden élményed.

Már bocsi, de te egy másik ember nélkül csak felet érsz? Ez a kijelentés romantikusnak hangzik, de mi őszintén hiszünk benne, hogy egyedül is teljes értékű ember vagy. És ismered az ősi bölcsességet: először magadat kell szeretned, hogy aztán mást is szerethess.

Ezt a legtöbb esetben bóknak szánják, hiszen arra akarnak utalni, hogy a te szépségeddel és eszeddel bárkit megkaphatnál, azonban ez csak az egyik oldal. Mi van akkor, ha te szimplán egyedül szeretnél most lenni, vagy esetleg nincs olyan ember, aki kellőképpen lekötné a figyelmed? Éppen azért, mert "ilyen okos vagy", nem éred be akárkivel.

Természetesen vannak olyan alkalmak, amikor mindenki a párjával érkezik, és együtt szerveztek programokat, azonban nincs annál irritálóbb, mint amikor a csajos-körömfestős estére szeretné valaki beráncigálni a szerelmét is. Valószínűleg a srác sem kíváncsi rá, ahogy órákon át a menstruációtok ismérveit tárgyaljátok.

Mindenki szereti a bókokat, azonban ha ez irreális rajongásba csap át, a többség igencsak zavarba jön. És nem a jó értelemben. A túlzott csöpögősséggel a legtöbb nő nem tud mit kezdeni, pláne, ha független típusról van szó.

Láttad már? 7 mondat, amit nem akarsz hallani tőle az első randin

Oké, majd szólok! Általában nem ok nélkül, hirtelen felindulásból hozunk meg bizonyos döntéseket. Ha úgy érzed, nem ő az igazi, annak valószínűleg nyomós oka van, és ezt senki sem kérdőjelezheti meg.

Mindenkinek van egy barátja, aki magára vállalja a kerítő szerepét a társaságban, és legfőbb küldetésének tekinti, hogy összeboronálja szingli barátait. Neki valószínűleg meggyőződése, hogy te szenvedsz az egyedülléttől, és úgy érzi, ő elhozza majd számodra a megváltást. Kedves gesztus, de jobb, ha ezt rád bízza.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője