Álmodozz izgalmas utazásokról - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 9.

2016.szeptember.9.

A Hold és a Mars együttállása a Nyilas jegyében tehet róla, hogy izgalmas, kalandokban bővelkedő utazásokról álmodozunk. Ha a családdal kapcsolatos teendők megakadályoznak minket abban, hogy kimozduljunk a négy fal közül, úgy érezhetjük magunkat, mint egy egzotikus virág, ami nem kap elegendő fényt. A szerelemben nem viseljük el a korlátozást, szenvedélyes, szórakoztató viszonyokra vágyunk. Bármibe kezdünk bele, igyekezzünk annyi lelkesedést és lendületet belevinni, amennyit csak tudunk. Túlműködő igazságérzetünk következményeként dagályos szónoklatokba bonyolódhatunk, vagy szélsőséges nézetek híveivé válhatunk. Nem árt tudni, hogy a szexuális frusztrációk a csípőn és a combokon fokozzák a zsírlerakódás veszélyét.

Kos (03. 21-04. 20.) A last-minute programok mestereként élvezel egy spontán módon szervezett utazást, de külföldön járva ügyelj a közlekedési szabályok szigorú betartására.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha üzlettel foglalkozol, keresd fel a rokonaidat, és szerezz tőlük ajánlásokat az ismerőseikhez, de sportoláskor igyekezz kivédeni az izomsérülés veszélyét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szélsőségesen reagálsz partnered vagy egyik barátod érveire: uralkodj az indulataidon, hiszen mi értelme volna feleslegesen megbántani valakit.

Rák (06. 22-07. 22.) Ég a kezed alatt a munka, hegyeket mozgatsz meg, de halálra bosszant, hogy férfi kollégáidnak könnyebben megy az önérvényesítés és az agresszív viselkedés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Erotikád, szexualitásod a csúcspontra hág, viszont gondolhatsz arra is, hogy beiratkozz végre a fitness-klubba, amit már hónapok óta ígérgetsz magadnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a jelek egyértelműen arra utalnak, hogy súlyos vihar közeleg a családi béke kék egén, próbáld meg testmozgással vagy házimunkával levezetni indulataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy készülődsz, mintha valami randevúról lenne szó, nem pedig szakmai vagy üzleti találkozóról: mi lenne, ha összekötnéd a hasznosat a kellemessel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha költekező típus vagy, akkor szükséged lehet közvetlenül pénzzé nem tehető befektetésekre, nehogy elköltsd bevételeidet vagy megtakarított pénzedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerelemben, vállalkozásban merj kockáztatni, de ne provokáld környezetedet, feszültségedet valamilyen testre szabott mozgásprogrammal vezesd le.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha az utóbbi időben elmagányosodtál, keresd olyan emberek társaságát, akik felesleges energiával rendelkeznek, hogy jelenlétükben te is feltöltődjél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szeretnéd keresztülvinni szakmai vagy politikai reformjaidat a cégen belül, javítsd együttműködésedet munkatársaiddal és támogatóiddal egyaránt.

Halak (02. 20-03. 20.) Használd a könyöködet: ha hagyod, hogy a munkahelyeden elkötelezzenek a hagyományos női szerep mellett, akkor az előbbre jutásodnak vége.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell