Hátráló bolygók, súrlódások és bizonytalanság - Augusztus havi nagy horoszkóp

2021.augusztus.1.

Mi vár rád augusztusban? Mit ígérnek a bolygók állásai? Olvasd el a nagy havi horoszkópodat, amiből azonnal kiderül!

Hátráló bolygók, súrlódások és bizonytalanság - Augusztus havi nagy horoszkóp
Fotó: Fotó: Amelie Hackauff

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A HÓNAPOD Ha ugyanabba a fiúba vagy szerelmes, mint a legjobb barátnőd, de a fiú a barátnőd mellett dönt a hónap elején, lehet, hogy felrúgod mindkét barátságot. Ha neked minden hímnemű lény mindjárt a férj vagy a jómódú fiú képében jelenik meg, de a pasid egy megátalkodott agglegény, aki nem tud mit kezdeni kötődésigényeddel, vagy szakítasz vele, vagy másképpen kell folytatnotok. Feltétlenül meg kell tanulnotok kompromisszumot kötni, felelősséget vállalni a kapcsolatért, elfogadni egymást, különben csak 23-a táján fog összejönni a dolog. Barátban, üzletfélben és a cégvezetésben nem bízhatsz meg, kommunikációs és pénzügyi bakik is előfordulnak, de elég okos vagy ahhoz, hogy ne hagyd magad átejteni.

AZ ÉVED Legyél mindig résen, mert a szerelemben és a munkában is óriási a konkurencia. Nem engedheted meg magadnak, hogy egy munkahelyi kapcsolat vagy néhány vad, irreális elképzelés miatt kockára tedd a szakmai és üzleti pályafutásodat. A szakmai és anyagi ügyeket száműzd a magánéletedből! Mivel nem a sötét középkorban élünk, nem láncolhatsz magadhoz egy pasit, aki egyelőre nem akar apává válni. Gyakran keseregsz azon az igazságtalanságon, hogy te keresed meg a pénzt a számlákra, s a párod mégis saját munkáját tekinti a világon a legfontosabbnak. Ha teljesen eladósodtál vagy a kedvesed lenullázta a bankszámládat, azonkívül, hogy köteleznek a pénz visszafizetésére, némi büntetés is várható.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre, túl sok áldozatot hozol a kapcsolatodban, és ha most alapítasz egy vállalkozást, a szó soros értelmében ki sem látszol a munkából. Ám az új szerelem, az a hetedik mennyország! Ti vagytok az igazi álompár… míg csak el nem jön a hónap első hetében a veszekedések, majd 25-e táján a hazugságok ideje. Semmi sem kimerítőbb, mint hazugságokkal terhelten folytatni egy kapcsolatot. Ha a pasid foglalt, nem szabad követelőznöd, döntésre kényszeríteni őt. Amíg nem hangzik el „vagy a hitvesed vagy én”, a kapcsolat megmarad. Ha elvállaltál egy feladatot, és az emberek megbíznak benned, figyelmeztesd a párodat, hogy ne állítson olyan választás elé, hogy vagy ő, vagy a kötelességed!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

19-e magasságában a párod megfutamodhat, még mielőtt nyilatkoznia kellene. Ha nincs senkid, és nem szeretnél egyedül maradni, azért mielőtt beleugranál a mélyvízbe, győződj meg róla, kire bízod magad. De 23-a táján biztos kezekbe kerülsz, hurrá! Ti vagytok a hónap álompárja! Ám ha egy barátod vagy protektorod látogatóba jön hozzátok, idegesít, mert irtó jól megérti magát a partnereddel. Anyagi helyzeted, háttérben végzett tevékenységed a támogatóktól függ, de soha többé nem számíthatsz rájuk, ha elveszíted a szavahihetőségedet. Valaki ugyanis be akar feketíteni a kollégák és üzletfelek szemében. Ha a párkapcsolatodról és üzleti ügyekről van szó, néha mélyebben dugod a fejedet a homokba, mint a struccok.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Míg mások nyaralnak, addig neked a munkahelyeden vagy üzleti tárgyalásokon kell rostokolnod. Az bizony kellemetlen, de ha ennek másik oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ. Egyszerre észreveszed azt is, hogy barátaid, kollégáid révén páratlan lehetőségek kínálkoznak, olyan előnyös helyzetbe kerülsz, amely ritkán adatik meg Még egy jól működő kapcsolatban is fontos, hogy olykor adódjanak súrlódási felületek, hogy összecsiszolódhassatok a pároddal a folyamat során. Ha nem tudod, hogyan legyél trendi, hagyd, hogy egy barátnőd megtervezze az imidzsedet, de a randin ne idd magad csontrészegre. Kedvesed, vagy üzlettársad a hónap végén lehet titokzatos, tehet komoly ígéretet, de ettől még egy csaló lapul benne.

5 csillagjegy, akinek TILOS visszamennie az exéhez

Nyilas (november 23.-december 21.)

Lehet, hogy a munkahelyeden lelsz drágakőre valakiben, ám ha nem dolgoznátok egy helyen, talán észre sem vetted volna őt, mert eddig egyáltalán nem vonzott. Karrierista, kritikus, akadékoskodó alaknak ismerted, aki a legszemélyesebb ügyeidbe is bele akar avatkozni. Megeshet viszont, hogy új főnököd kedvese leszel, de egy külföldi munkakört vagy tanulmányutat is érdemes lenne megkockáztatnod. Napfény, homok, ráérős falatozások, és egy vonzó külsejű főnök… De ha nem kapnád meg ezt a munkát, akkor is biztosan találsz valamit. Lehet, hogy egy felvételi beszélgetés kezdetben nem alakul valami szerencsésen, mégis biztosra veheted, hogy megkapod az állást.

Bak (12. 22-01. 20.)

Üzletasszonyként olyan szűk költségvetésből dolgozol, hogy semmilyen pazarlást nem engedhetsz meg magadnak. De legyél belevaló, különleges nő, aki nem fél szakítani a megszokottal! Ha a pasiddal nem hagyjátok, hogy szokatlan események is történjenek veletek akkor csak a kitaposott úton mertek járni. Nem csak a pasid gazdagsága ejthet rabul, hanem az is, hogy elhiteti veled, hogy számára te vagy a legkülönlegesebb teremtmény a világon, s ezt szépen be is veszed. Pedig egyesek még figyelmeztetnek is, hogy nem éri be egyetlen nővel. Éppen ezért arra kell törekedned, hogy mindig valami teljesen váratlan, izgalmas programmal állj elő. De ne csak azért ragaszkodj hozzá, hogy a céged tovább terjeszkedjen!

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Zavar, ha a hitvesed/új barátod állandóan a volt pasijával hasonlít össze. Mondják ugyan, hogy az ellentétek vonzzák egymást, vagy akik szeretik egymást, sokat csipkelődnek, de hát ti a hónap elején biztosak vagytok abban, hogy valóban szeretitek egymást? Hosszú távon azonban annyi nézetkülönbség, mint amennyi nálatok van, már több a soknál. A hónap első hetében nincs értelme együtt élned egy olyan fickóval, akivel folyton csak veszekszel. Nem árt, ha megvizsgálod, működik-e otthonodban a számítógép és a többi villamos berendezés. Adó vagy háztartási munka – mindez mellékes számodra. de a vészhelyzetekre tartalékolt összeget ne költsd új autóra.

Halak (02. 20-03. 20.)

Azok közé a párok közé tartoztok, akiknek a hónap második felében nincs ellenére egy kis macska-egér játék, bár ilyenkor komoly zűrök, anyagi civódások is támadhatnak köztetek. De hidd el, hogy a társadnak szüksége van kötődésre, szüksége van rád. Más pasiknál ki nem állhatod, ha szünet nélkül jár a szájuk, de most nem akarsz erre gondolni. Ahogy arra sem, hogy mindig olyan társra vágytál, aki hallgatni is tud. A párod viszont tudja, hogy mihelyt alkalmazkodsz egy újfajta, rendezett életmódhoz, megkéri a kezed. Még keresed? Célozz meg egy koncertet, ejtőzz a vízparton és olvaszd fel egy munkamániás pasi zárkózottságát! De 25-e táján ne állj ki élősködő rokonaid mellett!

Kos (03. 21-04. 20.)

Harmonikus életre vágysz, és pontosan tudod, hogy ezt hogyan érheted el. Most különösen szükségét érzed a biztonságot jelentő hátországnak. Ha kétségek gyötörnek, s hol önmagadban, hol a párodban keresed a hibát, egy őszinte vallomás hasznos lehet. Sok közös barátotok van, akik a hónap utolsó harmadában rögtön észreveszik, hogy egymáshoz tartoztok. Augusztusban ki sem látszol a munkából, valósággal özönlenek hozzád a megrendelések. De ne kerülj kapcsolatba olyan pasival, aki a céged alkalmazottja. Amikor ráébredsz arra, hogy a munkahelyeden kihasználnak, az önérzeteden esik csorba. De mielőtt begurulnál, gondolkodj el egy kicsit. Feltehetően senki sem kényszerített arra, hogy segíts, vagy mások helyett dolgozz.

Bika (04. 21-05. 20.)

Ha elfogadnál egy felelősségteljes állást, állandóan nyomás alatt lennél, de itt az ideje családot alapítanod, és akkor élvezheted, hogy egy befolyásos klán nagyasszonya szerepében tetszeleghetsz. Rokonaid viszont előszeretettel avatkoznak bele szerelmi, hivatásbeli és üzleti ügyeidbe. A párod minden érdeklődéseddel együtt elfogad téged, talán még lakást is vesz neked. Ha ingatlannal vagy elektronikával kereskedsz, útjára bocsáthatsz egy sikeres vállalkozást. Ehhez mindössze telefonra és számítógépre van szükséged. Kreatív munkáért váratlan pénzösszeg üti a markod, de ne hamarkodd el a románcot élősködő, megbízhatatlan Rómeóddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Egy munka vagy üzleti szerződés túlságos fontos ahhoz, hogy a hónap elején veszni hagyd! Az ünnepnapokon vigyázz, mert a külön-külön töltött szabadság a hiányzó szerelem jele! Amikor megtudod, hogy kedvesed zöldövezetben vásárolt új otthont, mélységesen felháborodsz, hiszen a munkádat semmiképp nem adod fel. Nem szeretnél elszakadni az írástól, a nemzetközi médiavilágtól. Küzdened kell a házasságodért és a szerelmedért, de azt is tudod, hogy még sok mindent tisztáznotok kell, mielőtt folytathatjátok közös életeteket. De 23-a táján szilárd alapra kerül szerelmi és üzleti kapcsolatod, s talán fontolgatod, hogy összeköltözz a barátoddal, netán befogadjatok-e néhány kisállatot.

Rák (június 22.-július 22.)

Lehet, hogy hitvesed cserbenhagy a közös üzlettel, de mindenképpen tarts vele, amikor több napos kiküldetésbe megy, nehogy más nőkkel járjon el szórakozni. Dögös a pasid járgánya, csak az a kár, hogy csak kétüléses. Nem igazán családi batár. Hová teszitek majd a gyerekeiteket? De egyelőre nem ő sóvárog gyerek után, hanem te. Ám ha eljön az ideje, és gyereket vársz, veszel nagyobb kocsit. Noha már nem vagy az a régi kis mimóza kisasszony, azért főnöködet és a hozzád közel állókat ne felejtsd el emlékeztetni arra, hogy számukra azért tartogatsz még egy csöpp együttérzést és érzékenységet. Ha különjutalom üti a markodat, állj ellen a kísérésnek, hogy azonnal csacskaságokra szórd el.

Ez is érdekelhet

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját