A mai napon könnyen szerezhetsz új ellenségeket - Egymondatos horoszkóp: május 11.

2020.május.11.

A Bika jegyében lévő Merkúrt támadó Vízöntő-Mars a hét első napján anyagi viták, verbális konfliktusok, kirobbanásával fenyeget. Ezen a napon lehetőleg mellőzzük a meggondolatlan és sértő kijelentéseket, és bánjunk óvatosan azokkal a tárgyakkal, amelyekkel megégethetjük vagy megsebesíthetjük magunkat. Harcban állhatsz magaddal, nem tudod, hogy a kényelem és a megszokott dolgok biztonsága mellett dönts-e, vagy merőben új, izgalmas kihívásoknak engedj-e inkább. Ne hagyd magad provokálni, ne harcolj és tárgyalj olyan emberekkel, akiknek a pénzügyi játszmában jobb lapjaik vannak. De az sem árt, ha kerülöd azokat az útszakaszokat, amelyeken sok kocsi járt már szerencsétlenül. Megkönnyebbülhetsz viszont, ha kibeszélheted sérelmeidet, de ne ítélkezz elhamarkodottan, mert a mai napon könnyen szerezhetsz új ellenségeket.

A mai napon könnyen szerezhetsz új ellenségeket - Egymondatos horoszkóp: május 11.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hallgass rossz tanácsadókra, baráttal ne üzletelj, ne ártsd bele magad az üzleti életbe, mert bármennyire óvatos vagy is, sor kerülhet valami alapvető hibára.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne tárgyalj pénzről vagy állásról, ne fogd fel sértésnek főnököd vagy partnered éles megjegyzéseit, de legyél határozott anélkül, hogy dührohamot kapnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem kötelező dühkitöréssel reagálnod, csak mert nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan azt elképzelted, ám ha valaki erőszakoskodik veled, akkor rázd le!

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezni akarod az életet, de ehhez pénzt is kell keresned, ám e két tevékenység között ellentét feszül, a pénzügyi viták pedig lassan az agyadra mennek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden, házasságodban áll a bál, most kellene a barátok segítőkészsége, ám ha egyedül maradtál, ezt köszönd saját magadnak, saját makacsságodnak!

Szűz (08. 24-09. 23.) Még akkor is jobb kihagyni egy kalandot, amiben a pénz és a munka keresztezi egymást, ha a szeretőd (kollégád) szenzációs képességekkel rendelkezik az ágyban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered, gyermeked, üzleti vállalkozásod vagy a közös hobbik viszik a pénzt, mégse vegyél fel kölcsönt, s ne vállalj kezességet senkiért, mert kijátszhatnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ingatlanügyben, otthoni munkában kellemetlenség várható, baráttól, szeretőtől ne hagyd magad megvásárolni, s egy megvesztegetési kísérletnek sincs sok értelme.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy kicsit több önfegyelem, és akkor nincsenek konfliktusok - munkahelyeden viszont hívj össze haditanácsot, hogy hatékony válságtervet dolgozzatok ki.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkában, megélhetésben váratlan változásra lehet számítani, a pénz tönkretehet családi és munkahelyi kapcsolatokat, de a kockázatot sem szabad lebecsülnöd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szokásosnál is nehezebben viseled el rokonaidat, és ha anyagi követeléseid súlyosan ütköznek a párod érdekeivel, szilárdnak kell lenned és nem dühösnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha vezetsz, figyeld a forgalmat, ne kezdeményezz vitát, de jogod van pénzügyi tevékenységedről csak annyi információt adni, amennyit szükségesnek ítélsz.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói