A péntek 13. ma inkább szerencsét tartogat - Egymondatos horoszkóp - március 13. péntek

2020.március.13.

Ne félj a péntek 13-ától, hiszen a Bak jegyében lévő Mars és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge lehetővé teszi, hogy megérzéseidnek, másoknak tett szívességeidnek és együttműködő készségednek köszönhetően a hét utolsó napjaiban nagyobb erőfeszítések nélkül elérhesd céljaidat. Most nem hagyod magad sem átverni, sem elbizonytalanítani, azonnal felismered a hamisságot és a rosszindulatot. Könnyedén elsimíthatsz bármilyen konfliktust, felismered a szívességek és áldozatok valódi értékét, amelyek megkönnyítik, hogy ügyeidet pozitív irányba tereld. Zenészek, táncosok számára sikeres napokat ígér ez a konstelláció, ráadásul a párod is fogékonyabb lesz romantikus és szexuális igényeid iránt. Talán olyan megérzéseid lesznek, amelyek valamilyen módon megváltoztatják életedet vagy karrieredet, de lehetőleg csak megvalósítható ideálokért szállj harcba.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem engedheted meg magadnak, hogy gátlástalanul átlépj másokon: de kifizetődik, ha szívességet teszel főnökeidnek, és a színfalak mögül irányítod az előadást.

Bika (04. 21-05. 20.) Aktív résztvevője lehetsz egy jótékonysági akciónak, élvezed, ha gondoskodhatsz a barátaidról, de az sem esik nehezedre, hogy meghajolj mások igényei előtt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne válaszd mindig a könnyebb utat, ne hidd, hogy mindig a saját érdekeid fölé kell helyeznie mások érdekeit, de elhelyezkedési és anyagi esélyeid javulhatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudod mire vélni, hogy azok, akik ellened voltak, most a megegyezés lehetőségét keresik, s talán még egy szép külföldi út is az öledbe hullik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel önzetlenséged miatt könnyen kihasználható lehetsz egy munkahelyi vagy üzleti kapcsolatban, ragaszkodj hozzá, hogy a túlórázás legyen kifizetődő!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma bepillantást nyerhetsz ellenfeleid kártyáiba, a szerelemben és üzleti vállalkozásodban is nem várt sikert arathatsz, s megszerezheted a kiszemelt lény figyelmét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amikor a családban vagy a munkahelyeden kérnek tőled valamilyen szívességet, tudatalattid véleményt nyilvánít a dologról, csak éppen figyelj oda a belső hangra.

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valami olyat tudsz, amiért mások csodálnak, élvezed párod gyengédségét, s a szerelmi teljesítőképesség végső határáig kimeríthettek minden lehetőséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma minden megtörténhet: anyagi és családi ügyeid jól alakulnak, azt viszont ne tűrd el, hogy kedvesed és rokonaid belepréseljenek az önzetlenség csapdájába.

Bak (12. 22-01. 20.) Minden ok megvan rá, hogy rokonaid és ismerőseid személyes problémáikkal hozzád forduljanak, dicsérjék jó szimatodat, bátorságodat és segítőkészségedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi követelésed miatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, de ha nem próbálsz a könnyebbik megoldás felé hajlani, pénzügyeid is kezdenek rendeződni.

Halak (02. 20-03. 20.) Néhány szívességgel bárkit a kisujjad köré csavarhatsz, új szelek fújnak magán- és üzleti ügyeidben, ami fontos kapcsolataidnak átminősülését jelentheti.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban