Az asztrológia alapjai: hogyan épül fel egy önismereti elemzés?

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Hogyan épül fel egy önismereti elemzés?
Hogyan épül fel egy önismereti elemzés?
Fotó: Gettyimages.com

Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy egy személyiségelemzésen csak az asztrológiáról lesz szó, pedig ettől mi sem állhatna távolabb az igazságtól. Ez csak a hab a tortán, a cseresznye a koktélban vagy a fülbevaló az öltözködésben – legalábbis semmiképp nem az alapja a dolognak.

Egy karakter vázát elsősorban a kronobiológia, másodsorban pedig a numerológia adja.

Két ember ugyanazon kronoval mindig jobban fog hasonlítani, mint mondjuk két Rák vagy két Oroszlán. A kronobiológia energiaszinteket mutat meg három síkon (fizikai, érzelmi és szellemi) a numerológia pedig eszközöket ad hozzá a kezünkbe. Hogy úgy mondjam, ezek adják az épület vázát, itt dől el, hogy milyen lakásba költözünk, hiszen van, aki az újépítésűeket preferálja, mások a nagypolgárit, megint mások pedig vidéken szeretnének egy parasztházat.

Úgyhogy miután megtudtuk, hogy néz ki az épületünk váza, illetve mire vannak extra energiáink és eszközeink, csak utána kezdjük el bebútorozni a szobákat. A bútorzat pedig már kőkemény asztrológia, a falak színe, a kanapé formája, vagy a függönyünk vastagsága ezek mind itt dőlnek el.

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

A lehetőségek száma szinte végtelen és rendkívül precízen lehet állítgatni minden életterületet. Én pedig arra vállalkoztam, hogy az elkövetkezendő időkben jobban bemutassam nektek ezeket a tudományokat és lehetőleg egy plusz önismereti eszközt adjak a kezetekbe, amivel kicsit közelebb tudtok kerülni saját magatokhoz. (L)

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő