A Mérlegek párkapcsolata teljesen megváltozhat 2021-ben

2021.január.14.

Ha lelki egyensúlyod teljes, akkor derűt árasztasz magadból, és vidámságod ragadós. Intelligens, szórakozást kedvelő partner vagy, aki gyakran elnézi párja hibáit. Ezért olyan férfira van szükséged, aki kicsit furcsa, dilis és komoly is egyben. A lehető legjobbakat akarod annak a lénynek, akit szeretsz, sőt még arra is hajlandó vagy, hogy a párodat hosszabb pórázra engedd.

Nincs akadálya annak, hogy kielégítsd kötődési igényedet, de ha két lábon járó zsenid semmi érdeklődést nem mutat a romantika, az anyagi és földi dolgok iránt, csak a számítógépes ketyeréivel foglalkozik, amelyeknek ára időnként felemészti havi jövedelmeteket, ne nagyon bízz benne, hogy meglep majd egy márkás ruhával vagy drága parfümmel! Éppen ezért meg kell beszélned vele, mik a legbensőbb vágyaid és igényeid. Amíg nem beszéled meg ezeket, addig a párodnak nem is lesz elképzelése arról, mik azok a feltételek, amelyek a kapcsolatotokat boldoggá teszik.

Lehet, hogy többet akarsz, mint amennyit elkötelezettségfóbiás pasid hajlandó lenne adni. De az nem elég, ha két ember remekül megérti egymást az ágyban. Hol marad a szerelem? A szerelemnek viszont nincs szerepe egyik üzleti partneredhez fűződő kapcsolatodban. Lehet, hogy pusztán egy kellemes viszonyt akarsz valakivel, aki aztán úgy bánik veled, mint a számítógépével. Ha a legcsekélyebb esély sincs rá, hogy hogy a közös munkánál és a szexnél valaha is tovább juthattok, állj odébb, mielőtt lecserélne a következő okos lányra. Az egyensúly keresése közben egyik végletből a másikba eshetsz.

Lehet, hogy vőlegényeddel kitűzitek az esküvő időpontját, a menyasszonyi ruhád készen, a vendégsereget is összehívtátok, de neked az utolsó pillanatban nem fűlik a fogad a dologhoz. Legszívesebben megszöknél, meg is teszed, és egyenest egy pengeagyú karjaiban és ágyában kötsz ki. Neki viszont esze ágában sincs elengedni téged, de még akkor sem akar feleségül venni, ha teherbe esel. Ha képtelen vagy elviselni a bizonytalanságot, próbálj kitartani egy olyan terv mellett, amelyet kiszemelt jövendőbelid elfogadhatónak talál. Ám ha vágyaid tárgya csak úgy teng-leng, él bele a világba, miből fogod eltartani?

Vagy ilyesmi nem szerepel a terveidben? Idén nyugodtan hajts rá egy olyan fiúra, aki meggyengült kapcsolatban sínylődik, de ne csináld túl feltűnően! Csak légy ott a közelében, így ha szakítás után keres magának valakit, az a valaki te lehetsz. Alapíthatsz családot és tiszteletben tarthatod az elkötelezettségedet, amíg nem érzed a saját bőrödön szabadságod korlátozását.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói