Ez a blogger bebizonyítja, fogyókúra és Photoshop nélkül is lehetsz tökéletes!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Steph Claire Smith modell és blogger számos egészséges életmóddal és önbizalomnöveléssel foglalkozó posztot oszt meg a közösségi oldalain.

Ez a blogger bebizonyítja, fogyókúra és Photoshop nélkül is lehetsz tökéletes!
Fotó: Instagram

A lány elszántan küzd azért, hogy minden nő elfogadja magát olyannak, amilyen és jól érezze magát a bőrében.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Booking my next Bali trip #128584;#128129;#127996; @pixpop @burnt_breakfast you guys commin or what? Steph Smith (@stephclairesmith) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 12., 05:37 PDT

Steph nemrégiben kiállt a sovány lányok mellett bebizonyította, hogy régen ő is extrémvékony volt, viszont semmilyen étkezési zavarral nem küzdött, mint azt általában ezekről a személyekről gondolják.

Most egy olyan fotót osztott meg magáról, ahol semmilyen utómunkával nem módosították a képet. A modell leírta, büszke minden apró hibájára és az izmaira ugyanúgy. Természetesen tökéletes fények mellett készítették a fotót, azonban fontosnak tartja, hogy saját magát mutatja, nem egy túlidealizált, retusált testet.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Proud of my lumps and bumps and proud of my muscles. This is me. Un retouched, but of course in beautiful lighting and captured by @stevenchee . I'm exactly like you, I have days where I'm super insecure, and days when I wish things were different. But then there are the days where I appreciate what I have and understand that I am healthy.. this is me healthy, and so I'm happy. Aim to be the best version of yourself, and learn to love the skin you're in! Our #KICGIRLS program is all about teaching women/girls to live a healthier lifestyle, no strict guidelines or diets, just a program that will help you be your happiest and healthiest self. Link in bio if you want to check it out #128149;#128536; @keepitcleaner Steph Smith (@stephclairesmith) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 13., 01:45 PDT

A lány azt is leírta, számára is vannak nehéz napok, amikor bizonytalan és elégedetlenebb magával, mint máskor, viszont ezeken a napokon túl kell lépni és értékelni azt, amink van, és főleg az egészségünket!

Nem hiába indította el a #KICGIRLS kampányt is, aminek célja, hogy megtanítsa a nőket és a lányokat is arra, hogyan éljenek egy egészségesebb életet, szigorú diéta és önmegtartóztatás nélkül, és hogyan éljenek ezáltal egy boldogabb életet!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője