Álmodozás, romantika: erről szól ez a vasárnap - Egymondatos horoszkóp - február 23. vasárnap

2020.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma az Újhold az érzékeny Halak jegyébe esik, ez a vasárnap az álmodozás és a romantika jegyében telik. Ne terheld túl magad, de mivel az újhold kiváló böjtnap, igyál sok folyadékot (semmiképpen ne alkoholt), és kerüld az élvezeti cikkek fogyasztását. Hallgass a megérzéseidre, kövesd tudatalattid útmutatásait, de mivel a Vénuszt a Jupiter támadja, hajlamos lehetsz lustaságra, túlzó elvárásokra, mértéktelenségre. Ne higgy a gyors meggazdagodásban, ne fizess be külföldi utazást, ne adj ultimátumot a párodnak, tiszteld a törvényeket és igyekezz ellenállni a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Munkában, pénzügyekben ne állj elő lehetetlen igényekkel, és tartsd észben, hogy egy csakis a külsőségekre és az érdekekre alapított kapcsolat nem lehet szilárd.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne viselkedj megmentőként azzal, akit szeretsz, ne hagyd, hogy valaki lenyúlja a pénzedet vagy az állásodat, de nem ártana mérsékelned túlzó elvárásaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Feltűnően sok meghívást kapsz, talán még álmodozni is van időd, de ne utazz külföldre és óvakodj a bírsággal fenyegető helyzetektől, a szabálysértésektől!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma csak álmodozol, képtelen vagy szakmai és anyagi gondjaidat magad megoldani, de ne üzletelj a pároddal, és légy résen, mert valaki madárnak nézhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Bővítheted pénzügyi ismereteidet, és ha a pénztárcád megengedi, elutazhatsz kedvenc városodba, de aligha kerülheted el, hogy ne sértsd mások érdekeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az adóhatóság vizsgálatot folytat a céged ellen, szükséged lehet segítségre, ráadásul anyagi természetű ellentétek is mérgezik a légkört kapcsolataidban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár felmerül néhány csábító lehetőség, azért legyél óvatos, ne verd magad erődet meghaladó kiadásokba, és ne várd el a párodtól, hogy lesse a kívánságaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered könnyelmű anyagi húzása vagy ingatlanügy miatt kiborulhatsz, ám ha meg akarod őrizni az egészségedet, fogyassz vegetáriánus ételeket.

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Engedd át magad fantáziádnak, ha pedig egy románc motoszkál a fejedben, remek alkalom, hogy szerelembe essél, de nagyobb vásárlásra nem alkalmas a nap.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Támogasd azokat a rokonaidat, akik anyagilag szükséget szenvednek valamiben, de állj ellen a kísértésnek, hogy szeretteid miatt esztelen költekezésbe kezdj.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesedet, rokonodat kimentheted a pénzügyi galibából, de a pasidat csak akkor állítsd döntés elé, vagy költözz össze vele, ha már jegygyűrű van az ujjadon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma beleeshetsz abba a hibába, hogy annyit érsz, amennyi pénzt keresel; de korai lenne még szerelmes érzéseidről beszélni, amikor érzelmileg ingatag vagy.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha képtelen vagy szembenézni a realitásokkal, a túlköltekezés veszélyes, akár kedvesed megvendégeléséről, akár önmagad megjutalmazásáról van szó.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője