A randid az elképzelt módon valósul meg - Egymondatos horoszkóp: október 2.

2020.október.2.

A Vénusz ma jegyet vált, elhagyja az Oroszlánt és október 28-ig a Szűz jegyén halad keresztül: kritikus természeted megnehezítheti a társkeresést, de beleszerethetsz valakibe, akivel a munkád hoz össze. A Hold ma is a Kos jegyében halad, ez a Holdállás erősíti merészségedet, kezdeményező készségedet, versenyszellemedet, de a nap második felében, amikor a Holdat a Bak-Jupiter támadja, hiába szeretnél feljebb kapaszkodni a ranglétrán, kitartás és önmérséklet híján ne várd el, hogy öledbe hulljon a siker. Ne legyél öntelt, ne szállj szembe a főnököddel és a családdal, ám ha hajlamos vagy a migrénre, mondj nemet a csoki- és a kávéfogyasztásra, de igyál sok vizet.

A randid az elképzelt módon valósul meg - Egymondatos horoszkóp: október 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Olyan ellenmondást nem tűrő vagy, hogy rokonaidba beleáll a félsz, de a munkahelyeden vagy a családban kialakult konfliktusnak ne tulajdoníts nagy jelentőséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Nincs hozzá kedved, hogy rokonaid panaszáradatát hallgasd, így fejfájásra hivatkozva kimaradsz a családi programból, s jó, ha csökkented a kávéfogyasztást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legyél rugalmas és önálló, igyekezz megnyerni másokat a saját ügyed számára, de ne változtass pénzügyi terveiden egyik barátod vagy életed párja kedvéért.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy szakmai vagy pénzügyi lépés megtétele közben nem mindegy, miképpen döntesz: mielőtt elhatározod magad, mérlegeld a lehetőségeket, s csak azután dönts.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazásod, randid az elképzelt módon valósul meg, de ne támassz olyan követelményeket a pasiddal vagy kollégáiddal szemben, amelyek teljesíthetetlenek.

Szűz (08. 24-09. 23.) A dolgok kedvező alakulását használd ki arra, hogy fellendítsd pénzügyi helyzetedet, de a nap második felében kösd bizonyos feltételekhez párkapcsolatodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partneredet, barátaidat és rokonaidat ne hanyagold el, de az nem rendjén való, hogy csak kérsz tőlük, ez így nincs egyensúlyban, ami gondot-bajt jelez.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A dolgozó nőkkel csak baj van - ha nem tűrsz ellenvetést, nem ismerheted meg mások véleményét, de este annyira kimerülsz, hogy gondolkodni sincs erőd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Környezetedet, üzletfeleidet elkápráztatod ötleteiddel, de ha szórakozni szeretnél, többet költesz, mint amennyit a bölcs mértéktartás lehetővé tenne.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bosszantó helyzetekben bővelkedő napod volt, nincs kedved a házimunkához, de ha kifizetetlen számláid nyugtalanítanak, felejtsd el az ajándékozás örömét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szörfölj az interneten, böngéssz egy könyvesboltban, lapozd át az újságokat, talán hozzájutsz azokhoz az információkhoz, amelyekre szükséged lehet.

Halak (02. 20-03. 20.) Szövögetheted kapcsolati hálódat, de ha képtelen vagy felismerni azokat az érzelmeket, amelyek pazarlásba hajszolnak, csak kitérsz a problémák elől.

Ez is érdekelhet

Hogyan barátkozz meg korunk legnehezebb kihívásával, a pénzügyi stabilitással

Hogyan barátkozz meg korunk legnehezebb kihívásával, a pénzügyi stabilitással

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek