A csütörtök váratlan és kedvező fordulatot hozhat - Egymondatos horoszkóp - augusztus 17.

2016.augusztus.17.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma kivételesen élvezed a csapatmunkát; a gyors helyzetfelismerés, a jó logikai következtetések hozzásegítenek, hogy abszolút fölényhez juss egy vizsgahelyzetben.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha üzlettel foglalkozol, ne lepődj meg, ha az eredeti tervedhez képest váratlan változtatásokba botlasz. Fő a rugalmasság, de ne vidd túlzásba az ülőmunkát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma konfliktushelyzetekbe keveredhetsz, ragadj meg egy utazási lehetőséget. Így a lehető legjobb útra terelheted a benned munkáló nyugtalanságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Szakmádban, vállalkozásodban megsokasodnak a tennivalók, de nagyon fontos, hogy némi pénzt áldozz az egészséged megőrzésére vagy kondíciód javítására.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Akár az alkotásban éled ki kreativitásodat, akár egy sporteseményen bukkansz rá az igazira, mai programod olyan, mint egy varieté-előadás.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes lenne átgondolnod, milyen módon alakítható a terméked vagy szolgáltatásod a vevőjelöltek (ügyfelek) sajátos követelményeinek megfelelően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap legyen a kapcsolatfrissítésé. A szerelemben és a szexben érdemes újabb trükköket bevetned, és soha ne hagyd abba az új dolgok felfedezését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szeretnéd átrendezni a lakást, bátran fogj hozzá. A vágyakozás egy műszaki vagy háztartási cikkre, majd maga a megvásárlása fokozhatja jó közérzetedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeleid, rokonaid hisznek benned, ráadásul még bele is botolhatsz egy hozzád hasonló élményhalmozóba, akivel pajtásias viszony előzi meg a szexet.

Bak (12. 22-01. 20.) Párválasztásodat befolyásolhatja az anyagi érdek, ám ha bevételed gyarapításáról van szó, csak akkor tudsz boldogulni, ha a siker nem múlik a véletlenen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ütőképes csapatot építhetsz, és megteheted, hogy munkádat egyéni adottságaidhoz igazítsd ahelyett, hogy a hagyományos karrierépítés útját választanád.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nemigen számíthatsz arra, hogy állásodat és üzletedet biztonságban tudhasd. Most csak a profitot hozó ötleteket díjazzák, pozíciótól függetlenül.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói