A Vízöntő jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

2021.február.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Persze mindenkibe érdemes egy kicsit beleszeretni, pláne, ha nagyon fiatal vagy, de itt most összeszedtük, mire számíthatnak hosszabb távon a Vízöntő jegyében születettek a különböző jegyekben születettekkel. Vannak kapcsolatok, amik egy életen át is kitartanak. Vajon a tiétek ilyen, vagy egy fontos tapasztalat, amin keresztül kell menned, hogy jobban megismerd önmagad?

A Vízöntő jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?
Fotó: Getty Images

Vízöntő és Kos páros

Nagyon kreatív kapcsolat, mindent lehet róla mondani, csak azt nem, hogy unalmas. A zodiákusban egymástól két jegynyire lévő asztrológiai jegyek mindig nagyon jól érzik magukat együtt, ráadásul barátságon alapul ez a szerelem. Kölcsönösen megértik egymás idealisztikus elképzeléseit és lelkes hozzáállását az élethez. Mindketten vágynak az új élményekre, izgalmakra, minél vadabb és furcsább, annál jobb, és mindketten imádnak felvágni ezekkel az élményekkel. Sok Kos- Vízöntő kapcsolat a kölcsönös csodálaton alapszik, a Kos imádja, hogy a Vízöntő ilyen unikális, és hogy ennyire jó ötletei vannak, míg a Vízöntő szereti a Kos energikusságát és kezdeményezőkészségét, mert neki ugyan sok ötlete van, de valahogy kevésbé sikerül neki a kivitelezés. Miután mindkét jegy sokra értékeli a függetlenséget, időnként a Kosnak becsípődik valami, és elkezdi a birtoklási játszmát, ami persze arra kényszeríti a Vízöntőt, hogy a második fogást már ne rendelje ki, kimegy a mellékhelyiségbe, és onnantól sosem látjuk többet. Mint ahogy az kiderül, egyedül a Vízöntő tudja azt a szintet hozni spontaneitás terén, amit a Kos, ez egy erős összetartó erő lehet. A Kos tüzes jegy, így a Vízöntő levegője segít, hogy a tűz még nagyobbra lobbanjon. Nagyon érdekes dolog az is, hogy a Vízöntő képes arra, hogy intellektuálisan stimulálja a Kost, amire a legtöbb jegy nem képes. Ez egy praktikusan és víziókban is sokat ígérő kapcsolat.

Vízöntő és Bika páros

Ha ők ketten összeállnak, hegyeket tudnak megmozgatni, feltéve, ha rájönnek, hogyan tudják összehangolni az erőfeszítéseiket. A Bika gyakorlatias életszemlélete ellentétes a Vízöntő nem mindennapi, formabontó megközelítésével. A Bika ellenáll minden változásnak, míg a Vízöntő a legfejlettebb a zodiákus összes jegyek között. Hogyan is illenének össze? Szerelmesként nagyjából sehogy, ellenben üzleti partnerként kitűnő párosítás lehet, mert mindketten nagyon erősen vágynak a sikerre. Miután mindkettőjüknek nagyon konkrét véleménye van mindenről, vigyázniuk kell, hogy ne keveredjenek vitákba, különösképpen a feszültségre adott meglehetősen különböző válaszreakcióik miatt. Amikor a Bika mérges lesz, erőltetni kezd dolgokat, amit a Vízöntő erőszakként élhet meg és elhúzódik, kilép a konfliktusból, ami a Bikát még jobban felhergeli. A modern, haladó szellemiségű Vízöntő meglehetősen unalmasnak találhatja a Bikát, és nem érti a rutinok iráni rajongását. A Bika izgalmasnak fogja találni a Vízöntőt, mégis frusztrálja majd, hogy nem tud vele lépést tartani, mert annak olyan gyors az észjárása, hogy képtelenség követni. Különbségeik ellenére van mit kínálniuk egymásnak: a Vízöntőnek biztos hátteret biztosít a Bika, bár ezt lehet, hogy sosem fogja elismerni, a Bikát pedig stimulálja a Vízöntő, nem engedi bepunnyadni. A Bika földjegy, a Vízöntő levegőjegy, utóbbi intellektuális kapcsolatokra vágyik, a Bika gyakorlatias, és kézzel fogható dolgokat szeretne. A Bikát az izgatja, hogyan segíti őt ez a kapcsolat ahhoz, hogy elérje a céljait, a Vízöntő azt kérdezi, mi van még? Sajnos a Bika válasza erre a legtöbbször kiábrándító. Ha a Bika túlságosan kapaszkodik, a Vízöntő pedig hideg és zárkózott, akkor elkezdődhetnek a gondok. Ha kölcsönös a szeretet és a tisztelet egymás iránt, akkor azért működhet a kapcsolat, jó csapat lehetnek, mert megállíthatatlanul a cél felé tartanak. A "maradjunk üzleti partnerek, barátok", itt egy mihamarabb kimondásra javasolt mondat.

Vízöntő és Ikrek páros

Amikor ők kapcsolatba kerülnek egymással, az mentálisan nagyon stimuláló kapcsolat lehet. Az Ikrek szerelmesek az új ötletekbe, a látnok Vízöntő feje pedig tele van ezekkel. Mindkét jegynek nagyon nagy a szabadságigénye, függetlenségre vágynak, ezért nagyon jól megértik egymás szükségleteit. Lehet, hogy a legjobb, ha fenntartják a kapcsolat alatt is a külön lakhelyüket. Konfliktus forrása maximum az lehet, hogy a Vízöntő túlságosan makacs, és ez bosszanthatja az Ikreket, az Ikrek viszont túl gyorsan változtat, és ez zavarhatja a Vízöntő célra törő elképzeléseit. Komolyabb problémákra azonban nem kell számítani, ők ketten nagyon mélyen megértik egymást. Az Ikreknek és a Vízöntőknek is nagyon sok energiája van, elméjük olyan gyors, hogy folyamatosan újabb és újabb ötletekkel állnak elő, és a Vízöntő elszántságával az ötleteiket meg is tudják valósítani. A Vízöntőt a Szaturnusz (karma) és az Uránusz (lázadás), az Ikreket pedig a Merkúr (kommunikáció) bolygók irányítják. A Szaturnusz és az Uránusz egyesítik erejüket, hogy a Vízöntőnek progresszív, eredeti elmét és elhatározást adjanak, motivációt, hogy ötleteiket jól hasznosítsák. A Vízöntő a zodiákus nagy humanitárius segítsége. Az Ikrek nagyszerű gondolkodó és beszélgető partner, és könnyedén segíthet, ha a Vízöntő elakad egy ötletben és szüksége van egy kis szellemi lökésre. Az Ikrek rugalmasabb elméje nagyban segítheti a Vízöntőt feszültség vagy bemerevedés esetén. Mindketten levegőjegyek, szellemi kötelékük erős és igaz. Mindketten szeretik a társaságot, az Ikrek szellemes csevegő, szereti lenyűgözni az embereket gyors és mozgékony agyával, a Vízöntőt pedig minden ember érdekli. Minél többféle embert ismer, annál jobban érzi magát. Mindkét jegy széles érdeklődési körrel bír, ezért gazdagítják egymás életét. Az Ikrek változékony jegy, a Vízöntő pedig fix jegy. A Vízöntő sokkal határozottabb, sőt makacsabb, és általában kezébe veszi a kapcsolat irányítását. Ez egy egészséges, mozgalmas, kielégítő kapcsolat lesz.

Vízöntő és Rák páros

Ez a kapcsolat az ellentétek vonzzák egymást tipikus esete. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy csoda, hogy létrejött, de ha már így alakult, akkor lássuk, mire is számíthatnak a szerelmesek! Míg a Rák az érzelmek felől közelíti meg az életet, addig a Vízöntő egy szokatlan aspektusból. Míg a Rák szívesen visszavonul a páncéljába kipihenni a kinti világ érzelmileg megterhelő zaját, addig a Vízöntő az a javíthatatlan extrovertált, akinek folyamatosan azon jár az esze, hol van valami parti, vagy összejövetel, és ha nincs, megszervezi otthonra. Nagyon aktív baráti társaságuk lesz, ez adja majd a kapcsolatuk alapját. Mindketten nagyon elszántak, tele ambíciókkal, nem szeretik a konfliktusokat, de a saját útjukon akarnak haladni. A Rák egy kicsit ódivatú lehet a Vízöntőnek, túlságosan ragaszkodhat a megszokásokhoz, a morálhoz, ő inkább a progresszivitást kedveli, ki nem állhatja a rutinokat, amik a Ráknak biztonságot adnak. Lehet, hogy a Rákot érdekelni kezdi szerelmének izgalmas élete, ezért is jön létre a kapcsolat, de előbb-utóbb frusztrációt is érezhet amiatt, hogy ő ezzel nem tudja tartani a lépést, túlságosan forradalmi neki, ami nap mint nap történik egy Vízöntő körül. A Vízöntő nem tolerálja a Rák birtokló magatartását, de még ha nem is vallják be, nagy megnyugvást találhatnak abban a háttérben, amit a Rák kínál nekik. A Rák megtaníthatja nekik, hogy figyeljenek a szívükre (ha van nekik), míg a Vízöntő megmutathatja, milyen hasznos is, ha a szíved szabad, nem kötődik semmihez és senkihez. Ez a gyakorlat talán a legnehezebb a Rákoknak. A Rák állandóan ezt kérdezi: "milyen érzés?". A Vízöntő kérdése: "Mi van még ott?". Kemény párbeszéd lehet, és nem egyszerű megérteni, honnan is jön a másik, talán egy másik bolygóról? A Rák a Holdról, a Vízöntő az Uránuszról. A különbségeket, a másságukat kell nap mint nap ünnepeljék, szeressék ahhoz, hogy ez a kapcsolat megérje az első éves évfordulót.

Vízöntő és Oroszlán páros

Energikus, megállíthatatlan vonzalom az övék, ha elindult. Az azért elképzelhető, hogy rivalizálnak egymással ezek a kis gézengúz szerelmesek. Nincs egy unalmas pillanatuk sem, az biztos! Mindketten idealisták, és meglehetősen motivált személyiségek, nem kell őket noszogatni, hogy kezdjenek valamit az életükkel. Mindkettőjüket vonzzák az izgalmas történetek, és időnként egy véget nem érő, "aki mer az nyer" játékká alakítják a napjaikat. Az Oroszlán csodálja a Vízöntő különcségét, kreatív elméjét, míg a Vízöntőnek imponál az Oroszlán buzgósága, bája és büszkesége, így, ahogy alliterál. Abból adódhatnak problémák, ha az Oroszlán elkezdi "az enyém vagy" előadását, mert attól bizony a legtöbb Vízöntő leugrik egy doboz gyufáért a sarki boltba, és sosem tér vissza. Lehetséges, hogy a Vízöntőnek túl sok az Oroszlán drámacsoportja, de az is elképzelhető, hogy az Oroszlán túl kiszámíthatatlannak érzi a Vízöntőt, és inkább leharapja a fejét, biztos, ami biztos. Legjobb védekezés az összetört szív ellen a támadás. Ha kitartanak, akkor nagyon sok mindent taníthatnak egymásnak: a Vízöntő új ötleteket adhat, inspirálhatja az Oroszlánt a még teljesebb önmegvalósításra, míg az Oroszlán is segíthet a partnerének a fejlődésben. Széles az érdeklődési körük, és az Oroszlán vágya az eredetiségre segíthet mindkettőjüknek, hogy egy igazán regénybe illő életet kreáljanak. Tulajdonképpen mágikus képességekkel, teremtő erővel bírnak, ha együtt maradnak. Hátha!

Vízöntő és Szűz páros

Vagy a legjobbat, vagy a legrosszabbat hozzák ki egymásból. A Szűz az élet sokkal szigorúbb, elméletközpontú megközelítését képviseli, míg a sokkal költőibb Vízöntő semmit sem tud a tudományos megközelítésről. A különbségeikben azért van erő, és van mit tanítaniuk egymásnak. A temperamentumos Vízöntő, ha a buli közepén szembe találja magát a jólszervezett, tisztafejű Szűzzel, akkor lehet, hogy inkább a szabadságra szavaz. Ki nem állhatja a rutint, egyszerűen nem is akar belegondolni abba, hogy a buli után rendet kell majd rakni, a Szűz meg alig várja, hogy végre hazamenjen a brigád, és minden a helyére kerüljön, mindent fel lehessen porszívózni. A Szűz ugyan izgalmasnak találhatja a Vízöntőt és az életét, de egy idő után bosszanthatja ez a művészélet, míg a Vízöntő kiakadhat a Szűz kritikáin, annak ellenére, hogy nagyon vonzó lehet neki az a biztos háttér, amit a másik kínál. A Vízöntő a megvilágosodást keresi, a spirituális dolgok vonzzák, míg a Szűz sokkal intellektuálisabb, őket a hogyan és a miért is érdekli, míg a Vízöntő kérdése: "mi a következő?". Ebben a felállásban a Vízöntő lehet az ésszerűtlen, makacs, és a Szűz lesz az, aki alkalmazkodóbb. A Szűz szívesen segít a Vízöntőnek, ha az elismeri az érdemeit, és hálás ezért. Hát, az azért nem lesz könnyű, hogy a Vízöntő bármit is elismerjen. Ha kombinálják az ambícióikat, közös célokat tudnak kijelölni, akkor tele lesz ez a kapcsolat felismerésekkel, információkkal, élményekkel mindkét fél számára. Ennél többet nem ígérhetünk.

Vízöntő és Mérleg páros

Amikor a Mérleg és a Vízöntő szerelmesek, az olyan, mint egy agytorna. Mentálisan kapcsolódnak egymáshoz. Szeretik a művészeteket, az embereket, a kultúrát, és nagyon hasonlóak abban, hogy mindketten irtóznak bármiféle korlátozó dologtól az életükben. Valószínűleg jól kijönnek egymással, mert nagyon hasonló igényeik vannak, és nem akarnak többet egymástól, mint amennyit hajlandók adni. Mindkét jegy nagyon energikus, lelkes típus, ezért ez a kapcsolat valószínűleg nem stagnál. A Vízöntő és a Mérleg is sokat foglalkozik a világ és embertársaik javításával. A Vízöntőt a zodiákus legfejlettebb gondolkodójának tartják, ők azok, akiknek mindig újító gondolataik vannak. A Mérleg viszont a zodiákus diplomatája, aki irtózik mindenféle konfliktustól, egyensúlyozó művészeknek születnek (nem véletlenül a mérleg a szimbólumuk). A Mérleg felett a Vénusz (szerelem), a Vízöntőt pedig az Uránusz (lázadás) és a Szaturnusz (karma) bolygók uralják. A bolygóhatások, energiák ilyen kombinációja érdekes és produktív lehet. Jó volna, ha nem csak a szerelemben kapcsolódnának, hanem más projektekben is, akár a munkában is együttműködnének, mert nagyszerű dolgokat tudnának megvalósítani. Elképzelhető, hogy erősítik egymásban a kiállást a társadalmi igazságosság, a közösség védelme mellett, így nagy szükségünk lehet az ilyen párosokra mindannyiunknak. Mindketten levegőjegyek, akik folytonosan inspirálják egymást, és visszajelzéseikkel fejlesztik partnerük kommunikációs stílusát és készségeit. Mi lehetne jobb egy kapcsolatban, minthogy folyamatosan fejlődni is tudsz? A Mérleg olyan egyensúlyt hozhat a kapcsolatba, amit a Vízöntő máshol nehezen tudna megkapni. A Mérleg a kardinális jegy, míg a Vízöntő fix jegy, ami azt jelenti, hogy a Mérleg kezdeményez, a Vízöntőnek szüksége van egy ilyen partnerre, aki mozgásba hozza a dolgokat. A Mérlegnek a dolgok befejezésével szokott gondja lenni, így ebben a Vízöntő kivitelezésére támaszkodhat. A páros emiatt is különösen jól működik együtt, mivel nem vitatkoznak azon, hogy ki mit csinál, ki dolgozik a színfalak mögött, és ki lesz a reflektorfényben. Csapatként tudnak együtt tevékenykedni, ez az egyik legnagyobb erényük. Ráadásul együtt sokkal többet tanulhatnak, mintha egyedül lennének. Eredményeik, a társasági élet és az új projektek iránti szeretetük nagyon sikeres kapcsolatot teremt. Hívjuk őket ideális párnak!

Vízöntő és Skorpió páros

Amikor a Skorpió és a Vízöntő szerelmi kapcsolatba kerül egymással, az két nagyon különböző életszemlélet, és sok különböző igény összetalálkozása. Bőven van lehetőség a súrlódásra, mégis, nagyon gyakran alkotnak szerelmespárt. Ahol a Skorpió közvetlenül és intenzív energiával néz szembe belső érzelmi világukkal, mélyen gondolkodva az élet rejtettebb áramlatairól, a Vízöntő ugyanezt az energiát veszi és kifelé fordítja. A Vízöntő különc, idealista és a társadalmi kérdések felé irányuló életszemléletével furcsa választásnak tűnik az introvertáltabb Skorpió számára. A Vízöntőnek tömegre van szüksége ahhoz, hogy igazán jól érezze magát, és mindig körülnéz a szobában a következő érdekes embert keresve, hogy őt is megismerje. A Skorpió viszont szenvedélyes, vágyakkal teli és nagyon intim időt kíván tölteni romantikus társaival. Úgy tűnhet, hogy ennek a párnak nagyon kevés közös ügye van, de mindkettőjüknek olyan erős az akarata, hogy ha a kapcsolatukra összpontosítanak, megszerezhetik belőle azt, amire szükségük van és amire vágynak. A Skorpió kíváncsi, mélyen belemélyed a dolgok rejtett értelmébe, mindig kérdéseket tesz fel, és szeretné tudni, merre mennek a dolgok és miért. A Vízöntő haladó szellemiségű és barátságos, de nem érdeklik a részletek. A Skorpiót csábíthatják a különbségeik, mivel a Vízöntő új, külső világokat mutat be neki, de végül csalódott lehet, ha e különc rejtélyből próbál választ kapni a kérdéseire. A Vízöntő sem örömmel fogadja a birtoklási rohamokat, amikkel a Skorpió ostromolja, ő inkább a világhoz tartozik, mint egyetlen emberhez. A szurkálódó Skorpió hevesen szeret, és több figyelmet igényel, mint amennyit egy Vízöntő képes megadni neki. Ha a Vízöntő lelassít és odafigyel, akkor a Skorpió által nyújtott odaadást nagy támogatásnak találhatja. A Mars és a Plútó a Skorpiót, a Szaturnusz és az Uránusz a Vízöntőt uralják. A Mars agresszív, lendületes, férfias energia és a Plútó megvilágítja ezeket az impulzusokat, és újjászülető, ciklikus minőséget ad neki. A Szaturnusz hűvös, zárt energia, az Uránusz pedig minden másról és szokatlanról szól. A Mars érzelmes, reagál anélkül, hogy végig gondolná a dolgokat; ilyen a Skorpió természete. A Szaturnusz sok kemény munkát és fegyelmet követel a Vízöntőtől, míg az Uránusz az előremutató gondolkodást adja neki. A Skorpió vízjegyű, a Vízöntő levegő jegyű. A levegő az értelemről szól, így a Vízöntő az életet a növekedés és a felfedezés egyik lehetőségeként értelmezi, míg a Skorpió elemzőbb. A Skorpió célt keres, a Vízöntő pedig stimulációt. Sokszor nehézségeik támadnak, hogy megértsék egymás motivációit. A konfrontációk akkor jelentkeznek, ha a Skorpió birtoklása felülkerekedik, vagy ha a Vízöntő túl hűvösnek tűnik, és nem segíti a Skorpió érzelmi megnyugvását. Mindkettőnek meg kell tanulnia, hogy különböző módon tekintenek a világra, és ünnepelniük kell, és időnként nevetniük is a különbségeiken. A Skorpió és a Vízöntő egyaránt fix jegyek, ami azt jelenti, hogy mindkettőjük hajthatatlan, dogmatikus és kitartó. Ha hisznek a kapcsolat értékében, képesek lesznek legyőzni a különbségeket. Talán ez az egyetlen jegy, amit a Skorpió nem tud soha teljesen körbe keríteni, így egész életében kitartóan ezen dolgozhat. Ez jó hír, mert legalább el lesz foglalva, nem ér rá szurkálni, háborúzni.

Vízöntő és Nyilas páros

Amikor a Nyilas és a Vízöntő egymásba szeretnek, egy rendkívül kreatív és egyedülálló párost alkotnak. Soha egy unalmas pillanat, mindketten fellélegezhetnek! Minden romantikus szál mögött egy barátságról beszélünk, és ez itt a lényeg! Két jegyre állnak egymástól a zodiákusban, és az ilyen állás mindig feltételezi, hogy jól kijönnek egymással, jól érzik magukat egymás társaságában, és kitűnő közöttük a kommunikáció. Mindketten idealisták és imádják belevetni magukat az életbe. Olyan érzésük lehet együtt, mintha repülnének, anélkül, hogy félniük kellene a lezuhanástól. Sok Nyilas-Vízöntő kapcsolatot meghatároz a kölcsönös csodálat érzése. A Nyilas vonzódik a Vízöntő egyéniségéhez, jövőképéhez és kreatív képességéhez. A Vízöntő csodálja a Nyilas kiválóságát és kezdeményezőkészséget - a Nyilas mindig új ötletekkel áll elő, de nem mindig képes azokat úgy végrehajtani, ahogyan a Vízöntő igen. Mindkét jegy élvezi függetlenségét, és nincs sok konfliktus közöttük, mert mindegyik megérti és elfogadja a másik szabadságvágyát. Időnként a Nyilas túl önzőnek tűnhet a Vízöntő számára, aki viszont túl hűvös lehet Nyilas párjuk számára. A feladat az, hogy közöljék egymással elköteleződésüket, időnként emlékeztessék rá a másikat, hogy fontos nekik a kapcsolat, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz. A Nyilasokat a Jupiter bolygó, a Vízöntőket a Szaturnusz és az Uránusz bolygók irányítják. Ez a három bolygó egyfajta ciklust alkot, amely tipikusan jellemzi a Nyilas-Vízöntő viszonyt, különösen a látnoki képesség tekintetében. Az Uránusz az új ötletek és kreativitás bolygója; ettől a bolygótól kapják a Vízöntők grandiózus ötleteiket. Ezután a Jupiter a magasabb szintű tanulás, az expanzió és a bőség irányába hat. Végül a Szaturnusz tartja a frontot a befejezésig, azután, hogy az Uránusz inspirációja kimerült, és a Jupiter energiája új dolgokra tér át. A Nyilas tűzjegyű, a Vízöntő pedig levegőjegyű. A levegő ugyanúgy táplálja a tüzet, mint ahogyan a Vízöntő nagy ugrásokra ösztönzi a Nyilast. A Nyilas képes lépést tartani a Vízöntővel, és örömmel vág bele futurisztikus ötleteken alapuló kísérleteket folytatni. Amikor összejönnek, innovatív, ötletes csapattá válnak. A Vízöntő és a Nyilas az intellektust és a kalandvágyat használja új tapasztalatok megszerzéséhez – kölcsönösen fokozzák a kreativitást a másikban. A Vízöntő segíthet a problémás helyzetek feloldásában és megoldásában, ahelyett, hogy újakba kezdene, ahogy a Nyilas, aki sodródik egyik témáról a másikba, ahogy a hangulata vezeti. Mindketten hűségesek és odaadó társai egymásnak, és sok mindenen túl tudnak jutni együtt. Félelmetesen erős kombinációjuk a kifelé irányuló mozgás és a befelé irányuló mélység kapcsolata. Ők tudják, miről beszélünk, a többiek ezt meg úgysem érthetik.

Vízöntő és Bak páros

Amikor a Bak és a Vízöntő között szerelem alakul ki, valószínűleg kihozzák egymásból a legjobb tulajdonságokat. A Bak óvatosabb, racionálisabb életszemléletű, míg a Vízöntő telhetetlen, szinte mindenhez idealistán közelít. A felszínen totális ellentéteknek tűnhetnek, de ha ez a kettő egymásra szegezi a tekintetét, akkor megszakíthatatlan kötelék alakul ki közöttük. A Bakot a szervezettség, a következetesség jellemzi, a Vízöntő modern gondolkodású, a rutint zavarónak és unalmasnak tartja. Meglehetősen meglepi majd a Bakot a párja gondolkodása, keresi majd benne a logikát, de meglehetősen misztikusnak találja majd. A Vízöntő nem kedveli majd, ha a Bak uralkodni akar majd rajta, és meg akarja mondani, mit csináljon, de ha ettől óvakodik a Bak, és okosan teret hagy a párjának, akkor a biztos háttér, amit biztosíthat neki, nagyon nagy értékké válhat a Vízöntő szemében. A Bakot és a Vízöntőt is a Szaturnusz, a Vízöntőt pedig még az Uránusz is irányítja. A Szaturnusz a konzervatív, visszafogó energia. Ez a bolygó nagyon célorientált és elkötelezett a progresszív gondolkodás iránt. Elég ütős párost alkotnak! A Bak és a Vízöntő egyesíti erejét a Vízöntő forradalmaival vagy a Bak társadalmi státusával. Az Uránusz a szokatlanról szól, ez jellemzi a Vízöntőt. A Bak szervezettségen, észszerűségen és kényelemen alapuló életet mutat a Vízöntőnek. A Vízöntő segíthet a Baknak abban, hogy merjen álmodni, és hogy kiálljon hite mellett. A Bak földjegy, a Vízöntő pedig levegőjegy. A Vízöntő véletlenszerű felfedezésnek tekinti az életet, míg a Bak konkrét eredményt keres. Egyébként nem lehetetlen, hogy megértsék egymás indíttatásait. Mindkét partnernek meg kell tanulnia, hogy nem ugyanúgy gondolkodnak, meg kell osztaniuk egymással a tapasztalataikat, és tanítaniuk kell egymást. A Bak kardinális jegy, a Vízöntő fix jegy, mindkettőjük meglehetősen makacs, könyörtelen tud lenni. Ha van valami a fejükben, vagy kidolgoztak egy tervet, addig erőltetik, amíg el nem érik, meg nem kapják. A Bak előszeretettel találja ki a feladatokat, és osztja ki, a Vízöntő pedig örömmel segít a Baknak, ha jelentős szerepet kapnak a projektben.
Ez egy nagyon erős szerelmi kötés, ami az első pillanattól kezdve fennáll. Örömteli és sok-sok tanulsággal teli lesz minden napjuk, és a körülöttük élőknek is egy biztos alapot adnak a szerelmükkel.

Vízöntő és Vízöntő páros

Amikor két Vízöntő egy párt alkotnak, akkor biztosan az emberiség pozitívabb tulajdonságaira, aspektusaira koncentrálnak. Kiterjedt baráti körrel rendelkeznek, imádnak új embereket megismerni, naprakészen követik a társadalmi változásokat, nyitott emberek. Nagyon aktív életet élnek, sokaknak már hiperaktivitásnak is tűnhet, amit művelnek, de nyilván ők nem Vízöntők. Függetlenek és kozmopolita szemléletűek és népszerű személyiségek, azonban a túl sok buli, jövés-menés egy idő után ellaposíthatja a kapcsolatukat. Nem tudnak segíteni egymásnak az érzelmek megélésében, és nagy valószínűség szerint alapvető nehézségeik vannak az érzések felismerésével vagy kifejezésével, akár a sajátjukkal, partnereikével, akár a körülöttük élőkével. A Vízöntőt a Szaturnusz és az Uránusz bolygó irányítja. Az Uránusz a radikális vagy újszerű ötletekért felelős. A Vízöntőnek mindig idealisztikus elképzelései vannak, lehet szélsőséges különc, vagy a zodiákus Einsteinje (bár Albert Einstein a Halak jegyében született, azaz egy másik fajta idealista). Túl intenzívek lehetnek a többiek számára, és gyakran félreértelmezik őket az emberek. A Szaturnusz bolygó nagy munkabírást és szívósságot, a felelősségvállalás képességét adja a Vízöntőnek, így kitartóan dolgozik a problémákon, legyen az egy informatikai, vagy az emberiséget érintő probléma. A Vízöntő levegőjegy, rengeteg ötletük van, látják a dolgokat távolságból és felülről, azaz vitathatatlanul egyedi képességeik vannak. Az ész köti össze őket, és nem a szív, ezt sokaknak, a romantikusabb típusoknak különösen nehéz lesz megérteni. Miután racionális a kapcsolat, ugyanilyen racionális lehet az egymástól való elválás is, senkinek nem kell zsebkendőkkel készülnie egy esetleges szakítás esetére. Remek csapat lehetnek és nap mint nap csodálatos beszélgetéseket folytathatnak, de a kapcsolat meghittsége kemény munkát és erőfeszítést igényelhet mindkettőjüktől. Meglehetősen hidegen viselkednek azokkal, akik nem túl érdekesek, számukra banálisak, irtóznak az átlagos dolgoktól. A Vízöntő fix jel, ami rendkívül produktívvá, de rettenetesen makaccsá teheti őket. Időnként kemény vitákban csaphatnak össze, egyikük sem fog engedni a negyvennyolcból. Kifejezetten nem szeretik, ha haladó ötleteiket gáncsolják, ha nem osztják az újdonságok iránti rajongásukat és vágyukat. Elképzelhető, hogy ketten kulturális, technikai reformok kiötlői, látnokai lesznek. Javasoljuk nekik, hogy vegyenek valami romantikus kézikönyvet, és mindketten tanulmányozzák át, hátha egymásra is oda tudnak figyelni időnként, nem csak a világ megreformálására.

Vízöntő és Halak páros

Amikor a Vízöntő és a Halak alkotnak egy párt, akkor az az idealisták nagy találkozása. A Halak egy álomszerű világban él, a Vízöntő folyamatosan új találmányokkal és forradalmi ötletekkel áll elő. Ez a kapcsolat a dolgok mélyére akar ásni, mindkét partner megoldásokat keres a problémákra, akár a világot is meg szeretnék váltani. A Vízöntő gyakran ítélkezik azok felett, akik nem osztják idealisztikus látásmódját, míg a Halak legtöbbször túl együttérző még azokkal is, akik tulajdonképpen nem érdemelnék meg ezt a jóságot. A Vízöntő és a Halak nagyon jó barátok, és tökéletes szerelmespár. A problémák ritkák, de a Vízöntő néha túl intellektuális és zárkózott lehet a Halak számára, és a Halak időnként túl önfeláldozó és hiszékeny lehet a Vízöntő ízlésének, de könnyen megbocsátanak egymásnak, és hamar megfeledkeznek a nézeteltérésekről. A Vízöntőt az Uránusz és a Szaturnusz bolygó, míg a Halakat a Jupiter és a Neptunusz uralja. Az Uránusz az egyedi ötletekre és az innovatív megoldásokra összpontosít. A Szaturnusz pedig megadja a kitartást, az ösztönzést, hogy meg is valósítsák a terveket. A Jupiter a filozófiáról, a tanításról és a megértésről szól, a Neptunusz pedig a lélekre összpontosít, ezért a Halak szeretik igazán megérteni az új és izgalmas dolgokat, és a partnerüket is. Amikor a Vízöntő új ötlettel áll elő, ami igen gyakori, a Halak alig várja, hogy mélyen megértse, amit a Vízöntő kitalált. Ez a duó kiegészíti egymást az intellektuális és érzelmi vonatkozásban, a Vízöntő az ész, a Halak a szív. A Vízöntő levegőjegy, a Halak vízjegy, a gondolat és az érzés is motiválja a kapcsolatot, amiben mindig sok minden történik. Ez egy nagyon progresszív, rugalmas unió. Bár lehet, hogy időnként nem értenek egyet, véleménykülönbségeik nem tartanak sokáig. Konfliktusok abból adódhatnak, ha a Halak érzelmi támogatásra és gyengédségére vágyik, a Vízöntő pedig ezt figyelmen kívül hagyja, és inkább az ötleteire, mintsem a romantikára figyel. Ők sosem vitatkoznak azon, hogy ki kapja az elismerést az eredményeikért. Mindkét jegy jobban ért az új ötletek kitalálásához, új projektek elindításához, mint a befejezéshez, ezért elképzelhető, hogy sok-sok befejezetlen projektjük lesz. Na és? Lelkesedésükben, energiájukban, nyíltságukban és őszinte kapcsolatok iránti vágyukban jól összepasszolnak. Közös érdekeik és egymást kiegészítő, megértő személyiségük illik egymáshoz. Van mit tanítsanak egymásnak, így reméljük, hogy sokáig együtt tehetnek-vehetnek egy szép új világért!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője