4 érzékeny csillagjegy, akik mégis képesek a legtöbbet kihozni ebből a tulajdonságból

2020.július.29.

Van az a sztereotípia, miszerint a vízelemű csillagjegyek a legérzelmesebbek, és mindenen képesek sírni. Nos, ez nem feltétlen igaz. Vagy legalábbis a legtöbbükre nem. Hiába biztosították be a helyüket az érzékenységi listán, van még egy pár olyan jegy, akik kiérdemlik a legérzékenyebb csillagjegynek járó különdíjat.

4 érzékeny csillagjegy, akik mégis képesek a legtöbbet kihozni ebből a tulajdonságból
Fotó: Profimedia

Mielőtt megnéznéd őket, beszéljünk egy kicsit az érzelmekről. Ha azt mondjuk, hogy érzékeny vagy, nem feltétlenül arra gondolunk, hogy milyen könnyen elsírod magad a Call Me by Your Name-en vagy, hogy milyen könnyen megbántódsz egy konfliktusban. Hiába van beléd kódolva az érzékenység, rengeteg más, sokkal pozitívabb tulajdonsággal büszkélkedhetsz, amivel megcsillogtathatod a zsenialitásod.

Attól, hogy néha kifejezetten hátrány érzékenynek lenni, rengeteg előnye is van a dolognak. Hisz, ha érzékeny vagy, sokkal jobban fel tudod mérni a körülötted lévők érzelmi állapotát, ami egy kicsit segít jobban megérteni a világot, valamint ez a tulajdonság segít jobban azonosulni az emberekkel, a problémájukkal, így sokkal empatikusabb vagy, mint a kevésbé érzelmes jegyek.

Vannak olyan csoportok is, akik ezt a "hátrányt" az előnyükre fordítják. Ők a szuperérzékeny emberek. Gyakran hozzák őket összefüggésbe a természetfelettivel, mivel az érzékenységüknek köszönhetően, sokkal kifinomultabban reagálnak a külső ingerekre, így különleges tehetségük van a jósláshoz, – gondolj az asztro és a tarot kártyákra – sőt még a prófétai álmokhoz is.

Hát, ha itt azért még nem tartasz, de a következő 4 csillagjegy között szerepelsz, akkor már félúton jársz.

Halak

Halakként te vagy a legérzékenyebb a csillagjegyek közül. Te vagy az utolsó az asztrológiai sorban, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos. Sőt, mivel Halakként "láttál" jót és rosszat egyaránt az előtted lévő 11 jegytől, az elragadó – mint a víz és a föld jegyűek – és az erős – levegő és tűz – keveréke vagy. Könnyen meg tudod találni az egyensúlyt az érzelmesség és a praktikusság között.

Rák

Te vagy a társaság "anyukája" nemtől függetlenül. Biztos, hogyha úgy hozza a dolog, akkor te gondoskodsz a harapnivalókról, a párnákról vagy éppen a reggeli Advilról egy jól sikerült estét követő reggelen. Esetleg te vagy a vacsoraeste szervezője, gondoskodsz a sajttálról és a házi sütiről, ami a nagymama receptje. Nagyon szelíd vagy, ha jó kedved van, és szeretsz gondoskodni az emberekről. Ebből gondolom leesik, hogy nagyon érzékeny is vagy, de van egy kemény oldalad is.

Mérleg

Mérlegként nem mindig esik le, hogy érzékeny vagy. A légies természeteddel és azzal, ahogyan megvéded magadat – néha egy kicsit hidegen és tartózkodón – általában kicsit elhomályosítod a bájos természetedet. Mivel a mérlegnek két serpenyője van, remekül reprezentálod a békefenntartást és az igazságosságot. Ha esetleg valamelyik serpenyőben eltérés van, akkor is remekül egyensúlyba tudod hozni a dolgokat. Egy minden értelemben materializálódott Mérlegben, megvan a lehetőség, hogy igazi változásokat hozzon a világban. Szóval hajrá, tagja vagy a legjobb vezetőknek, indítványozóknak és felpezsdítőknek.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, akkor most nagyon meg vagy lepődve, hogy felkerültél a listára, pedig titokban te is érzékeny vagy. Igaz, nem olyan ölelgetni való módon, mint a Halak és a Rák. Általában egy érzelmi falat húzol magad, és a világ közé, hogy biztonságba tudd az érzelmeidet. Ettől az emberek azt hiszik, hogy érzelemmentes vagy. Akárhogy is, érzelmi akadályt emelsz, hogy megóvd a belső világodat. Viszont az előbb említett Rákkal és Halakkal szemben, mivel Vízöntő vagy, sokkal könnyebben elcsendesíted a belső hullámokat, mint ők. Gondolkozz el egy kicsit ezen, meglátod, tökéletesen értelmes.

Ez is érdekelhet

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla