A mai nap próbatétel elé állítja a kapcsolataidat - Egymondatos horoszkóp - május 7. kedd

2019.május.7.

A mai napon a Kos-Vénusz és Bak jegyében tartózkodó Szaturnusz kapcsolatromboló fényszöge miatt még az eddig működőképes szerelmi viszonyok, házasságok, szakmai és üzleti kötelékek is kemény próbatételeknek lesznek kitéve. Ebben az időszakban fel kell dolgoznunk az elutasítás, a hálátlanság okozta frusztrációkat, és az is kiderülhet, hogy legfontosabb kapcsolataink működtetése több kötelezettség- és felelősségvállalást igényel, mint amennyit hajlandóak vagyunk áldozni értük. Hajlamosak lehetünk érzelmi távolságtartásra, de az sem kizárt, hogy az anyagi gondok még a legharmonikusabb viszonyokban is elhidegülést okoznak.

Kos (03. 21-04. 20.) Házasságodban, szakmai kapcsolataidban ez a nap bajok sorozatával köszönt rád, vagy rájössz, hogy ez a szerelmi, hivatásbeli vagy üzleti kapcsolat nem működik.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaiddal, kollégáiddal meggyűlhet a bajod, könnyen elbizonytalanodsz, valaki bánatot okoz, esetleg csak képzetlen munkaerőként alkalmaznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem mindennap akad ilyen gazdag pasi a horgodra, ám ha állandóan csak az üzlettel foglalkozik, szabadítsd ki magad ennek a pénzsóvár alaknak a karmaiból.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered érzelemszegénysége miatt világossá válhat előtted, hogy köztetek soha nem lehet semmi, de akit nem vonhatsz irányításod alá, azt kiejted kegyeidből.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bele kell törődnöd, hogy pillanatnyilag be kell érned rangon aluli feladatokkal, ha pedig most fejezted be a tanulmányaidat, nehéz lesz megfelelő állást találnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valakit nem a saját személyed érdekel, hanem csak azt kérdezi, mennyit keresel, jobb, ha békén hagyod, különben ki tudja, milyen slamasztikába keveredsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma arra a megállapításra juthatsz, hogy a pasik szörnyűek, és ha rájönnek az érzelmeidre, megfutamodnak, ráadásul a családod is keresztezi számításaidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel munkahelyi flörtöd, kifogásaid mindmegannyi korlátot alkotnak, elválaszthatnak partneredtől, meg kell kísérelned, hogy jobban kijöjjetek egymással.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha alig van pénzed, az üzlethez sincs érzéked, és úgy véled, hogy vágyaid megvalósításáért fizetned kell, valószínűleg senkivel sem akarsz szoros kapcsolatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne mondj le a családi életednek építéséről csak azért, mert párod nem olyan, mint remélted, viszont minden bizalmas kapcsolat hiba lenne munkahelyi feletteseddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha bizonyos emberek terhedre vannak, mondd azt: most arra van szükségem, hogy egy kicsit egyedül legyek, gátlásaid viszont sok mindentől megfoszthatnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy barátság vagy üzleti kapcsolat nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, kimeríti anyagi forrásaidat, de egy kicsit se bánd, hiszen mindenből tanulhatsz.

Ez is érdekelhet

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz