A szabad akarat kérdésköre az asztrológiában

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

A szabad akarat kérdésköre az asztrológiában
A szabad akarat kérdésköre az asztrológiában
Fotó: Gettyimages.com

Az asztrológiában a szabad akarat kérdésköre azt jelenti, hogy mennyire térhetünk el a tervtől, mennyire kell szigorúan követni a nagy könyvet. Ugyanis minden egyes inkarnálódott lélek a születése előtt előállt egy tervvel. Ezt az alapján határozta meg, hogy az előző alkalmak során mit rontott el, mi az, ami jobban ment és legfőképpen, hol kell még fejlődnie.

Ne legyenek kétségeink, a legkorruptabb államügyész is szolgálni jött a népét és rendet szeretne teremteni, vagy a legbrutálisabb kocsmai verekedő is jól szeretne viselkedni ebben az életében stb. Szóval csak azt akarom mondani, hogy senki nem érkezik született gonoszként. Egy jó terve mindenkinek van, csak nem mindenki tartja magát hozzá. Na és itt jön be a képbe a szabad akarat.

Van, akinek kicsi a szabad akarata és van, akinek óriási. Ha kicsi, akkor egyáltalán nem térhetsz el a tervtől, mindent úgy kell csinálni ahogy azt fent kitaláltad. Amint nem váltasz a megfelelő időben munkahelyet, piff ínhüvelygyulladás... Nem jó társaságban lógsz? Simán eltörik valamid... Nem akarom további sablonok kitalálásával tetézni, mert ez mindenkinél nagyon egyéni, hogy a sors mivel tereli a helyes irányba, de maradjunk annyiban, hogy általában nem konfettivel és piros szívecskékkel rak helyre, hiszen sajnos a betegségekből és balesetekből sokkal jobban értünk.

A nagy szabad akaratú embereknek ilyen szempontból jóval könnyebb dolguk van, hiszen ott nincs „atyai pofon”, nekik úgymond el szabad rontani. A nagyon korrupt és szakmájukat megcsúfoló emberek mindig magas szabad akarattal rendelkeznek, hiszen egy idő után a sors helyre tenné őket. Viszont ne gondoljuk, hogy nekik fenékig tejfel az élet, még ha itt a Földön úgy is tűnik. Kevés dolog tud pusztítóbb lenni annál, mint amikor magunkra vagyunk mérgesek. Márpedig ha egy egész életet úgy istenesen elrontunk, akkor a végén sajnos senki mást nem okolhatunk majd miatta.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő