A nap első felében sikerül valakihez közel kerülnöd - Egymondatos horoszkóp: július 6. hétfő

2020.július.6.

A Hold a nap első felében még a Bak jegyében halad: ebédidőben a Szaturnusszal való együttállása miatt kiderülhet, hogy ha feljebb akarsz jutni a ranglétrán, az nagyobb felelősséget, több kötelezettséget jelent. Ráadásul a túlórák miatt ritkábban látod majd a családot. Néhány akadályt le kell győznöd, ezért csakis olyan tevékenységekkel foglalkozz, amelyekben megtérül befektetett munkád. De a nap második felében, amikor a Hold belép a Vízöntőbe, és este harmonikus szextil fényszöget zár be a Kosban haladó Marssal, ha biztosítod magadnak barátaid és csapatod együttműködését, még a lehetetlent is megvalósíthatod.

A nap első felében sikerül valakihez közel kerülnöd - Egymondatos horoszkóp: július 6. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt el vagy foglalva a munkáddal, de az esti órákban ne szorítsd háttérbe partnered vagy barátnőd akaratát, engedd érvényesülni a környezetedben lévőket.

Bika (04. 21-05. 20.) Délelőtt bebizonyíthatod szakmai rátermettségedet, és talán még este is túlságosan is elfoglalt vagy ahhoz, hogy behatóan foglalkozhass egy erőszakos fazonnal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha délelőtt rövidtávú prognózisok alapján hozol pénzügyi döntéseket, hibát követsz el, este viszont megkívánhatsz valakit, aki nem hajlandó a tenyeredből enni.

Rák (06. 22-07. 22.) Biztonságban érzed magad becsvágyó partnered mellett, de akárcsak a sok pénz vagy egy lehetséges előléptetés az esti órákban megzavarhatja döntésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a kollégák minden kellemetlen teendőt a nyakadba lőcsölnek, nem érdemes megtartania munkádat, de ne hárítsd el egy különc turista közeledési kísérletét.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nap első felében sikerül valakihez közel kerülnöd, és értékeled ezt a bizalmas légkört, este viszont már az a célod, hogy egy merész ötleteddel pénzt keress.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családban nem lesz minden fenékig tejfel, de ha kalandot keresel, találsz, ám ha pénzről vagy kedvenc sportodról van szó, kockázat nélkül nincs győzelem.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hosszú távra tervezel, de amikor azt látod, hogy rokonod tervezgetés nélkül is boldogul, felmerül benned a kérdés, vajon nem szervezed-e agyon az életedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt elintézheted a hivatalos ügyeket, és ha tudod, hogy fel akarsz hívni valakit, akivel szeretnél kapcsolatba lépni, akkor kérd el a számát barátságos módon.

Bak (12. 22-01. 20.) Csak akkor érzed jól magad, ha mindent alaposan megszervezel, de mivel anyagi szempontból elég zűrös nap a mai, nehogy beleugorj valami alkalmi vételbe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munka után menj haza egy másik útvonalon, vigyél egy kis színt az életedbe olyan izgalmas lehetőségek felfedezésével, melyekre a kitaposott úton nem lelhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma rejtsd el a bankkártyádat, csak nézegesd a kirakatokat; este ne hagyd magad elcsábítani, ne legyél újabb trófea egy különc fazon gazdag gyűjteményében.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít