3 csillagjegy, akinek 2021 nagyon szerencsés lesz

2021.január.8.

Az, hogy mennyire vagy szerencsés, sok tényezőtől függhet. Múlik a sorsod egyéni irányításán, de a csillagok is kivehetik a szerepüket abból, hogy vajon mennyire szerencsés időszak vár rád a közeljövőben. Ami a 2021-es évet illeti, három csillagjegy számára különösen szerencsésnek ígérkezik, és a szülöttei úgy fogják érezni, hogy az univerzum végre igazán kedvez számukra. Na de vajon te is köztük vagy?

3 csillagjegy, akinek 2021 nagyon szerencsés lesz
Fotó: glamour.com

Kos (03. 21-04. 20.)
2021-ben az univerzum segíteni fog, hogy találkozz valakivel, aki lenyűgöz. Talán több személy is betoppan az életedbe, de ne feledd, hogy az igazi számodra az lesz, akivel már az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagytok. Tudod, hogy ha nem cselekszel, akkor semmi nem történik, de mivel nyitott vagy az új lehetőségekre, ez nem fog gondot okozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
A 2021-es évben a szerelemről és sok szép pillanatról fog szólni. Egy meglehetősen viharos év vége, ellenmondásos érzések és zavartság után végre egy felszabadultabbnak ígérkező időszak elé nézhetsz. Mivel megnyerő a személyiséged, sok randiajánlatra számíthatsz. Másoknak úgy tűnhet, hogy az élet mindent aranytálcán kínál neked, de akik igazán ismernek, tudják, hogy mindenért, amid van, keményen megdolgoztál. Fontos, hogy a szívedre hallgass, de csak azt engedd magadhoz közel, akinek az igazi értékeid számítanak.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
A 2021-es éved a romantikáról fog szólni, és gyökeresen megváltozhat a szerelmi életed. Hiszel önmagadban, tudod mik az erősségeid, ezért képes leszel bevonzani azt a személyt, akire most szükséged van. Ebben a bájad és az eleganciád is a segítségedre lesz. 2021-ben a szerencsejátékokban is sikeres leszel, és több pénz állhat a házhoz, de ne feledd, hogy abból még soha semmi jó nem sült ki, ha átestél a ló túloldalára!


Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói