A Szűz jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

2021.február.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Persze mindenkibe érdemes egy kicsit beleszeretni, pláne, ha nagyon fiatal vagy, de itt most összeszedtük, mire számíthatnak hosszabb távon a Szűz jegyében születettek a különböző jegyekben születettekkel. Vannak kapcsolatok, amik egy életen át is kitartanak. Vajon a tiétek ilyen, vagy egy fontos tapasztalat, amin keresztül kell menned, hogy jobban megismerd önmagad?

A Szűz jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?
Fotó: Getty Images

Szűz és Kos páros

Amikor összegabalyodnak, azt gondolhatják, hogy semmi közös nincs bennük, és semmit nem tudnak tanulni egymástól. Ennek a kapcsolatnak ugyanis időre van szüksége, meg kell érteniük a partnerük indíttatásait. Mintha egymás szöges ellentétjei lennének: a Kos hirtelen, mindig a dolgok közepébe ugrik, türelmetlen, azonnali eredményeket akar, míg a Szűz minden részletet alaposan meg akar ismerni, visszafogott, csendben dolgozik a hosszú távú tervei megvalósításán. A kapcsolat próbája az is, hogy az elején szinte csak egymás hibáit látják, a Kos azt gondolja, hogy a Szűz szőrszálhasogató, míg a Szűz szerint a Kos pimasz és durva. Ha idővel képesek arra- mert még nem ábrándultak ki egymásból teljesen, és a kémia összetartja őket-, hogy egymás erősségeire koncentráljanak, akkor nagy dolgokra jöhetnek rá. A Kos megtaníthatja a Szűzt, hogyan legyen spontánabb, hogy ne vegyen mindent olyan halálosan komolyan, míg a Szűz türelemre, a részletek megfigyelésére, a kis dolgok, pillanatok, a kemény munka, az udvariasság megbecsülésére taníthatja szerelmét. A Mars (Kos) mindig sürgetőleg lép fel, nem akar időt vesztegetni, stratégiája az azonnali támadás, míg a Merkúr (Szűz) mindent elemezni, átbeszélni szeretne, mielőtt elszánja magát a cselekvésre. Miután olyan sok mindenben kiegészítik egymást, ha nagy a szerelem, akár egy életen át is tarthat. Látványos pár lesznek ketten, az biztos!

Szűz és Bika páros

Nagyon praktikus ez a kapcsolat, mert mindkettőjüket ez a szemlélet jellemzi a mindennapokban is. Nagyon elkötelezettek és őszinték tudnak lenni egymással. A Szűz szereti a Bika erejét, míg a Bikát lenyűgözi a Szűz gyors észjárása. A Szűz óvatos alapállása miatt időbe telhet, mire ez a kapcsolat szárba szökken, de ha létrejött, akkor ez egy hosszú menet lesz, olyan, mint egy elszabadult gőzvonat, amit nehéz megállítani. Nagyon sok közös van bennük: nagyra értékelik az ésszerű dolgokat, mindkettőjüknek fontos az anyagi világ, de nem ingyen akarják a földi javakat, hajlandók keményen megdolgozni érte. A Bika sokkal érzékibb és engedékenyebb a Szűznél, általában a Szűz az, aki visszafogó félként viselkedik, inkább nem akar beleugrani az élet káoszába, szívesebben fontolgatja a lehetőségeket. Ez a fajta analízis általában kritikában fogalmazódik meg, amit a Bika egy kicsit túlságosan is komolyan vesz. Visszafelé viszont a Bika csökönyös természete megy a Szűz idegeire, és arra készteti, hogy még több kritikát fogalmazzon meg. Ennek a párnak oda kell figyelnie arra, hogy ne vegyék a dolgokat olyan véresen komolyan! Meg tudják tanulni az egymás iránti türelmet, különösen a Szűz, aki szereti kényeztetni a Bikát finom falatokkal. A Bikát a Vénusz (szerelem és pénz), a Szűzt a Merkúr (kommunikáció) irányítja. A Vénusz a fizikai síkot, a romantikát, az érzékiséget jelenti, melyek nagyon fontosak a Bikának. A Merkúr androgén, azt a formát ölti fel, amit a Szűz választ. Nagyon gyorsan megérti az embereket és könnyedén megtanulja, hogy olyan partner legyen, amit a Bika kedvel. Mindketten földjegyűek, éppen ezért szeretik szép tárgyakkal körül venni magukat, lehet fényűző otthonuk, csodás műtárgyaik, menő autóik. Miután nagyon fontos nekik a biztonság, biztosan nem fognak túlköltekezni, ellenben erősítik egymásban a luxus iránti vágyat. A Szűz megtaníthatja a Bikának, hogy időnként lehet egy kicsit rugalmasabb, nem kell mindenbe úgy belefeszülni, és meg lehet változtatni a döntéseket, a véleményeket, ha a józan ész ezt diktálja. Ha kitalálták, mi a közös céljuk, nagyon eltökélten tudnak érte dolgozni, és miután nagyon hasonló dolgokra vágynak, ez egy ígéretes kapcsolatnak tűnik.

Szűz és Ikrek páros

Amikor egymásba szeretnek, nem szabad megspórolni az időt, hogy megismerjék egymást, megértsék egymás indíttatásait, az élethez való hozzáállását. Az Ikrek kettőssége meglehetősen összezavarhatja a Szűzt, és csak úgy erősödhet meg a kapcsolat, ha a Szűz megértette az Ikrek karakterét, és valamelyest próbálja kiegyenlíteni érzelmileg ezt a kettősséget, úgy, hogy közben engedi az Ikreknek, hogy kedve szerint repkedhessen össze-vissza. Lehet, hogy a Szűz egy kicsit túl komoly az Ikreknek, és túl nagyok az elvárásai, pláne, ha ezek már akkor kiderülnek, amikor az Ikrek még nem köteleződött el. Ha a Szűz türelmes, ezek a problémák nem fognak felmerülni. Néha nehéznek tűnhet zöldágra vergődni egymással, mert annyira másfelől érkeznek ketten, és a Szűz kritikus és szigorú az Ikrek ízlésének. Az Ikrek röpködése viszont nagyon fárasztó lehet a szuperpraktikus Szűznek. Ennek ellenére sok mindent taníthatnak egymásnak, ha mégis együtt maradnak. A Szűz segíthet az Ikreknek, hogy valahogy jobban belefolyjon az életbe, ne mindent csak a felületén érzékeljen, éljen meg, lássa a dolgok mélyebb rétegét, vegye észre a részleteket is. Az Ikrek viszont izgalmat, szórakozást hozhat a Szűz életébe. Mindkettőjüket a Merkúr, a kommunikáció bolygója irányítja, az Ikrek a férfias energiáját, a Szűz a nőies energiáját jelenti a bolygónak, lévén a Merkúr egy androgén karakter. A Szűz egy megbízható társra vágyik, ezért arra használja a kommunikációt, hogy nagyon világosan és tisztán kifejezze, hogyan lehet tökéletesíteni a kapcsolatot, az Ikrek inkább intellektuálisabb, de tehetséges abban, hogy hogyan kell másokhoz hozzáállni. Nagy különbség azonban, hogy a Szűz föld jegyű, az Ikrek pedig levegő jegyű: a Szűz direkt, precíz, praktikus és azt a kérdést teszi fel lépten-nyomon: "Hogyan segít ez abban, hogy elérjem a céljaimat?", míg az Ikrek gondolatai csak úgy száguldoznak, nem vesztegeti az idejét arra, hogy valamibe belefeledkezzen, arra megy, amerre az esze vezeti. A Szűznek meg kell érteniük és tolerálniuk kell az Ikrek flörtölős természetét, és azt, hogy ez semmilyen hatással nincs az ő kapcsolatukra, de az Ikrek erre a megértésre jó, ha rásegít szavakkal, jelzésekkel. Mindketten mozgékonyak, változékonyak, hamar alkalmazkodnak. A kommunikációra kell alapozzák a kapcsolatot, és akkor mindketten elégedettek lesznek, közösen tudnak változni, változtatni, ha már meguntak valamit. Jó, ha az Ikrek megtanulja türelmesen kivárni, amíg a Szűz befejezi a mondatait, mert csak úgy jutnak valamire, ha megfontolják a meglátásait.

Szűz és Rák páros

Ők ketten igazán passzolnak egymáshoz, mert két lábbal a földön állnak. Erős, boldog kapcsolatban élhetnek, aminek az a sajátossága, hogy az együtt töltött évek alatt egyre jobb és jobb lesz a kapcsolatuk. Mindketten célratörők és komoly elveik vannak, így érteni fogják egymás motivációit, és így támogatni is tudják a másikat. Őszinték egymással és elkötelezettek egymás iránt. Itt szó sincsen könnyed kis kalandról, őket nem flörtölésre teremtették egyébként sem. Őszintén csodálják a másikat, a Szűzt lenyűgözi a Rákok csendes ereje és eltökéltsége, míg a Rákokat a Szűz intelligenciája és kifinomult alkalmazkodóképessége varázsolja el. Biztonságban érzik magukat a másik társaságában, és jól kiegészítik egymást. Könnyedén leosztják a szerepeket, feladatokat is az életükben, ami cseppet sem követi a hagyományos férfi-női szerepeket, a kapcsolatuk ennél sokkal praktikusabb, és nem ismernek kívülről jövő kényszereket. Osztoznak a praktikus életszemléletben is, és nagyon élvezik a szülőszerepet is. Fontos, hogy a Rák hagyja a Szűz jegyűt szöszmötölni bizonyos dolgokkal, hagyja, hogy legyen neki is territóriuma, felelőssége, feladata, és azokban ne sürgesse, foglalkozzon a saját, óramű pontossággal beosztott feladataival, és időnként lassuljon le a partneréhez, élvezzék közösen az otthonukat, a családjuk társaságát.

A Rák jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

A Rák jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

Szűz és Oroszlán páros

Amikor ők összejönnek, akkor rögtön úgy tűnhet, mintha ez egy óriási félreértés lenne, mintha nekik kettőjüknek aztán tényleg nem lenne mit mondaniuk egymásnak. Még sokkolóbb ez a felismerés, ha mondjuk egy buli után esnek egymásnak, és reggelig maradnak. Rossz ötlet volt! Ennek a kapcsolatnak időre van szüksége, meg kellene ismerni egymást, mert az Oroszlán domináns, hirtelen, karizmatikus karakterét meglehetősen opponálja a Szűz jegyű visszafogott, megfigyelő alapállása. De ennek ellenére nagyon jó páros lehetnek, ha átjutnak ezen a bemelegítő szakaszon, és a Szűz is meg tudja mutatni az értékeit. Kezdetben csak egymás hibáit láthatják felnagyítva, az Oroszlán nagyzolása, a Szűz ítélkezése nem javít ezen a helyzeten, így mindenképpen sok szerencsét kell kívánnunk a folytatáshoz. Pedig mi mindent is tanulhatnak egymástól! Az Oroszlán segíthet a Szűz jegyűnek, hogy spontánabb legyen, míg az Oroszlán türelmet, fegyelmet tanulhat az intellektuális Szűztől. Az Oroszlán tüzes jegy, míg a Szűz föld jegyű, ez meglehetősen különböző karaktert kölcsönöz nekik, míg az Oroszlán újabb és újabb dolgokba kezd bele, a Szűz sokkal praktikusabb, alaposabb, érdekli az eredmény, és mindig mérlegeli a következményeket. A Szűz szeret keményen megdolgozni a céljaiért, az Oroszlán impulzív, a gyors, látható sikereket szereti. Ez a különbség egyébként kölcsönösen lenyűgözheti őket, és tudnak egymáson egy kicsit alakítani, ha tényleg nagy a szerelem. Nagyon jó csapat lehetnek: az Oroszlán az előtérben utasítgat, felhívja magára a figyelmet, mindenkit lehengerel, a Szűz a háttérben megszervezi a dolgokat, beírja a naptárba a teendőket. A személyiségük sok mindenben különbözik, de éppen ezért is válhatnának egy remek párrá. De lehet, hogy csak egy mesében.

Szűz és Szűz páros

Ha ketten szerelmespárt alkotnak, akkor minden bizonnyal egy nagyon rendezett kapcsolatot alakítanak ki. A két nagyon praktikus, elkötelezett, egymáshoz kapcsolódó ember ugyan nem csordul majd túl a szeretettől, a heves érzelmektől, de biztosan mindig ott lesznek egymásnak. Miután mindketten a tökéletességre törekszenek és javíthatatlan szkeptikusok, ez vezethet nézeteltérésekhez, de miután többnyire nagyon hideg fejjel döntenek mindenről, hamar meg fogják oldani ezeket a konfliktusokat, és kellemesebb mederbe terelik a kapcsolatot, ami pont olyan, mint egy jól olajozott gépezet. Ez különösen látványos, ha gyerekeik is vannak. Soha egy kis bizonytalanság, zavar nem akad akörül, hogy kinek, mi a feladata, felelőssége, és mindketten komfortosnak érzik a feladataik megosztását. Listákat írnak, rendben tartják a házat, mindig időben befizetik a számlákat (vagy gyűjtögetők, notóriusan rendetlenek, nem nyitják ki a csekkes borítékokat, emaileket, ha a Napjuk valami diszharmonikus állásban van). Nagyon különleges az ízlésük, és nem engednek a huszonegyből. Ha nem túl nyersek egymással, ez a kapcsolat minden nap beválthatja az elvárásaikat, kielégítheti a vágyaikat. A Szűzt a Merkúr, a kommunikáció bolygója irányítja, és ezt ki is használják. Szerelmespárként egymásra hangolódnak, és még arra is képesek, hogy az apró finomságokat kiolvassák egymás gesztusaiból, félszavakból, és ezeket analizálva alakítsák, tökéletesítsék a kapcsolatot. Ez az egymás iránti őszinteség a kapcsolatuk egyik erőssége, és logikai képességeik valószínűleg képessé teszik őket arra, hogy tulajdonképpen bármilye problémát megoldjanak. Nagyon sokoldatú, briliáns csapatot alkotnak. Miután földjegyűek, mindig két lábbal a földön állnak, szeretik körbevenni magukat elegáns, különleges dolgokkal, és nem nagyon szeretnek benne ragadni a tökéletlenben. Úgy gondolják, jobb kivárni a tökéletest, mint annál kevesebbel kiegyezni. Mindig körültekintők, mielőtt tovább lépnek, szeretnék látni a lehető legjobb megoldást mindenkinek, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár. Ez a válogatós természet teszi őket csodás szerelmespárrá. Lehet, hogy másokat megőrjítenek ezzel a tulajdonságukkal, de egymásba még inkább szerelmesek lesznek emiatt. Nagyon könnyedén alkalmazkodnak egyébként bármilyen szituációhoz, körülményhez. Nagyon ritkán van közöttük konfliktus, de az éppen olyan hirtelen jelentkezik, mint amilyen hirtelen meg is oldódik. Semelyikük nem túl erőszakos, domináns, és képesek a másik törekvései iránt rajongani, és a Szűz mindig befejezik a projektjeiket, ráadásul az esetükben ez a duóval dupla energiát jelent. Minden bizonnyal beteljesedik a kapcsolatuk, boldog pár lesznek.

Szűz és Mérleg páros

Amikor ők összeakadnak, az olyan, mint amikor összeillesztesz két összeillő puzzle-darabot, szépen, kényelmesen minden a helyére kerül. Mindketten a biztonságot keresik a párkapcsolatban, és szeretik szépet, a kultúrát. Miután nagyon hasonló eredményekre, jutalmakra vágynak, nagyon szépen, harmonikusan élhetnek egymással. Az elején lehetnek disszonanciák, de ahogy szépen megismerik egymást, összeszoknak, ezek mind eltűnnek, és megtanulják kölcsönösen tisztelni egymást. Nagyon különleges élvezeteknek, hobbiknak hódolhatnak, lehetnek például műgyűjtők, gyűjthetnek kínaiporcelánt, vagy fotókat. Sokat járnak majd színházba, és a művészetek minden formáját élvezhetik. A praktikum és az élvezet mindkét jegy számára fontos, és képesek arra, hogy bókokkal illessék egymást. A Szűz értékeli a Mérleg kedvességét és diplomáciai érzékét, míg a Mérleg sokra tartja a Szűzben, hogy ennyire rendszerető és kiszámítható. Mindketten hajlandók több oldalról is megvizsgálni egy kérdést, és csak azután döntenek, hogy ezt megtették. A Merkúr (Szűz) és a Vénusz (Mérleg) találkozik és beszélget egymással ebben a kapcsolatban. A Szűz egy kitűnő kommunikátor, elemző és gondolkodó, és a Mérleg is szereti az egyenes, kiszámítható dolgokat. Mindketten szeretik a jót, de a Mérleg különösen vágyik a konfliktusmentes, szép életre. A környezetüknek is ezt kínálják: szépséget és kultúrát, kellemes társaságot. Lehet, hogy sokan sznobnak tartják őket a Szűz magas elvárásai, és a Mérleg fölényes viselkedése miatt. A Mérleg el tud lustulni, és kicsit nehezen fókuszál, minden érdekli és ezáltal nem fog meg semmit. A Szűz ennél pragmatikusabb, őt mindig érdekli, hogy mi hová vezet, miből milyen előnye származik. Konfliktusuk abból származhat, ha a Mérleg manipulatívan viselkedik. Miután a Mérleg a kardinális jegy, a Szűz változó jegy, mindig a Mérlegnél lesz a kormánybot, abba az irányba tartanak, amerre a Mérleg irányít, de ezt meg tudja tenni úgy, hogy ne legyen túl domináns, olyan finoman történhet ez, hogy egyiküknek sem fog feltűnni. A Mérleg híres döntésképtelensége irritálhatja a Szűzt, de miután ő tényleg minden oldalát képes megvizsgálni egy problémának, ez azért időnként le is nyűgözheti a mindent analizáló Szűzt, pluszban a Mérleg igencsak hajlandó arra, hogy egyetértsen a Szűz javaslataival, döntéseivel, szóval túl nagy fennforgás ebből nem várható. Az a legjobb, ha a Mérleg kezdeményez, a Szűz pedig segít beindítani a dolgokat. Ha valami konfliktus van, nézegessenek művészeti albumokat, és rögtön kisimulnak majd a dolgok!

A Mérleg jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

A Mérleg jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

Szűz és Skorpió páros

Valószínűleg egy karmikus kapocs van közöttük, hűségesek, mélyek az érzéseik egymás iránt. Nem látjuk majd őket rendezvényeken, tömegben, inkább elvonultan élnek, de annál teljesebb életet. A Szűz rendet szeretne, a Skorpió hatalmat, de mindketten a megtartásra játszanak, erősítik egymásban az ingatlanok és az erőforrások birtoklása iránti vágyat. Míg a Szűz visszahúzódóbb lehet, addig a Skorpió többet jár közösségbe, de biztosan nem tartanak nagy baráti társaságot. A Szűz túlságosan magasra teszi a mércét a barátok terén is, a Skorpiónak viszont mindenki gyanús, senkiben nem tud igazán megbízni. A Merkúr (Szűz) és a Plútó (Skorpió) találkozik ebben a kapcsolatban, ami meglehetősen izgalmas találkozás. A Merkúr a józan ész, a Mars pedig a szenvedély, a romantika. A Szűzt vonzza a Skorpió energikussága, míg a Skorpiónak szüksége van a megbízható Szűzre. A Szűz föld jegyű, a Skorpió viszont víz, mégpedig a legmélyebb óceánként lehetne legjobban jellemezni, aki rejtegeti az érzéseit, de azok vihar formájában időnként előtörnek. Mindkettőjüknek nagy igényük van az érzelmi biztonságra, ez nagyon összekovácsolja őket, de amíg a Szűz esetében arról van szó, amit látunk, a Skorpiót nagyon izgatják a láthatatlan dolgok, az élet rejtelmei, és ezt meg is tudja mutatni a kíváncsi Szűznek, aki van annyira figyelmes és intelligens, hogy be tud kapcsolódni a láthatatlan párbeszédekbe is. A Szűz meg tudja tanítani a Skorpiónak, hogy a tényekről sokszor eltereli a figyelmet egy-egy dolog, és emiatt az értékeket sem jó helyen keressük. A Skorpió sokra becsüli a Szűz praktikus hozzáállását az élethez, a Szűz pedig szereti a Skorpió odaadását, amivel bizonyítja, hogy szereti őt. Amikor vita van, a Szűz mindig tudja, mikor kell kicsit hátrébb lépni, hogy ne robbanjon ki a háború. A Skorpió nagyon makacs tud lenni, ezért általában ő határozza meg a dolgok kimenetelét. Nagyon fontos, hogy megbeszéljék, mit tartanak fontosnak, és hogy egyenlően osszák le a szerepeket. Ez nem az a kapcsolat, amit a konfliktustól konfliktusig haladás jellemez. Ha megállapodtak a lényegben, ahhoz fogják tartani magukat, és nagyon jól tudnak haladni a céljaik felé. Az elkötelezettség és a szervezettség teszi őket nagyon harmonikusan élő szerelmespárrá.

Szűz és Nyilas páros

Egy takaros párt alkotnak ők ketten. A Nyilas egy javíthatatlan kalandor, társasági ember, a Szűz pedig jobban szereti elemezni, kiértékelni, értelmezni a Nyilas felfedezéseit. Nagyon szeretnek ezekről az élményekről beszélgetni. A Szűz lehet, hogy túl hamar szeretne ráfordulni a tökéletességre, de a Nyilas, bár ez nem az ízlésének megfelelő viselkedés, mégis nagyon díjazza a megbízható kapcsolatot, és azt, hogy partnere feje nem a fellegekben van állandóan. Mindketten nagyon eredeti módon közelítenek az élethez, míg a Szűz praktikusabb és összeszedett, a Nyilas egy energikus felfedező. Néha kicsit nehéz lehet a Nyilasnak elfogadni a Szűz pragmatikus realizmusát, míg a Szűznek időnként nehéz lehet elfogadni a Nyilas energikusságát. A Szűz egy biztos bázist tud nyújtani a kalandornak, és segíthet neki, hogy célirányban maradhasson, hogy a kitűzött céljai felé haladhasson. A Nyilas pedig változatosságot, izgalmat tud hozni a Szűz mindennapjaiba. A Merkúr (Szűz) és a Jupiter (Nyilas) találkoznak ebben a kapcsolatban. A Merkúr a kommunikációt jelenti, és a Szűz aspektusából ez az elemzés, míg a Jupiter a filozófiát, a magasabb szintű tudást, tanulást és az utazást jelenti. Nagyon mélyen, élvezetesen elemezhetnek közösen filmeket, könyveket, míg a Szűz a részletekre hívja fel a figyelmet, addig a Nyilas a teljes képet látja, így kiegészítik egymást, sokkal komplexebb lesz közösen a megértésük. A Szűz földjegyű, a Nyilas tűzjegyű, utóbbi szabadságot szeretne, előbbi viszont anyagi biztonságot, az otthon stabilitását. A Nyilast a tiszta érzelmek motiválják, míg a Szűzt inkább a gondolatok. Mindketten változékony jelek, rengeteg dolgot tudnak párhuzamosan csinálni, ha szükséges, és egymás dolgai iránt is érdeklődni kezdenek. Egyiküknek sem esik nehezére, hogy biztosítsa a másiknak a kapcsolaton kívüli szabadságot, és csodásan, stílusosan tudnak bánni egymással, és sosem okoz nekik gondot, ha valamin szorosan együtt kell dolgozzanak. Ez egy olyan kapcsolat, amiben tudják egymás szemével is figyelni a világot, így gazdagabbak lesznek, mint amilyenek a kapcsolat előtt voltak.

Szűz és Bak páros

Ez egy pragmatikus, ésszerű kapcsolat. Mindketten sokat várnak maguktól és a másiktól is. A Szűzt lenyűgözi a Bak elhivatottsága és az intenzitás, amivel ezek felé az ügyek felé fordul, míg a Bak csodálja a Szűz intuitív lényét és a részletek iránti érzékenységét. Egy teljesen a realitás alapján álló biztos szövetséget kötnek. Biztos anyagi alapokra és reális elképzelésekre alapozzák az életüket. Sosem hagyják, hogy az érzéseik, vagy különféle impulzusok elsodorják őket afelől, amerre haladni szeretnének, és mindkettőjükre maximálisan lehet számítani. A Szűz segíthet a Baknak, hogy egy kicsit lazítson, és hogy élvezze mindazt, amit elértek, míg a Bak segíthet a Szűznek, hogy elérhesse a céljait, az álmokból valóságot teremtsen. Nagyon kényelmesen élnek együtt. A Markúr (Szűz) és a Szaturnusz (Bak) találkozik ebben a kapcsolatban, előbbi egy célratörő kommunikációt jelent, míg utóbbi egy hideg, nagyon kitartó energiát. A Merkúr erőlteti a kommunikációt, a Szaturnusz erőlteti a kemény munkát, a kitűzött célok elérését. Egy nagyon olajozott gépezetként működhet a kapcsolatuk, és egy, az otthonuk köré szövődő, romantikus szálakkal átszőtt életet élhetnek. Mindketten földjegyűek, ezért szeretik körül venni magukat ízléses, meglehetős szigorral megválogatott tárgyakkal. Inkább megvárják, amíg meg tudják venni a töklétest, semhogy belenyugodjanak egy középszerűbe. Miután nem olcsó, könnyen elérhető dolgokra vágynak, sok-sok munkaórát beleölnek abba, hogy ezeket a javakat előteremtsék maguknak, és a másiknak. A Bak a kardinális jegy, a Szűz változékony jegy, így a kormány a Baknál lesz, aki nem fog ezzel visszaélni, a Szűz pedig van annyira flexibilis, hogy ez nem fogja érdekelni. A Bak nagyon szereti, hogy a Szűz ennyire elkötelezett a kapcsolat iránt. Mindig a Bak jön az új ötletekkel, a Szűz nagyon jó a kivitelezésben, és nem bánja átvenni a már elindult projekteket. Nagyon szépen eléldegélnek majd a kastélyaikban.

Szűz és Vízöntő páros

Vagy a legjobbat, vagy a legrosszabbat hozzák ki egymásból. A Szűz az élet sokkal szigorúbb, elméletközpontú megközelítését képviseli, míg a sokkal költőibb Vízöntő semmit sem tud a tudományos megközelítésről. A különbségeikben azért van erő, és van mit tanítaniuk egymásnak. A temperamentumos Vízöntő, ha a buli közepén szembe találja magát a jólszervezett, tisztafejű Szűzzel, akkor lehet, hogy inkább a szabadságra szavaz. Ki nem állhatja a rutint, egyszerűen nem is akar belegondolni abba, hogy a buli után rendet kell majd rakni, a Szűz meg alig várja, hogy végre hazamenjen a brigád, és minden a helyére kerüljön, mindent fel lehessen porszívózni. A Szűz ugyan izgalmasnak találhatja a Vízöntőt és az életét, de egy idő után bosszanthatja ez a művészélet, míg a Vízöntő kiakadhat a Szűz kritikáin, annak ellenére, hogy nagyon vonzó lehet neki az a biztos háttér, amit a másik kínál. A Vízöntő a megvilágosodást keresi, a spirituális dolgok vonzzák, míg a Szűz sokkal intellektuálisabb, őket a hogyan és a miért is érdekli, míg a Vízöntő kérdése: "mi a következő?". Ebben a felállásban a Vízöntő lehet az ésszerűtlen, makacs, és a Szűz lesz az, aki alkalmazkodóbb. A Szűz szívesen segít a Vízöntőnek, ha az elismeri az érdemeit, és hálás ezért. Hát, az azért nem lesz könnyű, hogy a Vízöntő bármit is elismerjen. Ha kombinálják az ambícióikat, közös célokat tudnak kijelölni, akkor tele lesz ez a kapcsolat felismerésekkel, információkkal, élményekkel mindkét fél számára. Ennél többet nem ígérhetünk.

Szűz és Halak páros

Ez egy nagyon egészséges kapcsolat. A zodiákusban egymással szembenálló jegyek, ami azt jelenti, hogy szépen kiegyenlítik egymást, ami az egyiknek hiányzik, a másiknak van és vice versa. Egy könnyed, jószándékú páros, akik nagyon sokszor szentelik az idejüket annak, hogy másokon segítsenek. A jó dolgokat hozzák ki egymásból, és kölcsönösen csodálják egymást. Egy harmonikus kapcsolat lesz az övék, mert mindketten nagyon elfogadó, együttérző emberek. A Szűz segíthet a Halaknak, hogy valóra váltsa az álmait, el tudja látni őt azokkal az eszközökkel, amire ehhez szüksége van. Egy megbízható, kiszámítható hátteret biztosít a nagyon érzékeny, intuitív Halaknak. Másrészről a Halak olyan kedvességet, finom érzékenységet, érzelmi mélységeket hoz a Szűz életébe, ami nagyon boldoggá teszi. A Szűzt érdekli a kényelem, a pénzügyi biztonság, és néha nem érti a Halak aszketikus hozzáállását. A motivációik meglehetősen különböznek, de mihelyst megértik egymást, és túllépnek ezeken a különbségeken, kombinálni tudják az energiáikat, nagyon gyümölcsöző kapcsolat lehet az övék. A Merkúr (Szűz) és a Jupiter és a Neptunusz (Halak) találkozik ebben a kapcsolatban. A Merkúr és a Neptunusz mindig nagyon szép, spirituális kapcsolódást jelent, ketten jelentik az ideális partnerkapcsolatot. A Halak Jupiter energiája hozzáad ehhez egy kis yang energiát, ami a filozófiát, a terjeszkedést, a többletet jelenti. Ez a trió tökéletes kommunikációt jelent, empátiát, képzelőerőt, kreativitást. Mindketten változékony jegyek, ami azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodnak majd az új körülményekhez, és készen állnak a váltásokra is. Kölcsönösen, ciklikusan inspirálják egymást, állandóan mozgásban tartva magukat. Ritkán adódnak konfliktusok, de azok is hamar megoldódnak. Mindketten tudják, hogyan kell kompromisszumot kötni. Mindenki csodálja őket az egymás iránti és a barátaik iránti odaadásért. Hívhatjuk őket akár álompárnak is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője