A főnököd és a párod is megőrjíthet - Egymondatos horoszkóp: november 20.

2020.november.20.

A Vízöntő jegyében Hold lehet az oka annak, hogy képtelen vagy elviselni a hétköznapok szürkeségét. Igyekszel elkerülni, hogy átlagosnak tűnj, és ha a barátaid v agy rokonaid megmondják, mit tegyél, valószínűleg az ellenkezőjét teszed. Könnyen kötsz online-kapcsolatokat, de mivel a Holdat az Uránusz és a Merkúr is támadja, amikor nem értenek meg vagy bírálnak, engedetlen és tekintélyellenes lehetsz. Mivel a nők ma a szokásosnál több függetlenségre vágynak, míg a férfiak a Skorpió-Nap hatására féltékenyek és igyekeznek magukhoz ragadni a kontrollt, a vitákból egyik fél sem kerülhet ki győztesként.

A főnököd és a párod is megőrjíthet - Egymondatos horoszkóp: november 20.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Hallgasd meg felháborodás nélkül, amikor barátnőd az anyagi gondjai miatt panaszkodik, de ha túl gyakran lemondja a közös programokat, jobb, ha résen vagy.

Bika (04. 21-05. 20.) A főnököd és a párod is megőrjíthet - merev ellenállásodat az válthatja ki, hogy kész tények elé állítottak; bejöhet a szakítás, érlelődhet az áthelyezés gondolata.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Félő, hogy lázadó viselkedésed másokra is átragad, de a lázadásnak mindig van oka, csak felszínre kell hozni, csak az esti órákban ne menj bele egy állásalkuba.

Rák (06. 22-07. 22.) Barát, rokon fejőstehénnek nézhet, de ma még az is megeshet, hogy a pasid menten aggódni kezd, ha az ágyban akár csak egy kicsit is eltérsz a normáktól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pasid vagy főnököd nem könnyű eset, mert meg akarja javítani a világot, ám az, hogy ez a küldetés mennyi pénzt visz el, ez lényegtelen kérdés számára.

Szűz (08. 24-09. 23.) Különc, állandóan ellenkező kollégáid az idegeire mennek, de amennyiben érdekel az internetes állásvadászat, ma felfrissítheted az önéletrajzodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pasid egy kis vibrálást hoz az életedbe, de ha üzleti tárgyalásodon mérlegelsz, összekeverd-e a szexet az üzlettel - remélhetőleg úgy döntesz, hogy mégse.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kiderül, hogy rokonaid és a párod is haragszanak rád, próbáld meg veszekedés nélkül, higgadtan elviselni a nehéz pillanatokat, de csomózd ki a gubancot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Impulzív vezetési stílusod elfogadhatatlan a közlekedésben, és ha többet beszélsz, mint kellene, partneredet, főnöködet vagy rokonodat vérig sértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Régi módszerekhez könnyebb ragaszkodni, mint újakat kipróbálni, pedig egy új számítógép vagy más elektromos kütyü biztosan megkönnyítené tevékenységedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hogy különcséged problémát jelent-e vagy nem, az nagyban függ az emberek reakcióitól, akik olykor szórakoztatónak tekintenek, míg máskor sértőnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod nem szokott visszahívni vagy a kapcsolatotok kimerül az sms-ekben, felébrednek a kételyeid, de szedd össze magad, s ne fukarkodj a bírálatoddal.

Ez is érdekelhet

Szűkül a baráti köröd? Probléma vagy teljesen normális folyamat?

Szűkül a baráti köröd? Probléma vagy teljesen normális folyamat?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod