2021 a szerelemben és a pénzügyekben is nagy váltás lehet a Nyilasok számára

2021.január.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azt mondják rólad, hogy a szerelemben olyan vagy, mint egy tengerész, minden kikötőben másik pasi vár rád. De nem valószínű, hogy idén is ez lesz a szabály. Igen, hódító vagy, és szereted leépíteni a kiválasztott személy ellenállását.

Hosszú kopp-időszak után végre jól meg tudod ítélni, pénzügyi tevékenységeidben mi a helyes, és mi nem. Eddig nem tettél fejlett ítélőképességről tanúbizonyságot, de idén szeretsz hangadó lenni, nem hagyod magad a víz alá nyomni és inkább önállóan döntesz, mintsem, hogy másoknak engedd át a döntést. Csak vállald be merész ötleteidet! De lehetőleg ritkábban kiabálj az autóddal, a munkatársaiddal, a tévével, a számítógéppel és a telefonnal! Ez utóbbiaknak, valamint rokonaidnak jut a legtöbb kiabálás. Pedig észrevehetnéd, hogy a gépek csak hallgatnak, mintha nem lázadtak volna föl ellened. Még a rugdosás sem használ nekik.

Idén a beszélgetés a társkapcsolatok kialakításának legjobb módja. Merj beszélni az igényeidről, érzéseidről, hiszen e nélkül szinte lehetetlen elkerülni azokat a fölösleges félreértéseket, amelyek sértődések előidézői lehetnek. Annyi férfi lesz az életedben, hogy rokonaid és kollégáid nemigen hiszik, hogy az év végén még valamennyiük nevére emlékszel.

Kíváncsi, társaságkedvelő és önzetlen énednek köszönhetően elsőként nyújtasz segítséget a nehéz helyzetben lévőknek, még azoknak is, akik nem érdemlik meg. Ha még mindig egyedülálló vagy, az új év számtalan meglepetést ígér, főleg nyáron, amikor valaki egy pillanat alatt ellopja a szívedet.

Októberben a csillagok felszólítanak arra, hogy számolj be egy még mindig tisztázatlan helyzetről. A Vénusz egész évben jó hírekkel és meglepetésekkel szolgál, ne félj elengedni magadat. Kezdd az évet tele jó szándékkal és reményekkel, de próbáld egyértelművé tenni, hogy mik a céljaid, annak ellenére, hogy esetleg állást kell változtatnod.

Jegyed uralkodó bolygója, a Jupiter, az igazságosságot és a törvények világát jelképezi. Ha igazságtalanság ér a munkahelyeden, ez arra ösztönöz, hogy megvédd a jogaidat. De használd ki rokonaid és családod támogatását az elkövetkező időszakban. Aktivitásod, igazságérzeted jutalmat érdemel, feltéve, hogy tudod, hogyan adagold túlzások nélkül.

Az év második negyedévében talán lassítanod kell, nem mondhatsz igent mindenkinek, gondolj saját érdekeidre és az egészségedre, 2021-ben magadra, céljaidra és ambícióidra kell koncentrálnod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Victoria Beckham családi címlapja a legmenőbb dolog, amit valaha láttunk

Victoria Beckham családi címlapja a legmenőbb dolog, amit valaha láttunk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője