Így tedd tönkre a párkapcsolatodat!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Meguntad a boldogságot? Hiányzik a szinglilét? Ne aggódj! Alábbi bomba biztos tippjeinkkel még a legjobb párkapcsolatot is tönkreteheted.

Rendszeresen fölhúzott orral, fájdalmas mártír arccal, néma csendben föl alá járkálni a lakásban az egyik legtökéletesebb kapcsolatgyilkos viselkedés. Annyi kell csak hozzá, hogy ezentúl ne értsd a legártatlanabb tréfát, csipkelődést sem a partnered részéről, és mindig abból indulj ki, hogy ő szándékosan bántani és megalázni próbál. Ha a kis apróságok feletti halálos besértődés már profin megy, akkor följebb léphetsz egy szintet, és az abszurditásig fokozva a viselkedésedet, megsértődhetsz olyan dolgokon is, amelyeket a másik kifejezetten azért tesz, hogy a kedvedben járjon. Meglepetés bulit szervezett a harmincötödik szülinapodra? Hát, kösz, hogy emlékeztet arra, milyen öreg vagy már! Virágcsokrot vett? Meg sem kérdezte előtte, nem vagy-e allergiás az egyik fajta virágra! (Amúgy nem, de ezt nem tudhatta előre!)

Ne hagyd ki! Ezt a 10 dolgot tedd, hogy ne legyen több randi

A nyílt, őszinte és gördülékeny kommunikáció az egyik legfontosabb összetevője egy jól működő kapcsolatnak. Ha tehát itt kezded el aláásni annak működését, akkor nagyon jó úton jársz afelé, hogy előbb-utóbb dobjanak. Az előzőhöz hasonlóan ez is egyszerű: ne érts a világon semmit, amit a másik mond. Jó szórakozás a hétköznapi ártatlan beszédtémákkal kezdeni: "Hogy tetszhetett neked ez a film?! Mit értesz azon, hogy inkább nyáron vennéd ki a szabadságodat?" A végső cél azonban az, hogy – a sértődéshez hasonlóan – itt is azt éreztesd a másikkal, hogy bármit mond, azzal téged mélyen megbánt. Ha megkérdezi, anyukád hogy van, sértődj vérig, mondván, ezt olyan hangsúllyal kérdezte, mintha provokálna. "És a te anyád hogy van?!" – üvöltsd neki, majd csapd be jó hangosan az ajtót. Ez csak egy tipp, ha kreatív vagy, akkor a párod szinte minden szavát félre tudod majd érteni.

Olvastad már? Ezt teszi a szerelmi életünkkel az internet és az okostelefon

Ez megint csak az alappillére egy kapcsolatnak, így ezt is az elsők között kell tönkre tenned. A szex elutasítása alapvető. Itt a legfapadosabb megoldásoktól kezdve – fáj a fejem, egy héttel előbb jött meg – egészen addig elmehetsz, hogy kiselődadást tartasz a másiknak, mennyire mindig csak a szexen jár az esze, ami nyilván azt jelenti, kicsit sem tisztel, csak arra kellesz neki. Ha szorul a hurok, célozhatsz arra is, hogy a folyamatos kezdeményezése már-már a kapcsolaton belüli erőszak tényállását meríti ki. (A legtöbben ennél a pontnál abba is hagyják a próbálkozást). Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy az intimitás nemcsak a szexet jelenti, hanem az összebújást, öleléseket, őszinte, mély beszélgetéseket. Utóbbinál jó ötlet, ha eleve sosem érsz rá, ha pedig igen, akkor nagyon fáradt vagy. (Mondjuk, ha a második pontot már jól tolod, akkor erre nincs is szükség, jó esélyed van rá, hogy a partnered ne akarjon már beszélni veled). Az ölelést, összebújást valamilyen indokkal mindig el lehet utasítani. Érdemes olyasmit keresni, ami a másik hibája, így végül magában keresi majd az okokat: "Te ittál egy sört?! Kérlek, ne gyere öt méternél közelebb, nem bírom ezt az alkoholszagot!" "Jaj, megint Snickerst ettél, olyan csoki illatod van, blöáá", "Olyan semmilyen ma az illatod, idegesít, ne gyere ide".

Szerencsére nincs tökéletes ember, ezért ezt lesz a legkönnyebb abszolválnod. Egyszerűen köss bele mindenbe a pároddal kapcsolatban. Attól függően, hogy milyen gyorsan akarsz véget vetni a kapcsolatnak, kezdheted az olyan dolgokkal, amelyekben talán még tudna is változni. A lényeg, hogy érezze, neked csak akkor felel meg, ha alapvető változásokat hajt végre a viselkedésében és a lehetőségekhez mérten teljesen átalakítja a külsejét is. A végső csapást pedig úgy mérd rá, hogy kezdd el azokat a tulajdonságait kifogásolni, amelyeken nem, vagy csak extrém erőfeszítések árán tudna változtatni. Nem tudnál alacsonyabb lenni?! Miért szereted a sárgarépát? Undorító!

Nem kell félrelépned ahhoz, hogy teljes hazugságban élj a kapcsolatodban, eljátszva a másik bizalmát. Elég az is, ha megállás nélkül titkolózol, életed lehető legkevesebb részletébe engedsz csak betekintést a másiknak, feltűnően és túlzó módon biztosítod titkos kódokkal a telefonodat, laptopodat, táblagépedet. Jó ötlet új barátokkal is megismerkedni, akiknek párod csak a létezéséről fog tudni, de sosem láthatja őket, sosem beszélhet velük, és azt sem tudhatja meg, mit szoktatok közösen csinálni. Belekezdhetsz új hobbikba is – a lényeg, hogy életed oroszlánrészéből igyekezz kizárni a másikat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)