2019-ben meggyűlik a baja a pasikkal a Mérlegnek

2019.január.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Mérleg
Fotó: Lainey Molnar

Az elkövetkezendő időszakban tudatára ébredsz annak a ténynek, hogy az információ korában élünk, és ez a kor sokkal nagyobb lehetőséget kínál a szakmai előrejutásra, mint bármely eddigi. Ezért sajátítod el az üzleti sikerhez szükséges technikai ismereteket: a marketinget, az eladást, a menedzsmentet és a tárgyalást. Aztán jöhet az autóvásárlás, hiszen egyszerűen elengedhetetlen számodra egy megbízható kocsi. Már csak azért is, nehogy veszélyeztesd az egészségedet, és ne úgy nézz ki, mint egy ázott veréb. A tanfolyamokon és a tárgyalásokon nagyon oldottnak és magabiztosnak mutatkozol, és ha elő kell adnod valamit, akkor szerepet játszol, mégpedig a tökéletes szónokét. Tudod viszont, hogy a munkahelyeden szégyentelenül kihasználják a segítőkészségedet.

Ha eleged van a szerény Hamupipőke szerepéből, néha merj utasításokat és tiltásokat áthágni, melyek arra kényszerítenek, hogy rangon aluli feladatokat végezz. Ám ha állást változtatsz, vagy elvállalsz néhány különmunkát, akkor ezt ne feketén tedd, mert a szabályok megszegése miatt könnyen bajba kerülhetsz.

Ma újabb lehetőségekre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: január 15. kedd

Ma újabb lehetőségekre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: január 15. kedd

Kommunikációs készséged, rábeszélő- és eladói képességed istenadta tehetség, tudod, hogy bárkit rá tudsz venni, hogy pénzelje vállalkozásodat. Rossz benyomást keltesz munkatársaidban és ügyfeleidben, ha elferdíted a tényeket vagy túl sokat beszélsz mellé céljaid elérésének érdekében. Roppant erős kötelességtudattal viseltetsz a családoddal szemben, hozzátartozóidban viszont megjelenik a kalmárszellem, és ha pénzt vagy értéket szimatolnak, nem lehet velük bírni. Eszméletlenül vaskalaposak, és amikor befejezed az iskolát, azt hiszik, hogy te vezeted majd a háztartást. Nem csoda, ha az év elején összeállsz az első férfival, akibe belebotlasz. Ez a viszonyod persze már eleve kudarcra van ítélve. Ne érezd úgy, hogy bármivel is tartozol nekik! Lakás- és ingatlanügyben észnél kell lenned, nehogy olyan helyen vásárolj lakást, ahol könnyen inflálódik az értéke.

Ha olyan ingatlanba fektetsz pénzt, amelyhez Augeiasz istállója semmi, hát bizony sok munka lesz ezt a házat rendbe hozni. Ám ha te szeretnél ingatlant eladni, ne érjen váratlanul az érdeklődők alacsony száma, sőt, talán még a vételárból is engedned kell. Ám annak is nagy a valószínűsége, hogy új állásod miatt költöznöd kell. Ha amiatt aggódsz, hogy elveszted a házadat, egy mellékállás biztosan hoz annyi bevételt, hogy meg tudd tartani. Az év végéig kapott megbízások mutathatják számodra az utat igényesebb és jobban fizető feladatok felé. Nem ártana azonban változtatni az üzletvezetési stílusodon.

Ahelyett, hogy felvételi interjúkra járnál, vagy személyzeti vezetőknek küldözgetnél formális önéletrajzokat, rá fogsz jönni, hogy sokkal gyorsabban haladsz, ha az interneten reklámozod magad és képességeidet. Két lényeges dolgot kell megtanulnod: önmagadat reklámozni és eladni, mert ez az, ami 2019-ben új álláshoz juttat. Ha házat vagy lakást szeretnél venni vagy bérbe adni, decemberben a szerencse lányának érzed majd magad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője