6 ok, amiért nehéz kijönni a Bak jegyűekkel

2021.január.7.

A Bak meglehetősen makacs, és még ha azt is hiszed, hogy kiismerted, biztos, hogy tud még meglepetést okozni. Sosem tudhatod, hogy pontosan mi forog a fejében, éppen ezért egyáltalán nem lesz könnyű dolgod, ha be akarod törni. Na de hogy pontosan mégis mire számíthatsz, ha kereszteződnek az útjaid a Bakkal, arról most lehull a lepel!

6 ok, amiért nehéz kijönni a Bak jegyűekkel
Fotó: Amelie Hackauff

2. Titokzatos
A Bak szereti magában tartani a dolgokat. Csak azoknak nyílik meg, akiket valóban a bizalmasainak tart. Titokzatossága igazi védőpáncél számára. Szándékosan elrejti az élete részleteit, hogy biztonságban érezhesse magát. Ha fontos számodra, akkor légy vele végtelenül türelmes, hiszen akaratoskodással biztos, hogy csak elüldözöd magadtól.

3. Nem szereti a drámát
Ha a Bak heves természetűnek lát, aki könnyen beleáll a vitákba, akkor szinte biztos, hogy nem fog esélyt adni annak, hogy közelebb engedjen magához. Tart ugyanis attól, hogy felesleges drámákba sodródhat, ezért inkább távolságot tart. Ha úgy érzed, hogy megközelíthetetlen számodra, de neked mégis szükséged van rá, akkor csakis higgadtan és következetesen próbálkozz nála.

4. Nehezen fogad a bizalmába
A Bak bizalmát bizony nem nyerheted el egykönnyen. Szigorú elveket vall a bizalomról, ezért csak akkor enged közel magához, ha már kellőképpen megbizonyosodott róla, hogy jól teszi. Éppen ezért is nagyon kevés a bizalmasa, és akár évekbe is telhet, amire őszintén kinyílik valaki előtt.

5. Elrejti az érzéseit
Mondhatni lenyűgöző, ahogyan a Bak képes elrejteni az érzéseit. Mivel látszólag mindig nyugodt, nehéz megállapítani, hogy mikor mit érez. Még ha valami bántja a szívét, vagy éppen nagyon boldog, legtöbbször azt is megtartja magának. Így bizony nem könnyű kiismerni, nemde?

6. Nem igazán társasági ember
A Baknak valóban nem sok barátja van. Csak néhányan állnak közel hozzá, de nem is kedveli túlzottan a nagyobb társaságot. Sokkal jobban szeret túrázni és utazni a hozzá legközelebb állókkal, mintsem hogy egy bárban bulizzon.

Ez is érdekelhet

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói