Készülj a karácsonyra a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kuponjaival!

Vészesen közeleg a karácsony, de még nincs ötleted, mivel lepd meg a szeretteidet? A GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kedvezményes kuponjaival minden családtagodnak, barátodnak megtalálhatod a legideálisabb ajándékot, keresd őket a GLAMOUR decemberi Karácsonyi mellékletében!

Több, mint 65 kedvezményes kupon vár a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden!
Több, mint 65 kedvezményes kupon vár a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden!
Fotó: GLAMOUR

Azt mondják, adni jobb, mint kapni: ki ne szeretné a hozzá legközelebb állók arcán látni az örömöt, amikor kibontják az ajándékcsomagokat? Nyakunkon a karácsony, alig egy hónap van mindent beszerezni, de aggodalomra semmi ok! A GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend keretein belül, december 8-tól 12-ig több, mint 65 kupon, 20, 50 vagy akár 80 százalékos kedvezmények vár rád.

Mindent megtalálsz, amire vágysz

A decemberi GLAMOUR Karácsonyi mellékletében rendkívül sokoldalú ajánlatokkal készülünk neked, mindent megtalálsz, ami még különlegesebbé teszi az ünnepet. Kísérd figyelemmel a Glamour.hu oldalát az elkövetkező napokban, ugyanis még több meglepetésről fogjuk lerántani a leplet! Vannak, akik már jó előre kiválasztják, mivel lepik meg családjukat év végén, és vannak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi bevásárlást. Ha te abba a kategóriába tartozol, aki már mindennel elkészült, most akár magadnak is kiszemelhetsz egy-két apróságot. De akkor sincs baj, ha még egyáltalán nem foglalkoztál az ünnepi készülődéssel, ugyanis december 8-tól 12-ig változatos kedvezmények közül válogathatsz a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kuponjaival.

20-80%-os kedvezmények várnak rád a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden
Fotó: GLAMOUR

Milyen kuponokra számíthatsz?

Könyveket, háztartási felszereléseket, szépségápolási termékeket, lakástextíliát, babaholmikat, ékszereket, GLAMOUR magazin előfizetést, de még teát is beszerezhetsz a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kuponokkal. Ha élményt vagy szolgáltatást ajándékoznál, a kuponok között wellness hétvégére, vagy különféle kezelésekre jogosító kedvezményeket is találsz. Ha nincs ötleted, vagy meghagynád a választást a megajándékozottnak, még ajándékkuponokat is tehetsz a fa alá.

Keresd a GLAMOUR-napok kuponokat a GLAMOUR Univerzum-applikációban

A kuponokhoz a GLAMOUR Univerzum applikációban is hozzáférhetsz, amit az App Store-ból vagy a Google Play áruházból tudsz letölteni. Az alkalmazásban nem csak a kuponokhoz és a magazin aktuális, online formátumú számához juthatsz hozzá, hanem egyéb exkluzív tartalmakkal, különleges videókkal, állandó akciókkal és nyereményjátékokkal is szeretnénk kedveskedni neked! Nézd meg a márkákat!

Ez is érdekelhet

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói