Április első napja lelkesedő, pozitív, optimista hangulatban telik - Egymondatos horoszkóp: április 1. csütörtök

2021.április.1.

Az április első napja a Nyilas jegyében haladó Holdnak köszönhetően lelkesedő, pozitív és optimista hangulatban telik. Mivel a Nap és a Vénusz a tüzes Kos jegyében jár, szívesen fogadod a kihívásokat. Ha a távoli utazásokat el is kell halasztanunk, tanulni, filozofálgatni azért még lesz kedvünk, de gyermekünk szellemi horizontját is tágíthatjuk. A Nyilas Hold kedvez a sportolásnak, de mivel fejlett igazságérzetet jelez, mélységesen felháborodhatsz, amikor valaki megkérdőjelezi szándékaid tisztaságát. Mivel a háztartásról, a rokonságról való gondoskodás, az otthon ülés és a háztartási munka nem tartozik kedvenc elfoglaltságaid közé, azért még mozgásigényed kielégítése mellett az ünnepre is készülhetsz. Ha el akarod kerülni az izomlázat, sportolás előtt ne hagyd ki a bemelegítést. A narancsbőr ma kezelhető, de a férfi-nő kapcsolatokból sem hiányzik forróság és a szenvedély.

Április első napja lelkesedő, pozitív, optimista hangulatban telik - Egymondatos horoszkóp: április 1. csütörtök
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Jól teszed, ha a mai napra időzíted a kapcsolatfelvételt külföldi rokonaiddal, de az sem árt, ha némi időt szánsz a szabadban comb- és a farizmaid erősítésére.

Bika (04. 21-05. 20.) A szex olyan intim tapasztalat, amit pároddal közösen megszerezhetsz, de kiszámolhatsz egy kevés pénzt is, és rábízhatod egyik rokonodra, hogy fektesse be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még egy tőled magasabb végzettségű pasi is tudja, hogy sok olyan dolog van, amit nem tud: ne hagyd, hogy túl okosnak érezze magát hozzád képest!

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon rákapcsolsz a munkára, ma akkor vagy elemedben, ha felgyorsulnak az események körülötted, de ne nassolj és az izmaidat se erőltesd túl.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kedvesed új szenvedélyének, egyik sportágnak hódol, hagyd, hadd élvezze – egészen addig, amíg hobbija nem megy a közös együttlétetek rovására.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időpont zöldség és gyümölcs tartósítására, de ha a combjaidon, a csípődön vagy a popsidon van némi felesleged, ma mindenképpen dolgozz rajta.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kiváló vizsgát tehetsz, és ha hivatalos kiruccanásod során igent mondasz egy ajánlatra, új megbízót szerezhetsz, akinek a révén elit társaságba kerülhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A tudás hihetetlenül értékes áru, ami eladhatsz, ezért ha nincs mások számára fontos információd, akkor arra kényszerülsz, hogy befektess ennek megszerzésébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazásra, sportolásra az egyik legjobb nap a mai, s mivel a hirtelen elhatározások embere vagy, ez a mai napon szerencsét hozhat közös vállalkozásodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagyon sóvárogsz valaki után, de ha a párod elkezd elhúzódni, adj neki nagyobb szabadságot, és ha akaratodon kívül galibát okozol, legyen erőd tisztázni a helyzetet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy szakmai során új ismerősökre és ajánlatokra tehetsz szert, meglepő ajánlat is érkezhet, és ha protekcióra vágysz, most érdemes próbálkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) Sok rendeznivaló ügyed lenne a munkádban, de ha a munkahelyeden felfedezel egy vonzó, lelkes, ám veszélyes szerelmi játékszert, futó kapcsolatnak nem rossz.

Ez is érdekelhet

Megszületett Rihanna és A$AP Rocky első közös gyermeke

Megszületett Rihanna és A$AP Rocky első közös gyermeke

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex