Alvászavarok, kajabűnözés várható - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 15.

2016.szeptember.15.

A Halakban lévő Hold együttállása Neptunusszal, barátságtalan fényszöge a Szaturnusszal egyeseknél alvászavarokat vagy táplálkozási "bűnöket" okozhat. Mivel könnyű áldozatul esni a hamis illúzióknak és a szenvedélybetegségeknek, el a kezekkel az alkoholtól és a drogoktól. Ma roppant nagylelkű tudsz lenni, jótettekkel próbálod megerősíteni énképedet, de hajlamos lehetsz beleélni magad az irgalmas szamaritánus szerepébe. De vigyázz, mert ha képtelen vagy egyértelmű határokat húzni, együttérzésedet kihasználhatják azok, akik valamiért tőled függenek.

Kos (03. 21-04. 20.) Némi befelé fordulás jót tesz a lelkednek, de óvakodj a hamis részvéttől: szánakozásoddal csak kárt okozhatsz, nem nyújtasz igazi segítséget családod tagjainak.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos fejlesztened másokhoz fűződő kapcsolataidat: ha tudsz, keress rokon lelkeket, akik osztoznak sajátos érdeklődésedben, és érezd jól magad velük.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elégedetlen vagy az állásoddal, vedd sorra azokat a személyeket, akiknek közük van az ügyhöz, és döntsd el, mit teszel a gátló tényezők semlegesítésére.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma érdemes beleásnod magad az asztrológiába, de ha most érkeztél vissza egy hosszabb utazásról, akkor természetes, hogy úgy érzed, kiestél a ritmusból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán ráébredsz, hogy az adósságban nincs semmi rendkívüli, és nem te vagy az egyetlen, aki tartozik: ez segít a szégyenérzet leküzdésében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy hajdani tévedésednek ma iszod meg a levét, és képtelen vagy észrevenni a családodban, párkapcsolatodban, sőt saját testedben jelentkező zavar tüneteit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napra tervezz be egy lábmasszázst, de a munkahelyeden ne tűzz ki irreálisan szűk határidőket, mert így könnyen ördögi körbe kerülhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Irreális dolog azt várni a párodtól és szeretteidtől, hogy kitalálják, mire van szükséged, de nem szabad elfelejtened, nekik mire van szükségük, mit akarnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lelki fájdalmadra a legjobb gyógyír, ha megteremted azt az érzelmi hátteret, amire szükséged van, de lelki életed karbantartása mellett gondolj családodra is.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered vagy egyik rokonod elfogadási készségéért nagyon hálás leszel, de ne hidd, hogy csak akkor érdemled meg, amit kapsz, ha mindent viszonzol is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ma üzlettel foglalkozol, legyél óvatos, mert az anyagiak intézése meghaladja a képességeidet; ez nem az a nap, amikor a pénz megmarad a kezedben,

Halak (02. 20-03. 20.) Ha tartasz a párod vagy munkahelyi főnököd esetleges negatív reakciójától, másképp viselkedsz vele, mint igazából szeretnél, és megjátszod az áldozatot.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR