Álmodozás, romantika: erről szól ez a vasárnap - Egymondatos horoszkóp - február 23. vasárnap

2020.február.23.

Mivel ma az Újhold az érzékeny Halak jegyébe esik, ez a vasárnap az álmodozás és a romantika jegyében telik. Ne terheld túl magad, de mivel az újhold kiváló böjtnap, igyál sok folyadékot (semmiképpen ne alkoholt), és kerüld az élvezeti cikkek fogyasztását. Hallgass a megérzéseidre, kövesd tudatalattid útmutatásait, de mivel a Vénuszt a Jupiter támadja, hajlamos lehetsz lustaságra, túlzó elvárásokra, mértéktelenségre. Ne higgy a gyors meggazdagodásban, ne fizess be külföldi utazást, ne adj ultimátumot a párodnak, tiszteld a törvényeket és igyekezz ellenállni a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Munkában, pénzügyekben ne állj elő lehetetlen igényekkel, és tartsd észben, hogy egy csakis a külsőségekre és az érdekekre alapított kapcsolat nem lehet szilárd.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne viselkedj megmentőként azzal, akit szeretsz, ne hagyd, hogy valaki lenyúlja a pénzedet vagy az állásodat, de nem ártana mérsékelned túlzó elvárásaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Feltűnően sok meghívást kapsz, talán még álmodozni is van időd, de ne utazz külföldre és óvakodj a bírsággal fenyegető helyzetektől, a szabálysértésektől!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma csak álmodozol, képtelen vagy szakmai és anyagi gondjaidat magad megoldani, de ne üzletelj a pároddal, és légy résen, mert valaki madárnak nézhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Bővítheted pénzügyi ismereteidet, és ha a pénztárcád megengedi, elutazhatsz kedvenc városodba, de aligha kerülheted el, hogy ne sértsd mások érdekeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az adóhatóság vizsgálatot folytat a céged ellen, szükséged lehet segítségre, ráadásul anyagi természetű ellentétek is mérgezik a légkört kapcsolataidban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár felmerül néhány csábító lehetőség, azért legyél óvatos, ne verd magad erődet meghaladó kiadásokba, és ne várd el a párodtól, hogy lesse a kívánságaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered könnyelmű anyagi húzása vagy ingatlanügy miatt kiborulhatsz, ám ha meg akarod őrizni az egészségedet, fogyassz vegetáriánus ételeket.

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Engedd át magad fantáziádnak, ha pedig egy románc motoszkál a fejedben, remek alkalom, hogy szerelembe essél, de nagyobb vásárlásra nem alkalmas a nap.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Támogasd azokat a rokonaidat, akik anyagilag szükséget szenvednek valamiben, de állj ellen a kísértésnek, hogy szeretteid miatt esztelen költekezésbe kezdj.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesedet, rokonodat kimentheted a pénzügyi galibából, de a pasidat csak akkor állítsd döntés elé, vagy költözz össze vele, ha már jegygyűrű van az ujjadon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma beleeshetsz abba a hibába, hogy annyit érsz, amennyi pénzt keresel; de korai lenne még szerelmes érzéseidről beszélni, amikor érzelmileg ingatag vagy.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha képtelen vagy szembenézni a realitásokkal, a túlköltekezés veszélyes, akár kedvesed megvendégeléséről, akár önmagad megjutalmazásáról van szó.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről