A fontos terveiddel foglalkozz - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 29.

2016.augusztus.29.

Mivel a Szűzben lévő Merkúr együttállásban van a Vénusszal, nagy hangsúlyt kap minden, ami álláskereséssel, fizetésemeléssel, meggyőzéssel, rábeszéléssel, eredményekkel és hírnévvel kapcsolatos. Használd ki az időt arra, hogy fontos ügyfelekkel találkozz, bevond szeretteidet és ismerőseidet fontosabb terveidbe, bemutatkozz valakinek, akivel szeretnél megismerkedni, leveleket, sms-eket küldj: meglátod, pozitív lesz a fogadtatás. Az üzleti tárgyalások, a hivatalos utazások és vállalkozások is szép eredménnyel kecsegtetnek.

A fontos terveiddel foglalkozz - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 29.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha érdemi tudásra tettél szert a szakmádban, most kell megkérned azt az árat, amit megérdemelsz; esetleg munkát kell váltanod, hogy a hozzád illő társsal találkozz.

Bika (04. 21-05. 20.) Tudasd a pároddal:"Odavagyok érted, épp olyan vagy, amilyet mindig is kerestem", ha pedig felemelik a fizetésedet, háláld meg figyelmes, odaadó munkával.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bánj óvatosan a kritikával, legyél figyelemmel partnered és rokonaid érzéseire, és mutass hajlamot bárminek a megbeszélésére, ami csak az eszedbe jut.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma tudatosan keresed a társaságot: valamiféle vigaszt nyújt számodra, ha barátaid és rokonaid meghallgatnak, és tanácsot adnak arra nézve, hogyan viselkedj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Néhány kedves bók nem kerül semmibe, és nincs még egy olyan biztos befektetés, amely előnyös kapcsolatokat, anyagi hasznot vagy új megbízást hozna.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megcsíphetsz egy fantasztikus állást, és amikor a kedveseddel beszélgetsz, hangsúlyozd ki munkakörödet, fényezd magad, verd nagydobra az erényeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne titkolózz, inkább öntsd ki a lelkedet, hogy megoldhasd a gondjaidat, de ha a szeretőd felszívódik, akkor ne reménykedj a viszony folyatásában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Protekciót élvezhetsz, bókjaid meghallgatásra találnak, de ahhoz, hogy ügyfeleid, szponzoraid vevők legyenek az ötleteidre, legyél természetes és fesztelen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Partnered kiapadhatatlan hivatásbeli becsvágya és aktivitása ugyan felidegesíthet, de hamar belátod, úgysem tudsz vitába szállni vele – hagyd, hadd csinálja!

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a munkád vagy felsőfokú tanulmányaid miatt nagyobb távolságra kell utaznod, de a szerelem mindent legyőz, még a legnagyobb távolságot is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem veszed komolyan, amit szexi üzletfeled mond, kizárólag csak arra gondolsz, hogyan szerezhetnéd meg magadnak - nem ügyfélként, inkább az ágyba.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod nem telefonál, kerüld az olyan kérdéseket, mint "miért nem hívtál eddig?": amennyiben úgy teszel, mintha észre sem vetted volna, ő fog utánad epekedni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját