9:9:9 nap van, most alapozhatod meg a következő 9 éved

2016.szeptember.9.

A mai napon, azaz 2016. szeptember 9-én olyan energiák törnek fel, amelyek csupán 9 évente fordulnak elő, megnyílik a 9:9:9 dimenziókapu.

9:9:9, dimenziokapu, spiritualitás, energiák, meditáció
Fotó: rex/puzzlepix

Mit jelent ez?
A három 9-es energiája a testet, a lelket és a szellemet szimbolizálja, és amikor ezek az energiák a csúcsra érnek, akkor újraélheted az elmúlt 9 éved legfontosabb pillanatait, átértékelheted azokat, levonhatod a következtetéseket, és megújult erővel léphetsz be a következő ciklusba.

Ilyenkor érdemes listát írnod ennek a korszaknak az életedre gyakorolt legfontosabb hatásairól, emlékezz vissza minden fontos momentumra, tapasztalatra, érzésre, legyenek azok jók vagy rosszak, mindennek volt oka. Ha figyelmes vagy, akkor látni fogod, hogy minden évedben volt egy kiemelkedő történés, ami meghatározta azt az egy évet, ha szépen sorba helyezed ezt a 9 fontos tapasztalatot, akkor kirajzolódik előtted a következő 9 éved küldetése.

Mindent sokkal tisztábban fogsz látni, értelmet nyernek a szenvedések, a tapasztalatok, a jó élmények is, és amint átléptél ezen a dimenziókapun, úgy fogsz egyre jobban megvilágosodni, és indulhatsz neki a következő 9 évnek - sokkal bölcsebben. Nagyon fontos, hogy a múltbéli hibáidat megbocsájtsd magadnak, engedd el a sérelmeidet, és tekints előre.

Háromszoros túllépés
Ebben a hónapban a 9:9:9 energiája háromszor is megtapasztalható, először 2016. 09. 09-én, másodszor 2016. 09. 18-án, amikor még magasabb rezgésfokon lép be az életedbe az erő és a tudatosság, végül pedig 2016.09.27-én tetőfokára hág a felismerés. Ilyenkor az a legjobb, ha magadba fordulsz, például este, elalvás előtt. Csendesedj el, és csak a légzésedre figyelj, ez a meditáció alapja. Utána, mikor már érzed, hogy minden negatív gondolat kiszállt belőled, akkor tudatosan hagyd, hogy elöntsenek a jó energiák, és meglátod, úgy fogod érezni magad utána, mintha bármire képes lennél. Boldog újabb 9 évet kívánunk neked!

Ez is érdekelhet

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról