A február az újjászületésről fog szólni - Itt van a nagy februári havi horoszkópod

2021.február.1.

Mi vár rád február havában? Olvasd el itt a havi horoszkópodat!

A február az újjászületésről fog szólni - Itt van a nagy februári havi horoszkópod
Fotó: Amelie Hackauff

Vízöntő (01. 21-02. 19.)A HÓNAPOD Könnyű hódításaid elbizakodottá tehetnek, de ragaszkodsz a függetlenségedhez. Ha párkapcsolatodban a kötelességoldalt tekinted, valami szörnyű intézményt látsz. Februárban számtalan üzleti megbeszélésed van, másrészt pedig még Bálint-nap előtt időt kell adnod életed párjának vagy a pasidnak, hogy meggondolhassa, vissza akar-e jönni hozzád. Az utóbbi időben nem voltál éppen túl kedves hozzá. Lásd be, hogy nélküled is megáll a lábán, és légy boldog, ha szabad akaratából visszatér hozzád. Ha már aktív piacokba vagy vállalkozásokba próbálod belevetni magad, igen jól boldogulsz. Mindenütt megállod a helyed, ahol improvizálni kell. Ha nem vagy elégedett régi szerződéseddel, jogod van olyan módosításokat követelni, amelyek előnyösebbek számodra.

AZ ÉVED Nagyon hamar robbansz vagy fellázadsz, ha kikészít az egyhangúság és a mindennapi rutin. Úgy tudsz bizonyítani, ha olyan üzletágban kezdesz, amire éppen megérett az idő. Ha hiszel abban, amit árulsz, vagy amit csinálsz, ezzel csökkented annak az esélyét, hogy bárki is átpártolna tőled a konkurenciához. Néha a pokolba kívánod a rád jellemző nagy függetlenséget, s minél többet szeretnéd látni azt a pasit, aki miatt újra szép és színes lett világ, ennek ellenére nincs szándékodban összebútorozni vele. A Jupiter, a szerencse és a terjeszkedés bolygója május közepétől július végéig horoszkópod jövedelmi szektorában tesz egy rövid kirándulást, ami egy teljesen új pénzforrás felbukkanására utal, amelyet ki kell használnod.

Halak (02. 20-03. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

Mivel a Merkúr 21-ig hátrafelé halad, a párod nem bízik benned, de a legnehezebb számodra az, hogy ne veszítsd el a fejed a tárgyalások során. Fennáll a veszély, hogy úgy ülsz le tárgyalni, hogy hamisan ítéled meg tárgyalási pozíciód erősségét. Emiatt aztán gyakran üres kézzel távozol. Ha időközben ráuntál a pasidra, aki nem akar felvállalni, Bálint-nap táján olyan fickó tűnik fel a színen, aki többet nyújthat, mint titkos szeretőd. Mivel a Mars és az Uránusz a kommunikációs szektorodban halad, Bálint-napon és a hónap végén vezető szerepet vállalsz abban, hogy elősegíted az eszmecseréket, az intellektuális és üzleti vitákat és az új projektek bemutatását kollégáid és pártfogóid előtt.

Kos (03. 21-04. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

Meglévő párkapcsolatod érdekközösség két ember között, az üzleti világot viszont sivárnak és lehangolónak találod. Még keresed Őt? Eltökéltséged, hogy magad irányítsd az életedet, új ismeretséged miatt erősen meggyengül. Ha úgy érzed, nem csak képzelted főnököd, kollégád vagy egyik megbízód érdeklődését, Bálint napon térítsd el a figyelmét az üzleti életről valami másra. Ha mégsem találkozol olyan pasival, aki alkalmas tartós kapcsolatra, addig sokkal többre tartod a barátságot a futó kalandoknál. Habár ekkora támogatással új vállalkozást lehetne indítani, neked sokkal biztonságosabb hivatás kell a vállalkozóinál. A hónap végén viszont nagyon kemény és kíméletlen tudsz lenni a hivatásodban és az üzleti életben.

Bika (04. 21-05. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

Megújult önbizalmadat és lelkesedésedet csak fokozza a kinevezés vagy az előléptetés. De ha nem lennél kapzsi, ha nem vágynál magad is arra, hogy szépen csengő ígéretekkel etessenek, nem kellene saját károdon tanulnod. Munkahelyeden februárban a jegyedben lévő Uránusz és a Vízöntő-Szaturnusz hatására két ellentétes pólus ütközhet: fiatalok és idősek, hagyományos hatalmi viszonyok és progresszív emberi jogok, alkalmazkodás és lázadás és új, merész pénzügyi, piaci reformok. Tudnod kell, hogy a konzervatív és a progresszív típusoknak szükségük van egymásra. Ha mostanában éppen félúton vagy két kapcsolat között, lehet, hogy a munkahelyeden vagy a főiskolán választod ki a magad szexpartnerét.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Fotó: Amelie Hackauff

Februárban szélsőséges esetekben lázadásokra kerül sor, amelyeket botrányok, korrupció és kirívó igazságtalanságok gerjesztenek. Mivel mindenütt a világon vannak szakmai, tanulmányi vagy üzleti kapcsolataid érdekes emberekkel, nem elég, hogy egyedül kirándulsz egy idegen országban, ráadásul az első jóképű pasi látványától elájulsz. De tévedsz, ha azt gondolod, hogy egy középkori lovaggal találkoztál. A fickó ugyanis képtelen eldönteni, hogy könnyelmű, meggondolatlan vagy számító vagy. Ha Bálint-nap táján elhatározod, hogy felhívod magadra főnököd vagy üzletfeled figyelmét, nem, mint munkatárs vagy ügyfél, hanem mint nő nyered meg a tetszését. A családod örülne, ha összeházasodnátok, te pedig biztos vagy benne, hogy erre is sor kerül.

Rák (június 22.-július 22.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha nem rúgod fel az üzleti és munkahelyi szabályokat, akkor mágnesként vonzod mások pénzét, könnyen szerzel szponzorokat. Ám az egészség-, lopás-, természeti kár-, felelősségbiztosítások luxusnak tűnhetnek, de szükségesek. Egy jó könyvelő adótanácsokkal is szolgálhat. Bár néha unod, hogy a pasid folyton csak a pénzről meg az üzleti ügyeiről beszél, azt a pár alkalmat viszont, amikor együtt vagytok, szeretné a hálószobában tölteni. Ráadásul biztos akar lenni abban, hogy az érdeklődésed neki, nem pedig a pénzének szól. Ha engednél neki, az meggondolatlanság lenne részedről, hiszen házasságról nem beszél, csak egy kellemes kaland lebeg a szeme előtt.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Fotó: Amelie Hackauff

Megrögzött agglegényként élő pasidat Bálint-nap előtt utoléri a végzet, mégsem sieti el a nősülést. Válás, elhidegülés vagy szakítás esetén meg kell kérdezned magadtól: tudod-e, hogy mely képességek és élettartományok teszik lehetetlenné kapcsolatodat? Józan tárgyilagossággal kell nézned a dolgokra, most csak így leszel képes megérteni azt a nagy igazságot, hogy egyetlen ügylet sem élet és halál kérdése. Ha főnököd megpróbál a hálószobájába rángatni, hogy ott kérdezze meg, vannak-e újítási ötleteid, valószínű, hogy abba a testrészébe rúgsz, amelyik véleményed szerint újításra szorul. Ő meg, valószínűleg téged rúg ki. De azért vásárolsz kencéket, mert tetszeni akarsz a párodnak, és túl akarsz tenni a konkurencián.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha képtelen vagy tárgyilagosan megítélni, mekkora értéket képvisel a munkád vagy közreműködésed, ennek következménye az lesz, hogy komoly emberek nem kötnek veled üzletet. Érzed, hogy egyik kollégád vagy külföldi megrendelőd többet jelentene számodra futó kalandnál. Bálint-nap táján magad is meggyőződhetsz róla, hogy ez a fickó mégsem olyan tartózkodó és érzelemszegény, mint amilyennek látszik. De ne próbálj kifogásokat keresni vagy a munkádra hivatkozni, hogy elrejtőzhess a szerelem elől! Amikor a pasiddal vagy, úgy elolvadsz, mint a jégcsap, ha rásüt a nap. De ne akarj olyasvalakit faragni belőle, aki csak a te fantáziádban él!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha meg akarod őrizni fizetőképességedet, fogadd meg, hogy sosem fogsz pénzt kölcsönözni, és ennek megfelelően jársz el mind szerelmi, mind pedig üzleti ügyeidben. Szüleid nem lesznek elragadtatva, hogy Bálint-nap táján viszontlátják az exedet. Hogy a volt pasid megint utánad veti magát, bizonyára nincs különösebben az ínyükre. Egy unalmas műszaki zsenit viszont, aki állandóan a számítógépét bámulja, de képtelen eligazodni a pénzügyi kérdésekben, gyorsabban ejtesz, mint egy tüzes vasalót. Egy lepedővirtuózt viszont nem akarsz elengedni magad mellől. Kedvesed és szeretőd egy időben akar téged. Ha előbbihez nem fűt komoly érzelem, vesd fel az édeshármas gondolatát. Biztos, hogy egyikük sem fog tiltakozni.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha lakásproblémáid adódnak és a párod segíteni akar, kedves tőle, de ne fogadd el rögtön az ajánlatát. Hogyan lakhatnál nála, amikor fogalmad sincs, mit vár tőled? Lehet, hogy a lakásért szexuális szolgáltatást és önállóságod feladását kéri cserébe. Kérdezd meg magadtól: hogyan képzeled el az együttélést? Mik a terveid a szakítás vagy különköltözés után? Mit jelent, mit hoz magával a válás neked, családodnak? Ám ha egy ideig egymás mellett élnétek, bebizonyíthatnátok magatoknak, hogy nem vagytok kiszolgáltatva az ösztöneiteknek. Ha kifürkészed a legjobb befektetési tippeket, nagy pénzeket csinálhatsz. Ne vegyél viszont ingatlant anélkül, hogy fontos részleteknek utánajárnál.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha mindig tudod, mi az, ami megy, és mi az, ami nem megy, pénzügyi forgalmadban szokatlanul gyors növekedésre számíthatsz. A média nagy vonzerőt gyakorol rád, mert itt hamar az emberek figyelmének középpontjába kerülhetsz. Ám ha használt autót, telefont vagy számítógépet veszel, hamar kiderül, hogy csak ócskavasat sóztak rád. A Bálint-nap a korlátozások időszakában talán mégsem olyan unalmas, mint ahogy gondoltad. Lehet, hogy egyik szomszédod vagy munkatársad kezdeményezni próbál, egyértelmű ajánlatot tesz vagy üzenetet küld. Ám ha valaki fel se hív, nem is ír, ettől kinyílik a bicska a zsebedben. De a szerelem ünnepén újra közös hullámhosszra kerültök.

Bak (12. 22-01. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

Nem tör le az átmeneti pénztelenség, mert tudod, hogy majd csak kieszelsz valamit, amivel pénzhez juthatsz. Céged átszervezése igénybe veszi minden idődet, beleértve az estéket és a hétvégeket is. De szokd meg, hogy ne tarts magadnál sok pénzt, és sose feledkezz meg pénzügyi kötelezettségeidről, számláidról, adósságaidról. Szerinted a Bálint nap igazán romantikus, ám ha a fiúd ostoba ünnepnek tartja, úgy vélekedik, hogy a vágott virág kidobott pénz, biztos, hogy nem az efféle pasikra buksz. Lehet, hogy már rég kinőttél a Bálin-napi álmodozásokból, de ha most találkozol valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet, csak fogadd el tőle a romantikus ajándékot.

Ez is érdekelhet

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.