Az új esztendő a növekvő bevételek jegyében indul a Skorpiónak

2019.január.16.

Számodra a pénz és a hatalom idén valóságos ajzószer, hiszen a gazdag, befolyásos embereknek sokszor több esélyük van az ellenkező neműek elcsábítása és megszerzése terén. Simán megtalálhatod azt a fickót, akiről már régóta álmodozol. Járj nyitott szemmel, és ha már rábukkantál, határozd el, hogy megőrjíted! A vizuális és csábító Plútó befolyására sokkal erősebb lesz az erotikus kisugárzásod, mint eddig bármikor.

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Menj, és vegyél magadnak a GLAMOUR-napokon néhány szép fehérneműt, majd egy kis házi sztriptízzel társítva mutasd be őket otthon. Állítólag Heidi Klum is így szokta otthon…

Az új esztendő a növekvő bevételek jegyében indul, de a kelleténél talán felelőtlenebbé tesz az anyagi siker. Ám ha valami felkelti az érdeklődésedet, nem adod fel egyhamar. Romantikázás és szeretőid váltogatása helyett viszont gyakrabban foglalkozz a tanulással és a munkával. Idén kezdesz ráébredni, hogy nagy vagyon létrehozásához hatalomra van szükséged, és hatalomra magas szintű és intelligensen irányított szaktudáson keresztül lehet szert tenni.
Ha újabb iskolákat akarsz elvégezni, először határozd meg azt a célt, amelynek eléréséhez új ismereteidet fel akarod használni, aztán szerezz információkat arra nézve, hol kaphatók meg ezek az ismeretek megbízható forrásokból. Skorpióknak ajánlott szakok: könyvelési vagy pénzügyi kar, kémiai, műszaki, pszichológiai, gyógyszerészeti és orvosi tanulmányok. Kreativitásod idén új magasságokba lendül, és kiderülhet, hogy reális pénzösszegek vannak az ötleteid mögött.

A művészek, akik tökéletes múzsa után kutatnak, csak úgy nyüzsögnek körülötted. Ám ha olyan partnerre bukkansz, aki nem hajlandó a tenyeredből enni, mert félti az önállóságát, akit nagyon nehéz megszerezni, de még nehezebb megtartani, és ahhoz sincs semmi kedve, hogy bárkinek is alárendelje magát, akkor könnyen hoppon maradhatsz. Mivel nem tartozol azok közé, akik belemennek semmire sem kötelező kapcsolatokba, egy új szerelembe csak százszázalékosan mehetsz bele! Ha megmagyarázhatatlanul hullámoznak az érzelmeid, talán nem ereszkedsz le odáig, hogy belemenj egy viszonyba, a házasságtól viszont, amit egyéként a barátod fel sem ajánlott, visszarettensz.

Ha kedvesed az év elején, júniusban vagy a nyár végén folyton azzal ostromol, hogy nyergelj át jövedelmezőbb szakterületre, védelmezd a választásodat! Februárban, júniusban és novemberben viszont nyugisabb, romantikus időszakokra számíthatsz. De mivel idén az Uránusz néha mindent megőrjít és megváltoztat körülötted, menjetek el egy szexshopba vagy egy erotikus előadásra. Egyik rád jellemző viselkedésformának, a kontrollmániának viszont sok előnye is van.

Gratulálunk, mert szuper munkaerőként tartanak számon! Ám az év végén, amikor mindketten a gyerek utáni vágyat tartjátok a házasság fontos, meggyőző okának, te is akarsz gyereket, nem!? Karácsonykor csak arra vágysz, hogy a pároddal az ágyban nassoljátok el az ünnepi sütiket – és egymást. Az a szerencse, hogy ő is így gondolja.

Ez is érdekelhet

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói