5 csillagjegy, akinek párkapcsolatban is több egyedüllétre van szüksége

2020.április.26.

Annyira szereted a párodat, hogy legszívesebben minden percedet vele töltenéd, vagy van egy olyan megszokott napirended, amiben bizony mindenképpen helyet kell kapnia az egyedüllétnek is? Nos, bármelyik típusba is tartozol, jobb, ha tudod, hogy erre a tulajdonságodra a csillagok is hatással vannak. Teljesen normális, ha egy kicsit több személyes térre vagy énidőre van szükséged, de ha a párod érez így, akkor fontos, hogy őt is megértsd. 5 csillagjegyre különösen igaz, hogy bármennyire is szerelmes és boldog, akkor is igényli az egyedüllétet.

5 csillagjegy, akinek párkapcsolatban is több egyedüllétre van szüksége
Fotó: Photo by Toimetaja tõlkebüroo on Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Erős és kitartó személyiséggel vagy megáldva. Ahhoz azonban, hogy rugalmas és megbízható is tudj maradni bármilyen szituációban, sok időt kell egyedül eltöltened. Rajongva tudod szeretni a szíved választottját, de ha ő nem hagyja, hogy időnként csak magadra szánj néhány órát, vagy egy napot, akkor az hamar frusztrálni kezd. Ha viszont feltöltődsz egyedül, még több szeretettel fogod elhalmozni a párod a következő találkozásotok alkalmával.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A rutin a személyiségfejlődésed fő építőeleme, és nem szereted, ha a kialakított szokásaidat bárki is fel akarja borítani, még akkor sem, ha éppen a párodról van szó. Távol állnak tőled a spontán és váratlan dolgok, ezért szereted, ha csak akkor vagy a pároddal, ha azt előre megbeszélitek. Azt pedig senki nem vonhatja kétségbe, hogy ha a munkádra akarsz koncentrálni, akkor kell neked az egyedüllét, időnként lazítani is inkább egyedül szeretsz.

Skorpió (október 23 – november 21)

Az életmódod természetes része az énidő. Szereted a munkádat, ezért plusz projekteket is hajlamos vagy elvállalni, az azokra szánt időt pedig szívesen töltöd egyedül. Egy kicsit introvertált vagy, és csak akkor érzed jól magad a párod mellett, ha megérti, hogy kell neked az egyedüllét, és társaságba is inkább különleges alkalmakkor jársz el szívesen.

9 öngondoskodó rituálé, amit a bezártság alatt sem hanyagolhatsz

9 öngondoskodó rituálé, amit a bezártság alatt sem hanyagolhatsz

Nyilas (november 22 – december 21)

Büszke vagy a függetlenségedre, és nagyon nehezen állapodsz meg. Ha mégis úgy döntesz, hogy kitartasz az éppen aktuális párod mellett, akkor is szükséged van, hogy sok változatosság érjen. Szeretsz egyedül vagy csak a barátaiddal programokat szervezni, és elvárod a párodtól, hogy megértse, ha azt szeretnéd, hogy ő éppen ne tartson veled.

Bak (december 22 – január 19)

Számodra a munkád az első, hiszen mindig keményen dolgozol és ambiciózus vagy. Nem érzel lelkiismeret-furdalást amiatt, ha a pároddal csak néhány naponta találkozol vagy kevesen beszélsz, hiszen ha van egy fontos projekted, egyértelműen prioritást élvez még vele szemben is. Fontos azonban, hogy ha találkozol a pároddal, akkor mindig nagyon figyelmes legyél vele, hiszen ha tényleg vele vagy, akkor lélekben is maximálisan ott kell lenned.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban