A mai nap az erotika terén is gyönyöröket ígér - Egymondatos horoszkóp: december 8.

2020.december.8.

A Szűzben lévő Hold reggel a Skorpió-Vénusszal, ebédidőben a Bak-Plútóval, este pedig a Jupiterrel és a Szaturnusszal kerül harmonikus fényszög-kapcsolatba. Dolgos nap következik, amikor hasznosnak és pótolhatatlannak érzed magad. Nemcsak a pályád ívelhet fölfelé, hanem a mai nap az erotika terén is gyönyöröket ígér. Legfőbb erényed a pontosság és a gyakorlatiasság, de csak rendezett környezetben tudsz zavartalanul dolgozni, de még a szex is csak ott működik kielégítően. Az öledbe hullhat egy új megbízatás, de ne feledd, hogy a munkahelyi és pénzügyi kapcsolatok megalapozása időt és megbízhatóságot igényel. De ma könnyű megtalálni a vevőt vagy az állandó megrendelőt, akinek szüksége van a termékeidre vagy szolgáltatásaidra.

A mai nap az erotika terén is gyönyöröket ígér - Egymondatos horoszkóp: december 8.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A párod jól keres, erotikus feszültség is vibrál köztetek, de ma érdemes átalakítani az irodát, és profitálhatsz abból is, hogy pótolhatatlan vagy a munkahelyeden.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás ma nemcsak a másik nemhez, de rokonaidhoz fűződő kapcsolatodat is meghatározza, üzleti ajánlat is bejön, s a családtervezésre is készen állsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Otthon tüsténkedsz, de ha olyan lelkesedéssel gondolsz a pasiddal töltendő estére, mint a fogorvosi kezelésre, akkor inkább egyik kollégádnak nyiss ajtót.

Rák (06. 22-07. 22.) Szervezd meg az ünnepi előkészületeket, ám ha arra gondolsz, milyen bájos látvány lenne egy gyerek sikeres pasidtól, ne hessegesd el magadtól a gondolatot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meg kell tanulnod, hogy bizakodva tekinthetsz a jövőbe, legalábbis ami az anyagiakat és a munkahelyi pozíciódat illeti, de nem jó, ha ennyire függsz a családtól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvesed és ügyfeled kritika helyett ma dicséretet vár, ne okozz csalódást neki, meg különben is, hogyan hordhatnád le mindazok után, amiket érted tesz?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha karácsony előtt pánikba esel, és válogatás nélkül megveszel mindent, ami a kezedbe kerül, inkább készíts bevásárló listát és azzal menj el vásárolni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma remekül meglátod az emberekben rejlő lehetőségeket, és ha elismered párod vagy barátod segítőkészségét, akkor érzi igazán azt, hogy elfogadod őt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kifizetődik, akkor feszített ütemben dolgozol, még az érzéseidet is sikerül elrejtened, ám ha többet akarsz keresni, akkor igyekezz hasznot hajtani a cégnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy barátság vagy munkahelyi kapcsolat elősegítheti a karrieredet, a tanulással is könnyen boldogulsz, ráadásul a felső tízezer köreiben is VIP vendég lehetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy irodai kaland színt hoz az életedbe, de ha nem kellene mosnod, takarítanod és a munkahelyeden is helyt állnod, akkor a pénzügyeidre is jobban odafigyelnél.

Halak (02. 20-03. 20.) Kellemes délelőttöt tölthetsz egyik üzletfeleddel, ha viszont a pasid rendmániás, talán akkor sem őrjítenétek meg egymást, ha szorosabbá válna a kapcsolatotok.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban