2021-ben minden az anyagiak körül fog forogni a Bakok számára

2021. január 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Van Madonnának egy híres dala, a Material Girl, azaz Az anyagias lány – ez idén rólad szól. Jó néhány befutott Bakkal, mint például Marlene Dietrichhel, Kate Moossal és Katalin hercegnővel több közös tulajdonságotok is akad: ők ugyanis nemcsak gazdagok és híresek, hanem a gyakorlatiasság, a becsvágy és a szexuális vonzerő különleges társításával mindent megkaptak és elértek, amit akartak.

Józanságod, pragmatizmusod jól jöhet a párválasztásban: csak várd ki türelmesen, míg megbízható társra akadsz. Mivel születési uralkodód, a korlátozásokat jelképező Szaturnusz 2021-ben horoszkópod "pénzházában" vonul, nem kaphatod meg mindig, amit akarsz, de néha megkaphatod, amire szükséged van. Idén azt kell megvizsgálnod, miként viszonyulj pénzügyi visszaeséseidhez és az akadályokhoz, amelyek azt okozták. De egyetlen pillanatra se feledd, szó sincs arról, hogy el kellene ismerned, hogy kudarcot vallottál.

De mi történt veled? Sohasem fordult még elő, hogy összekeverted volna a szerelmet az üzlettel, de vagyonos kedvesed mellett ízig-vérig nőnek érzed magad, ami a pénzéhes üzlet- és ügyfelek társaságában töltött hosszabb időszak után kimondottan üdítő élményként ér. De ne feküdj le olyan alakkal, akit nem ismersz eléggé, s akiben nem bízol. Hamar rájössz, hogy fontosabb dolgok is vannak az életben, mint gyémántgyűrűk, drága autók. A társkeresésben akkor érhetsz el sikereket, ha nyitott vagy az új élményekre.

Öntudat és biztos fellépés – ez pénzügyi stratégiádnak két alappillére. De a Plútóval a jegyedben elsajátítasz egy olyan pillantást, amelytől még a legrámenősebb férfi és üzletfél ereiben is megfagy a vér. Jóllehet a pénzért éjt nappallá téve dolgozol, egy kissé flúgos, de gazdag pasi alaposan összezavarja az érzéseidet és a gondolataidat, s a fegyelmezett, jéghideg Bak-üzletasszony tüzes, kísérletező kedvű szeretőként omlik a karjaiba.

Idén a pénz nem fán terem, keményen meg kell érte dolgoznod. Ám amikor a pasid tisztességes fizetségért felajánlja a szolgálatait, elfogadod pimasz ajánlatát. De egy pillanatra se feledd, hogy közös üzletről van szó, ne engedd, hogy elterelje a figyelmedet. Előfordulhat, hogy pénzügyi zsenid napokig rád se hederít, aztán váratlanul leteper, és olyan elképesztő, sokkoló lepedőtáncot jár, hogy a füled is kettéáll.

Jupiterrel is a jövedelem-szektorodban elszomoríthat, amikor pénzéhes rokonaid érdekkapcsolatra kényszerítenek. De nem valószínű, hogy egy jómódú fickó megérti majd, ha az esküvőtök után néha-néha pár napot a szeretőddel töltesz, hogy önmagadra találj.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leizzadsz, ha pénzügyekről van szó? - Téged is érinthet a krometofóbia, de nem biztos, hogy tudsz róla

glamour plusz ikon Leizzadsz, ha pénzügyekről van szó? - Téged is érinthet a krometofóbia, de nem biztos, hogy tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)