A mai nap váratlan, de akár pozitív fordulatokat hozhat - Egymondatos horoszkóp - március 14. szerda

2018.március.14.

Mivel a Hold ma a Vízöntőben jár, készülj fel váratlan eseményekre, fordulatokra. Legyél a pozitív kedvező előjelű változások kezdeményezője, de különcségeddel ne provokálj szándékosan másokat, csak azért, hogy bebizonyítsd egyediségedet, másságodat. Kreatív, intuitív és humoros vagy, különleges egyéniség, és mások is annak látnak, de a hagyományos női szerepet korlátozásként éled meg. Az esti órákban, amikor a Hold barátságtalan fényszöget zár be a Skorpióban lévő Jupiterrel, valószínű, hogy feletteseidet és más tekintélyszemélyeket potenciális ellenfélként kezeled.

Kos (03. 21-04. 20.) Túlságosan forradalmira sikerült egy tervezett változás, és csak most ébredsz rá, hogy született reformer vagy, hajmeresztő ötletedre viszont este nem akad madár.

Bika (04. 21-05. 20.) Talán ma küzdened kell a kapcsolatodért és az anyagiakért, azt viszont tudnod kell, hogy még sok mindent tisztáznotok kell, mielőtt folytathatjátok közös életeteket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A tudat, hogy partnered esetleg külföldön keres állást, meglehetősen lehangolhat, de ne fuss utána: ha majd szüksége lesz rád, biztos, hogy meg fog keresni.

Rák (06. 22-07. 22.) Bármennyire bizonytalannak érzed is szakmai vagy anyagi jövődet, nem múlhat el a nap anélkül, hogy legalább egyszer ne csillapítsad a pároddal kínzó vágyadat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy jól körbehatárolható képed van az otthonodról, és az összeköltözésről, de nem foszthatod meg a társadat semmitől, legkevésbé a szabadságától.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mielőtt elhamarkodottan kibékülnél partnereddel vagy egyik különcködő, idegesítő munkatársaddal, még meg kell beszélnetek néhány fontos dolgot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered remekül elszórakoztat, de azzal is tisztában van, hogy a munkád sokat jelent számodra, ezért nem akarja, hogy sajnálj egy elszalasztott lehetőséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokonaid túl sokat várnak el tőled, legalábbis így érzed, vagy válaszút elé állítanak, de ne hamarkodd el a döntést, ugyanis a függetlenségedbe kerülhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szeretnél beiratkozni valami tanfolyamra, csak pénz kérdése az egész, de mivel a testi szenvedély nem tart egy életen át, most kell kiélvezned minden percét.

Bak (12. 22-01. 20.) Szimatolj a pénzvilágban: egy hirtelen kínálkozó pénzügyi lehetőség kihasználásával nagyot "kaszálhatsz", de hajlamos vagy a könnyelműségre, szórod a pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Igyekszel elkerülni, hogy átlagosnak tűnj, de este kínosan és kényelmetlenül érezheted magad, mint egy elszigetelt kívülálló – talán még a barátaiddal is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az a gyanúd, hogy társad az orrodnál fogva vezet, állj elébe, kockáztasd meg, hogy simán elküld, de legalább biztosan tudni fogod, hányadán is álltok.

Ez is érdekelhet

Így zárta a hétvégét Böbe

Így zárta a hétvégét Böbe

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR