A pasik ma csapatostul rajzanak körülötted - Egymondatos horoszkóp: november 7.

2020.november.7.

Reggel a Hold a Rák jegyéből átlép az Oroszlánba: aktivitásod és kreativitásod semmiben sem hagy cserben, de nem te leszel a szerénység megtestesítője. Tartsd kordában a hiúságodat, az egódat és vásárlási mániádat! Ha kimozdulsz otthonról, a pasik csapatostul rajzanak körülötted: bálványozott szupersztárnak érezheted magad. Ám az esti órákban, a Hold négyzete a Bika-Uránusszal tehet róla, hogy amikor találkozol egy különc, minden huncutságra nyitott szabadgondolkodóval, eltarthat egy ideig, amíg a pulzusod ismét normálisan ver. De ha csak a királynő szerepét érzed természetesnek kapcsolatodban, ne csodálkozz, ha a párod és szeretteid fejvesztve menekülnek a luxusotthonból.

A pasik ma csapatostul rajzanak körülötted - Egymondatos horoszkóp: november 7.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel meg akarsz bizonyosodni vonzerődről és értékedről, igyekszel megközelíteni a párod által elképzelt ideált, emiatt kisebb vagyont költesz márkás holmikra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha számodra a biztos otthon jelenti a biztonságot, igyekszel beleolvadni otthoni környezetedbe, viszont dühítő lehet, amikor rokonaid el akarják rendezni az életedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas arra, hogy flörtölj, szórakozz, írj a rokonoknak, de egy üzleti tárgyalás nem megy simán, és ha bevásárolni indulsz, üres pénztárcával térsz haza.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha valaki az üzleti vagy baráti körödből kifizetett vagy megvett, csak nem akarod azt állítani, hogy a fényűzés és pár márkás cucc semmit nem jelent számodra?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szereted érezni, hogy az emberek tőled függenek, de hajlamos vagy rá, hogy adj és adj, de ne fogadj el, mert ezzel a másik egyenrangú partnerré válna.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyáltalán nem ugrándozol az örömtől, hogy együtt kell dolgoznod egy vonzó, de különc pasival, akitől semmi sem áll távolabb, mint egy elkötelezett kapcsolat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha éppen nem veszekedtek a fiúddal társasági programjaid vagy a pénz miatt, jól kijöttök egymással, arról nem is beszélve, mennyire kívánjátok egymást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egy fickó megveti mániákus karriervágyadat, te pedig gyűlölöd az ő kiszámíthatatlanságát és lobbanékonyságát, egymással viszonyt kezdeni őrültség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha dolgoznod kell, miközben külföldi hódolód többször keres telefonon, mindig sikerül elérnie téged – persze mobiltelefon esetében ez nem meglepő.

Bak (12. 22-01. 20.) Eddig talán azt vallottad, hogy egy igazi üzletasszony ne szüljön gyereket, de amikor egy szenvedélyes éjszaka után teherbe esel, válaszút elé kerülhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párkapcsolatodat ma vetélkedő szerelmi rajongás jellemzi, de alighogy vágyaid tárgya enged, vonzalmad gyorsan elillanhat, szenvedélyed eltűnhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Gyakran gondolsz egyik kollégádra, sms-eket is küldesz neki, de gondolhatnál arra is, hogy az olajos és fehér halak csökkentik a szívpanaszok kockázatát.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban