A ma kapott ajánlatokat ne vedd készpénznek - Egymondatos horoszkóp - június 9. vasárnap

2019.június.9.

Az Ikrek jegyében lévő Nap és a Neptunusz ártalmas fényszöge miatt az idei Pünkösd félreértéseket, csalódásokat és hazugságokat tartogat. Hajlamos lehetsz a valóság zord tényei elől álmodozásba menekülni, ráadásul szervezeted az alkoholra és a gyógyszerekre is érzékenyen reagál. Vízzel, gázzal, mérgező anyagokkal összefüggő veszélyek is felléphetnek, de az sem kizárt, hogy utazás közben eltévedsz, vagy lopás áldozata leszel. Mivel áldozataidat mások magától értetődően fogadják, a mártír-szerep hatalmas baklövés. A Vénusz ma belép az Ikrekbe: július 3-ig szükséged van a változatosságra, de érzelmeid nem igazán mélyek, s nehezen tudsz kikötni egyetlen partner mellett.

A ma kapott ajánlatokat ne vedd készpénznek - Egymondatos horoszkóp - június 9. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne dőlj be hamis ígéreteknek, kerüld a vízi sportokat, de ha szerelmi bánatodban válogatás nélkül minden koktélt leküldesz a torkodon, összegabalyodnak a lábaid.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem lehetsz boldog, amikor azt látod, hogy a családod vagy barátaid gondokkal küszködnek, de legyél gyanakvó azokkal szemben, akik a pénzedre utaznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csak azért ne térj át új pályára, mert hamis illúzióid erre terelnek, inkább gondold végig a buktatókat, de ne hagyd, hogy valaki az aktáidban lapozgasson!

Rák (06. 22-07. 22.) Hagyj fel a szép álmok szövögetésével, amelyek durván szétszakadnak: anyagiakkal kapcsolatos ügyben önámítás áldozatává válhatsz, utazás közben meglophatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szeretőd vagy üzleti partnered nem éppen a megtestesült tisztesség, de mivel a Neptunusz is veszélyt jelez, remélhetőleg nincs az a pénz, amiért hajóra szállnál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Képtelen vagy feldolgozni párod vagy felettesed képmutatását, és mivel ez az önámítás és félrevezetés napja, ne menj bele olyan helyzetbe, amely nem egyértelmű.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az ünnepen legszívesebben hátat fordítanál a munkának, mert utazni szeretnél a barátaiddal, de vigyázz, mert útközben megfújhatják a járgányodat, az útleveledet,

Skorpió (10. 24-11. 22.) A ma kapott üzleti ajánlatokat ne vedd készpénznek, és óvakodj attól, hogy kárvallottja legyél a főnöködből vagy titkos szeretődből kisugárzó vonzerőnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyik rokonod turpisságára fény derül, de te is könnyen elúszhatsz a rendszertelenségben, esetleg egy szabálytalan ügylet miatt csúszik ki a lábad alól a talaj.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha még van pénzed, zseni vagy, de hallgass a megérzéseidre, amikor egyik rokonod vagy üzletfeled sántikál valamiben, amiből károd származhat - ne menj bele!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma képtelen vagy arra, hogy tisztán láss, ha valami vagy valaki ártalmas a számodra és pénzveszteséget is okoz, kilátástalan helyzetbe kerülhetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Hozzátartozóid kihasználhatják önzetlenségedet, ám ha sikerül derekasan leinnod magad a sárga földig, ne csodálkozz azon, ha folyamatosan lüktet az agyad.

Ez is érdekelhet

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek