A pasiddal, főnököddel anyagi vita várható - Egymondatos horoszkóp: április 24.

2020.április.24.

A hét utolsó napjaiban a Kos jegyében lévő Merkúrt a Bak-Plútó később pedig a Jupiter is támadja, ezért nehéz lesz úgy megfogalmazni gondolataidat és véleményedet, hogy szavaiddal ne sérts meg másokat. Ne kényszerítsd másokra a véleményedet, legyél toleráns embertársaid és munkaadóid nézeteivel szemben, de ismerd fel az átvágási és manipulációs trükköket! Szerződés- és üzletkötések meghiúsulására, közlekedési balesetekre, megállapodások megszegésére számíthatsz ezeken a napokon. Ha anyagilag kiszolgáltatott helyzetben vagy, nem engedheted meg magadnak, hogy ellentmondj munkaadódnak, de ismerd fel, hogy a tudás és az információ olyan hatalom, amivel élni, de nem visszaélni kell! Ne engedj a nyomásgyakorlásnak, a bűntudatébresztő szemrehányásoknak, de te is mellőzd az intellektuális hatalmi csatározásokat!

A pasiddal, főnököddel anyagi vita várható - Egymondatos horoszkóp: április 24.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha az a gyanúd, hogy munkaszerződésedet felbonthatják, mert ki vagy szolgáltatva a hatalomnak, ne alkudozz pénzről, most el kell fogadnod, amit felajánlanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne adj ki bizalmas pénzügyi információkat, ne most állj elő anyagi követelésekkel, mert rosszul időzíted a dolgot, de a kínos témákat ne söpörd le az asztalodról!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma bedőlsz a manipulációnak, ne tárgyalj pénzről, ne temesd be bajaiddal a barátaidat, de csak akkor kérj protekciót, ha el tudod viselni az elutasítást.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatod nem egyeztethető össze a munkáddal, mégse hagyd, hogy a társad vagy kollégáid befolyásoljanak, de hárítsd el a manipulációs mesterkedéseket!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél résen, mert valaki ki akar túrni a helyedről, vagy azt hiszi, hogy feltételeket szabhat anélkül, hogy a te anyagi és szakmai érdekeidet figyelembe venné.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem tanácsos üzletről, juttatásokról tárgyalni, összekeverni az üzletet és a szexet, s gondolj arra, hogy a szenvedély viharában a pasid nem tervez szoros kapcsolatot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jogod van elutasítani egy anyagi követelést, ha veszteséged származhat miatta, de egy konfliktus elkerülhető, ha megfelelően reagálsz a mondottakra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lerobbanhat az autód, irodai viszonyod nem egyeztethető össze a munkáddal, de egy szakmai vagy üzleti tárgyaláson be kell vetned a manipulációt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pasiddal, főnököddel anyagi vita várható, bizalmad is megrendül valakiben, de ha anyagilag másoktól függsz, függőséged hamar átcsaphat zsarolhatóságba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha képtelen vagy megbarátkozni a Home Office rendszerrel, munkaszerződésedet felbonthatják, ezért jobban jársz, ha inkább nyakadba veszed az igát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyorshajtásért megbüntethetnek, bonyodalommentes szakmai és üzleti kapcsolat sem létezik, de biztos, hogy nem zavarna, ha a pasid gazdagabb lenne nálad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod és egyik barátod felemlegeti a kettőtök anyagi helyzete közötti különbséget, és kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, jobb lesz vigyáznod velük.

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.