Az igazi a legjobbkor érkezik - Egymondatos horoszkóp: Október 6.

2016.október.6.

A Vénusz és a Plútó harmonikus szextil fényszögének köszönhetően az üzleti kapcsolatok, a társulások az elvárásoknak megfelelően alakulnak, de ebben az időszakban csodára is számíthatunk: egy izgalmas viszonyból életre szóló kötelék lehet. Párkapcsolatunkat szorosabbra fűzhetjük, a szexet felhasználhatjuk a kötődés kialakítására, meglévő kötődésünket magasabb szintre emelhetjük, de ennek az a feltétele, hogy le tudjunk mondani a másik fél irányításáról, ellenőrzéséről. Egyesek számíthatnak rá, hogy az igazi éppen abban a pillanatban érkezik meg az életükbe, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkában, társas vállalkozásban előnyös fordulat, de a szerelem és a szex – bármilyen illúziórombolóan hangzik – olykor gazdasági számítás kérdése.

Bika (04. 21-05. 20.) Izgalmas dolog megpróbálni, hogy önmagadat átalakítva, partnerednek igazi társa legyél; megkérhetik a kezedet, de ne féltékenykedj, ne akard birtokolni a másikat!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Beleszédülhetsz egy szexi, vagyonos kollégába vagy üzletfélbe, kipróbálhatod csáberődet, de ha egy kollégával randevúzol, ő legyen az egyetlen az irodából!

Rák (06. 22-07. 22.) Elfogadod a társadat, mégis vannak pillanatok, amikor kiszolgáltatottnak érzed magad, a szex azonban most eszköz lehet arra, hogy közelebb kerülhess a párodhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A rokonságról való gondoskodásnak megvannak a pénzügyi vonzatai, és egy munkahelyi probléma megoldásához kénytelen vagy új módszereket keresni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ágyban magadhoz ragadhatod a hatalmat, jól kereső társat találhatsz, és még az is kiderülhet, hogy az üzleti kapcsolat nem is áll olyan messze a párkapcsolattól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Most érdemes ingatlan-adásvételbe vagy hitelfelvételbe vágni a fejszédet: a pénzen megvásárolhatod az élvezeteket, de megveheted rajta a biztonságodat is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha esküvőt akarsz, akkor némi praktikával ma kiugraszthatod a nyulat a bokorból: párodat meggyőzheted róla, hogy számára te vagy a főnyeremény.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy titkos viszonyban kiélheted a vágyaidat, de nem árt az óvatosság, mert olyan személyt tüntethetsz ki a bizalmaddal, aki kellemetlen helyzetbe hozhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Talán attól tartasz, hogy a szex megrontja a barátságot, de ha komolyan törődtök egymással, a kapcsolat minőségében beálló változás nem okozhat problémát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a főnököddel vagy egyik kollégáddal kezdeményezel viszonyt, még ha a cég el is fogadja kapcsolatotokat, tisztázd a cégvezetéssel, van-e érdekellentét.

Halak (02. 20-03. 20.) Külföldi kapcsolat vagy egy üzleti utazás a hasznodra válhat, és sikeresen verbuválsz magad köré partnereket, akik vállalkozásodba új életet lehelhetnek.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?