Állj ellen a megvesztegetésnek, de te is kerüld az igazság elferdítését - Egymondatos horoszkóp: szeptember 21. hétfő

2020.szeptember.21.

A hét első napján a Mérleg-Merkúr és a Bak-Plútó rosszindulatú fényszöge hajlamosít manipulatív kommunikációra, könnyen robbannak ki viták, de azon se csodálkozz, ha mások intoleráns hozzáállása miatt képtelen vagy elfogadtatni véleményedet. Megszegett megállapodások, meghiúsult üzletkötések jellemzik ezt a fényszöget. Valaki, aki hatalommal rendelkezik, könnyen kihasználhat, megzsarolhat. Ha nem akarsz munka nélkül maradni, lehetőleg ne a hét elején akard lerántani a leplet olyan személyekről, akik a társadalmi és üzleti ranglétra csúcsán állnak. Lehetőleg ne írj alá fontos dokumentumokat, állj ellen a megvesztegetésnek, de te is kerüld az igazság elferdítését. Ez a konstelláció viszont lehetővé teszi, hogy leáss az esetleges kommunikációs, munkahelyi vagy üzleti problémák gyökeréig, Gyenge tárgyalási pozícióban legfeljebb csak könyöröghetsz, manipulálhatsz, de még időben vedd észre, ha valaki megpróbál meghamisítani tényeket.

Állj ellen a megvesztegetésnek, de te is kerüld az igazság elferdítését - Egymondatos horoszkóp: szeptember 21. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne beszélj olyan hangnemben, amely csak a főnöki emeleten szokás, s mivel nem tudod jól eladni magad, csak olyanokkal tárgyalj, akiknek adsz a szavára!

Bika (04. 21-05. 20.) Kerüld a baleset- és bírságveszélyes helyzeteket, és ha fizetésemelésről vagy munkáról tárgyalsz, sokkal célratörőbben kellene kommunikálnod és viselkedned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti társulás lehetősége ugyan felmerül, de ne higgyél mások becsületességében, ráadásul szerelmi kapcsolatodban is anyagi vitákra van kilátás.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha vesztésre állsz egy családi vagy házastársi vitában, vagy úgy érzed, hogy kapcsolatodnak nincs jövője, ne akarj kipréselni a párodból egy neked tetsző választ!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy felbontott szerződés szerezhet keserű pillanatokat, de alkalmazz olyan megoldásokat, amelyek a költségeid csökkenését eredményezhetik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó érzés ágba bújni valakivel, aki iránt szélsőséges érzéseket táplálsz, de kerüld az összetűzést főnököddel és a szakmáddal vagy a pénzzel kapcsolatos döntéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ítélkezz, ingatlanügyletet napolj el, erőszakos befolyásolás vagy zsarolás esetén pedig merned kell kimondani a NEMet, még a nyerés esélye nélkül is!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne adj el bizalmas üzleti információkat, de ne hidd, hogy üzleti partnered tűrni fogja, hogy kiteregesd a szennyesét, ha egyszer el is söpörhet az útból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Életed párja vagy valaki, akivel szakmai kapcsolatot tartasz fenn, rútul rászedhet, de a fontos kapcsolataidban keletkezett törést elsősorban anyagilag sínylenéd meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Néha rákényszerülsz, hogy a megfelelő image fenntartása érdekében különféle rafinált praktikákhoz és játszmákhoz folyamodj, de ma ne add a nevedet semmihez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha főnököd mesterkedéseit le akarod leplezni, bosszút fog állni, és ha túl sok szemétbe kotorsz bele, vigyázz, mert rágalmazás miatt akár még be is perelhetnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne akarj halászni a zavarosban, a titoktartásnak pedig egyetlen módja van – ha nem nyitod ki a szád, de még a pénztárcádat is csak óvatosan nyisd ki!

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.