A csábítás trükkjeit bevetve ma bárkit meghódíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 15. Vasárnap

2019.szeptember.15.

A Kos jegyében haladó Hold vasárnap a nap első felében szembenállásba kerül a Mérleg-Vénusszal és a Merkúrral: nem kell elnyomni szükségleteidet, véleményedet és igényeidet, hogy a párod vagy hozzátartozóid kedvében járj. Lehet, hogy lankadatlan figyelmed és kedvességed hízeleg nekik, de ha túlzottan alkalmazkodsz, és a béke érdekében feladod önmagadat, nemcsak a szenvedély, hanem a szeretet is csökkenhet. Ne akarj olyanná válni, amilyennek rámenős partnered az eszményi nőt elképzeli, de igyekezz minél többet megtudni róla! Azt viszont ne követeld, hogy mondja meg, mikor házasodtok össze!

A csábítás trükkjeit bevetve ma bárkit meghódíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 15. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Olyan időszak ez, amikor az ellentétek párjukra lelnek - ha a pasiddal töltöd a napot, gondosan válogasd meg a ruhádat és a szavaidat – ne úgy, mint máskor!

Bika (04. 21-05. 20.) Nehezen tudsz nemet mondani másoknak, de nem bánod, ha rokonaidnak vagy a párodnak kell segítened, később viszont szervezz meg egy találkozót.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az kétségtelen, hogy a csábítás trükkjeit bevetve bárkit meghódíthatsz, de ne vegyél komolyan egy olyan pasit, aki azt sem tudja, akar-e téged máskor is látni még.

Rák (06. 22-07. 22.) Családi kapcsolataidban igyekezz a legkedvezőbb arcodat mutatni, de hosszabb távon már kényelmetlennek érezheted, ha ilyen diplomatikusan kellene társalognod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma képes vagy lelkesedést gerjeszteni, és élvezettel osztod meg barátaiddal és rokonaiddal mindazt a gazdagságot, amit külföldi utazásaid során találtál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha képtelen vagy tárgyilagosan felmérni a piacot és gondoskodni arról, hogy céged valódi szükségleteket elégítsen ki, jobban teszed, ha nem kezdesz el vállalkozni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nem maradsz egyedül, s mivel az erőteljes élményeket keresed, vagy éppen benne vagy egy kapcsolatban, vagy a következő kapcsolat kialakításán fáradozol.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ahelyett, hogy megkockáztatnád párod vagy barátod ellenszenvét, udvarias gesztusok mögé rejtőzöl - ez a viselkedés ma némi álcázást biztosíthat számodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátnőid rábeszélhetnek, hogy vegyél néhány új ruhát, és ha szórakozni szeretnél, kalandokat átélni, menj társaságba, ahelyett, hogy a pasidat zaklatnád.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne mondd le a randidat csak azért, hogy otthon ülj, ne vádold magad, igazán nem tehetsz magadnak szemrehányást, amiért beleszerettél munkahelyi főnöködbe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkáról vagy üzletről tárgyalsz, gondold végig, hogy ebben a helyzetben mit kellene mondanod, és azt mondd, de a ma kapott tanácsot ne fogadd meg!

Halak (02. 20-03. 20.) Ahhoz, hogy az üzleti életben vagy a művészvilágban eredményes legyél, figyelmedet az alkotásra összpontosítsd - nem pedig arra, hogy megszerezz valamit.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.