Hátborzongató magyarázata van az asztrológiának arra, hogy kiből lesz sorozatgyilkos

2021.január.25.

Azzal valószínűleg tisztában vagy, hogy az FBI-nak van egy teljes csapata a gyilkosok pszichológiai profiljának felvázolására. Nos, ők mind szakképzett módon végzik a munkájukat, de az asztrológiának is vannak elméletei arra, hogy hogyan válhattak bizonyos emberek sorozatgyilkossá, méghozzá az alapján, hogy mi a csillagjegyük.

Hátborzongató magyarázata van az asztrológiának arra, hogy kiből lesz sorozatgyilkos
Fotó: Getty Images/Montázs: Szeiler Kíra

Nézzük, mit mond az asztrológia, kiből lesz sorozatgyilkos!

A csillagjegyek közül az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak érintik valamelyik évszak végét, ezáltal pedig az alkalmazkodás és az eszeveszett határozatlanság jellemző rájuk. Olyanok, akárcsak a kaméleonok: életük során sok és gyakori változást tapasztalnak. Ha kombinálod ezen csillagjegyek energiáit a személyiségükkel, akkor máris azt az eredményt kapod, hogy ők élnek a leggyakrabban kettős életet.

Az Ikrek több oldaláról és rejtett személyiségéről ismert, de lehet, hogy a bájos külseje sötétebb és zavart belsőt takar? Igen, erre valóban van esély. A Szűz aprólékos és szisztematikus – a bevált szokásai és rutinjai szerint él, a sorozatgyilkosokra pedig általában jellemző, hogy kiszámítható viselkedési mintákat követnek. A Nyilas karizmatikus és kalandvágyó, így elképzelhető, hogy nagyobb eséllyel fordulnak meg a fejében elképesztő, ámde rémes cselekedetek. A Halak empatikus, de ez a tulajdonsága visszaüthet. Mivel képes kollektív fájdalmat érezni, elvesztheti az önuralmát, és egy rendkívül negatív megküzdési mechanizmus miatt rémisztő tettekre lehet hajlamos.

Ami még meglehetősen hátborzongató, hogy néhány híres amerikai sorozatgyilkosnak éppen ezek közül kerül ki a csillagjegye: Ted Bundy (Nyilas), Jeffrey Dahmer (Ikrek), John Wayne Gacy (Halak), Andrew Cunanan (Szűz), David Berkowitz ( Ikrek), Richard Ramirez (Halak), Albert DeSalvo (Szűz), Randy Kraft (Halak), Larry Eyler (Nyilas) és Dennis Rader (Halak). Bundy, Cunanan, Ramirez és Kraft születési dátuma pedig szoros kapcsolatot mutat a Plútóval, a halál bolygójával, és az elfojtott pszichológiai gondokkal. Mindeközben viszont a támogató Merkúr, a kommunikáció bolygója meglehetősen távol áll tőlük.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján