A kozmetikumok ma sokkal jobban hatnak - Egymondatos horoszkóp: November 27.

2016.november.27.

Ne csodálkozz, hogy amikor a Hold a Skorpióban jár, lelapul a frizkód, de a potenciafokozó szerek és az afrodiziaktumok hatása sokkal erősebb, mint más napokon. Mióma vagy petefészek-gyulladás esetén kiváló hatást fejt ki a kamillás ülőfürdő. Mivel a Hold a Bak jegyében lévő a Vénusszal és a Plútóval is harmonikus fényszöget zár be, a problémás bőr ma könnyen kezelhető. Jobban hat az arcradír és a kozmetikai kezeléseknek sem marad nyoma, de a Skorpió-Hold tehet róla, ha képtelen vagy ellenállni az erős, manipulatív pasiknak.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párodnak magasabb a fizetése, mint neked, és állandóan kénytelen vagy pénzt kérni tőle, ma még az is megeshet, hogy visszautasítod szexuális közeledését.

Bika (04. 21-05. 20.) Mindig precíz vagy, de erre ma rácáfolhatsz: igyekezz helyrehozni a hibát, menj szabadságra, hiszen nincs az sehol előírva, hogy csak nyáron pihenhet az ember.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne kötözködj a rokonokkal, és ne ess kétségbe, ha kissé felhalmozódtak munkáid, munkabírásod és intelligenciád átsegít a nehéz helyzeten.

Rák (06. 22-07. 22.) Kielégülést nyújtó szexuális élet nélkül problémákra számíthatsz; félő, hogy kielégítetlen szexuális igényeidet a pénzszerzés területén próbálod kompenzálni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Viharfelhők gyülekeznek az égen: húzódj védett helyre, becsüld meg azt az ellenfelet, aki nyíltan száll szembe veled, de óvakodj az alattomosan támadóktól

Szűz (08. 24-09. 23.) Győzd le kritizáló hajlamodat, és a párodnak se add meg túl hamar magad: a bevehetetlennek tűnő vár mindig csábítóbb és jobban kell, mint a könnyű préda.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Miért is ne volnál elégedett, hiszen megtaláltad a nagy Őt, de ha valamiről azt gondolod, hogy felbosszanthatna vagy csalódottá tenne, napold el a jövő hétre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Odahaza a szokásosnál makacsabb és agresszívabb lehetsz, de ha egy komoly pasival mindennap együtt utazol, kérdezd meg tőle, nem vágyik-e társaságra?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne engedj a pesszimizmusodnak, haladj tovább a saját utadon, de ha az exed felbukkan múltból, gondolj arra, hogy az idő kerekét visszaforgatni nem lehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel kötelékeidben fontosnak tartod a kontrollt és a bizalmat, ma próbára teszed azokat, akik közel állnak hozzád, hogy kapcsolataidat biztosnak érezhesd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne veszítsd el a fejedet, amikor főnököd vagy egyik rokonod oly fokú lojalitást követel meg, ami csak a mediterrán vidékek gengsztereinél jellemző.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne mászkálj a benzinbűzös utcákon, de ha elfogadsz egy meghívást, csinosítsd ki magad, szükséged lesz a jó megjelenésre, hiszen sok mindent el lehet így érni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

G-Életstílus

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

Monitor

John Malkovich Budapesten lép fel októberben

John Malkovich Budapesten lép fel októberben