A Bikának ezt kell tennie, hogy bevágódjon a pasinál - Egymondatos horoszkóp: december 17. Kedd

2019.december.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold a nap közepén barátságos fényszöget zár be a Jupiterrel és az Uránusszal, ez a konstelláció támogatja a józan gondolkodást, csak a szőrszálhasogatást mellőzd. Neked van a legerősebb munkamorálod, a kacérságot elkerülöd ugyan, de tökéletesen alakítod a segítőkész, udvarias és visszafogott partnert. Lehet, hogy érzelmileg kissé távolságtartó vagy és hajlamos leszel mindent kritizálni, de rendelkezel azokkal az erényekkel, amelyekkel hatással lehetsz munkaadóidra és a párodra is.

A Bikának ezt kell tennie, hogy bevágódjon a pasinál - Egymondatos horoszkóp: december 17. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne akarj túl sok teendőt belezsúfolni a mai napba, hiszen ezt a gondot megoldod, ha több napra osztod szét a tennivalókat, esetleg másokra ruházol pár feladatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a pasik azokat a nőket kedvelik, akik fel tudnak oldódni, akik közvetlenek, tárd fel érzelmeidet, és hidd el, hogy a párod értékesnek és izgalmasnak talál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Időnként leterheltnek érzed magad a munkád vagy a kapcsolataid miatt, de kommunikációs készséged egy üzletkötés során sokkal fókuszáltabb és szervezettebb lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A karriereddel és az anyagiakkal kapcsolatos döntéseidet most hozd meg, de ne akarj hozzámenni olyan emberhez, aki már házasságban él: a munkájával.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az életedben és a munkádban is minden a helyén van, ám ahelyett, hogy elhúzódnál partnered vagy kollégád érintésétől, hirtelen a karjában találhatod magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod nem arra ösztönöz, hogy kötelező feladataid láttán ugrálj örömödben, de nem lehetne egy kicsit derűsebb hangulatban tölteni ezt a napot?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem provokatív, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy váratlan ajánlatnak köszönhetően lehetőséged adódik javítani munkakörülményeiden, plusz bevételhez jutatsz és megtörhetsz néhány elavult szokást.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod megváltoztatott, gyakran utazgatsz, más körökben forogsz, mint azelőtt, és ha a fejedbe vetted, hogy sikeres nő leszel, ettől nem hagyod eltéríteni magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végezd odafigyeléssel apró teendőidet, ellenőrizd a könyvelésedet, és ha pénzt adsz kölcsön valamelyik közeli rokonodnak, akkor azt ajándéknak fogd fel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha átveszed a családi céget, akkor a pároddal vagy egy rokonnal korszerű vállalkozást csinálhattok belőle, de a pasidnak ne játszd el a pesztonka szerepét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 filmes karakter, akiről csak sejtetted, hogy nárcisztikus, de tényleg az

7 filmes karakter, akiről csak sejtetted, hogy nárcisztikus, de tényleg az

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője