A Szűzek erre számíthatnak 2020-ban - Nagy horoszkóp

2020.január.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az elmúlt időszakban olyan voltál, ahogy elvárták tőled, de 2020-ban sok új perspektíva tűnik fel szerelmi életedben. Ha eddig Csipkerózsikaként vagy Hamupipőkeként éltél, idén érted jön valaki, és az ujjadra húzza a gyűrűt. Ám ha néhány karrierista és szexbolond is magához akar láncolni, neked mi a mentséged? A szerelem! Ami téged illet, az alkalmi szeretkezések soha nem adnak neked semmit. Szorosabb kapcsolatra van szükséged! Ha többet szeretnél alkalmi szexnél, végül győz a józan eszed, hiszen olyan férfi t szeretni, aki nem tekint többnek játékszernél, csakis bajt hozhat rád. Megeshet viszont, hogy eljegyzési gyűrűt és komoly házassági ajánlatot kapsz. Egyszerre lehetsz barátnő, szerető, tanácsadó és megbocsátó partner!

Új tapasztalataiddal és nézőpontoddal mindenekelőtt a korábbiaknál sokkal jobb döntéseket hozhatsz. Megfontolt típusként mindig felteszed a megfelelő kérdéseket, annál is inkább, mert a barátod többször célzott rá, hogy szeretné végre hivatalosan is bejelenteni házassági szándékát. Csak semmi álszerénység, kedves Szűz! Idén tisztában vagy vele, milyen hatást gyakorolsz a másik nemre. Lehet, hogy eddig féltél az érzéseidtől, és attól, hogy esetleg megsebeznek. Felállítottál egy érzelmi sorompót, nem akartad vállalni a gyerekkel járó felelősséget, pedig nagyon szeretnél családot.

Idén valószínűleg egy nálad idősebb apafigurába vagy tekintélyes személybe szeretsz bele – aki többet törődik a hivatásával, mint veled. Ha párban élsz, vess véget az unalmas üresjáratoknak! Ha tavasztól a nyár derekáig iszonyatosan hajtod magad, és egyre meggyötörtebben jársz haza a munkából, végre úgy tűnik, hogy sikerült tető alá hozni egy üzletet. Ami egyúttal azt jelenti, hogy az elkövetkező időszakra sikerül biztosítani egy nagyon nyereséges terméket.

Az idei csillagállások lehetővé teszik, hogy kielégítsd családalapítási és fészekrakási igényedet, s biztonságban érezd magad a szoros kötelékben. A sok melléfogás, szakítás és zűrzavar után végre tökéletesen boldognak érzed magad. Már nem tart sokáig, míg megtudod, valóban gyermeket vársz-e a társadtól. És ha nem? És még ha igen is, mit remélsz ettől a házasságtól? Sok a megválaszolatlan kérdés… Végtelen türelmed, kellemes higgadtságod vonzóvá tesz egy Skorpió, Bak vagy Halak számára, aki a szex mellett békét és nyugalmat keres egy kapcsolatban.

Pár nélkül? Vajon mekkora lehet a szenvedély hatalma? Sikeres párodat csak a sport és kedvenc hobbija érdekli, amíg nem találkoztok egymással. Magatokban mindketten küzdötök az első látásra fellobbanó vonzalom ellen, de lassan belátjátok, hogy hiába próbáljátok szócsatákkal, vitákkal levezetni azt a feszültséget, amit az egyre erősödő vágy ébreszt bennetek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője