A péntek 13. ma inkább szerencsét tartogat - Egymondatos horoszkóp - március 13. péntek

2020.március.13.

Ne félj a péntek 13-ától, hiszen a Bak jegyében lévő Mars és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge lehetővé teszi, hogy megérzéseidnek, másoknak tett szívességeidnek és együttműködő készségednek köszönhetően a hét utolsó napjaiban nagyobb erőfeszítések nélkül elérhesd céljaidat. Most nem hagyod magad sem átverni, sem elbizonytalanítani, azonnal felismered a hamisságot és a rosszindulatot. Könnyedén elsimíthatsz bármilyen konfliktust, felismered a szívességek és áldozatok valódi értékét, amelyek megkönnyítik, hogy ügyeidet pozitív irányba tereld. Zenészek, táncosok számára sikeres napokat ígér ez a konstelláció, ráadásul a párod is fogékonyabb lesz romantikus és szexuális igényeid iránt. Talán olyan megérzéseid lesznek, amelyek valamilyen módon megváltoztatják életedet vagy karrieredet, de lehetőleg csak megvalósítható ideálokért szállj harcba.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem engedheted meg magadnak, hogy gátlástalanul átlépj másokon: de kifizetődik, ha szívességet teszel főnökeidnek, és a színfalak mögül irányítod az előadást.

Bika (04. 21-05. 20.) Aktív résztvevője lehetsz egy jótékonysági akciónak, élvezed, ha gondoskodhatsz a barátaidról, de az sem esik nehezedre, hogy meghajolj mások igényei előtt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne válaszd mindig a könnyebb utat, ne hidd, hogy mindig a saját érdekeid fölé kell helyeznie mások érdekeit, de elhelyezkedési és anyagi esélyeid javulhatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudod mire vélni, hogy azok, akik ellened voltak, most a megegyezés lehetőségét keresik, s talán még egy szép külföldi út is az öledbe hullik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel önzetlenséged miatt könnyen kihasználható lehetsz egy munkahelyi vagy üzleti kapcsolatban, ragaszkodj hozzá, hogy a túlórázás legyen kifizetődő!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma bepillantást nyerhetsz ellenfeleid kártyáiba, a szerelemben és üzleti vállalkozásodban is nem várt sikert arathatsz, s megszerezheted a kiszemelt lény figyelmét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amikor a családban vagy a munkahelyeden kérnek tőled valamilyen szívességet, tudatalattid véleményt nyilvánít a dologról, csak éppen figyelj oda a belső hangra.

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valami olyat tudsz, amiért mások csodálnak, élvezed párod gyengédségét, s a szerelmi teljesítőképesség végső határáig kimeríthettek minden lehetőséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma minden megtörténhet: anyagi és családi ügyeid jól alakulnak, azt viszont ne tűrd el, hogy kedvesed és rokonaid belepréseljenek az önzetlenség csapdájába.

Bak (12. 22-01. 20.) Minden ok megvan rá, hogy rokonaid és ismerőseid személyes problémáikkal hozzád forduljanak, dicsérjék jó szimatodat, bátorságodat és segítőkészségedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi követelésed miatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, de ha nem próbálsz a könnyebbik megoldás felé hajlani, pénzügyeid is kezdenek rendeződni.

Halak (02. 20-03. 20.) Néhány szívességgel bárkit a kisujjad köré csavarhatsz, új szelek fújnak magán- és üzleti ügyeidben, ami fontos kapcsolataidnak átminősülését jelentheti.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói