A legapróbb változás is stresszel járhat - Egymondatos horoszkóp - November 23. csütörtök

2017.november.22.

Mivel a nap első felében a Bak-holdat a Kosban lévő Uránusz támadja, rendelkezel ugyan a siker minden kellékével, de a megszokott napirendedben bekövetkező legapróbb változás is stresszhelyzetet okozhat. A Bak jegyében lévő hold alkalmas bőr- és körömápolásra, de a szőrtelenítés is hatásos marad. Az esti órákban viszont, amikor a Hold már a Vízöntő jegyében jár, biztonságban érzed magad barátaid társaságában, de mivel félted a függetlenségedet, valószínű, hogy elutasítod a mélyebb érzelmeket és a túl szoros érzelmi köteléket.

A legapróbb változás is stresszel járhat - Egymondatos horoszkóp - November 23. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Viselkedj felelősségteljesen, ne lázadozz a tekintély ellen, ne rukkolj elő meghökkentő dolgokkal, de ha el vagy kenődve, ugorj át a barátnődhöz munka után.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiábavaló dolog vitatkozni világnézetről, hiszen politikai és erkölcsi kérdésekben rokonaid nem érvek, hanem előítéletek alapján alakítják ki álláspontjukat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Alakítsd baráti kapcsolataidat a tisztességes értékért értéket csere bázisán, de este mozdulj ki, vagy igyekezz lépést tartani a legfrissebb pénzügyi irányzatokkal.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem kaphatsz meg egy munkamániás pasit, és ma is visszautasításban van részed, akkor este használd a szexet arra, hogy levezesd feszültségedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Minden unalmas melót a nyakadba sóznak, és csak akkor engednek el külföldre a pároddal, ha maradéktalanul teljesítesz egy utánajárást igénylő feladatot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha meg akarod menteni a párkapcsolatodat, azonnal szedd össze magad, mert az éppen olyan veszélyben van, mint társas vállalkozásod vagy a drágalátos céged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid azt állítják, nem a szórakozás végett vagy ezen a földön, hanem hogy tedd a kötelességedet, akkor az esti órákban gondoskodj némi változatosságról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy az életrajzod roppant megnyerő, de ha nem felelsz meg a munkahelyi elvárásoknak, és elveszítheted a munkádat, legjobb, ha már most új után nézel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ismét a régi nóta, anyagi téren mértéket ismerni, megbízhatónak lenni: de vajon miért olyan fontos ez a rokonaidnak, akik évek óta próbálják beléd táplálni mindezt.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a párod nem akarja, hogy úgy bánj vele, mint egy alkalmi baráttal, ne viselkedj vele úgy, mint egy kemény üzletasszony, legyél inkább szerelemre éhes hitves.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a járgányod nem akar elindulni, köhög és prüszköl, talán újat kellene venned, ha pedig veszélybe kerül a munkád, akkor írj meg néhány pályázatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a kedvesed kihívás neked, afféle vezető típus, aki örökké irányítani akar téged, és egyre

Ez is érdekelhet

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján